Gosiek33 09.10.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 U nas pająki mają dobrze, ja za bardzo się panoszą wywalam je za okno, kiedyś po podłodze wielki czarny zasuwał jak jakiś wyścigowy chart Ogólnie mają dobrze, bo u nas panuje pogląd, że to też boże stworzenie i zabijać nie należy... no może z wyjątkiem upierdliwych much i komarów Nawet dziecię, po pierwszych odruchach obrzydzenia, potem wołaniach o ratunek (Woody Allen się kłania sama zaczyna przez kłębek waty łapać jakieś upierdliwce i wywala je za okno... z watą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2013 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 U mnie pająki na domu siedzą, w słońcu się wygrzewają, do środka nie wchodzą, takie delikatne są! Powinnam umyć samochód!Powinnam wkopać tulipany (Tyrion je wykopał)!Powinnam ogrodzić specjalnie na ten cel zamówioną siatką rabaty!Powinnam skosić trawnik!Powinnam przekopać ziemię w ogrodzie!Powinnam pozbyc się chwastów!Powinnam ...... ........................................................................ale mi się nieeeeeeee chceeeeeeee............................!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 też mam dość długą listę... powinnam.... ale czasu nie mam korzystając ze słońca zrobiłam trzy prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 No Braza, za robotę się bierz, bo ja przyszłam się chwalić. Tulipany posadziłam, narcyzy też, żonkile tudzież. Ogromniastego Nidiformisa przekopałam i posadziłam w nowe miejsce. Właściwie M. to zrobił, ale ja akcję nadzorowałam. Pewnie nie przeżyje, bo M. korzenie uciachał siekierą, więc czym ma teraz wodę ciągnąć i taki łeb utrzymać. Nidiformis, nie M. rzecz jasna. Ścięte przez mróz begonie wykopałam, liście połowy krzaków funkii już w workach, Altankę zamiotłam, no cały dzień jak mróweczka. Nie wstyd Ci?...wiem że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.10.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Gosiek, a te pajęcze wyścigówki, to mają długie nogi? Bo jak tak, to one się zwą kątniki i pożyteczne wielce - muchy mordują i komary tudzież U nas mój jest zobligowany do łapania i za okno, bo ja brrrrrrrrrr Moje powinnam w ogrodzie też takie długie Robię i końca nie widać. Coś mi ślamazarnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 nam została już krotka lista do zrobienia, schować hustawke i pochować meble ogrodowe i finito, lisci nie zamiatam z trawnika, wiatr o to zadba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.10.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Nawet nie liczę, ile ja kaw wypiłam i też najchętniej bym zaległa .... ale to głupio tak o 20-ej ..... No co TY - wcale nie.:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Liście... Co roku ich więcej, bo drzewa rosną. Po prostu zgrabiamy i zgrabiamy, a ich wciąz całe hałdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Może jutro ..... Codziennie to samo: wieczorem mam taaaaaaakieeeeee plany a na drugi dzień jakoś mi tak dziwnie wszystko mija ..... Pociesza mnie fakt, że nie ja jedna mam feler w postaci "powinnam-ale ....":yes: Wstydzę się tego, że mi nie wstyd ..... Tola, czoło przed Tobą chylę. Odwaliłaś kawał roboty, ja czuję się zmęczona samym czytaniem tego, co robiłaś! Tym Nidi....cośtam to się nie martw, na pewno przeżyje, one tak mają! No właśnie, czy dobrze dla roślin jest przesadzać je na jesieni, czy lepiej na wiosnę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 A ja nic nie robię... Znaczy ćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Noooo, i na dyskoteki latasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Nie wolno się zmuszać do pracy, gdyż jest to niezdrowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.10.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Braza, ty i tak masz dobrze... Bo moja lista to przygotować 2 referaty i 2 publikacje, wszystko przed grudniem. No i liście, liście liście. Z orzecha wyszło już 5 worów. Z jabłonki nie grabię, kosiarka zassie. A przekopki i przesadzanie przezornie zrobiłam w sierpniu, wtedy była ładna pogoda i mi się chciało. Rośliny jakoś przeżyły, choć bez entuzjazmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ewa.. u Ciebie w ogrodzie jest cuuudnie:) Orzech pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Właśnie skończyłam grodzić siatką dwie rabaty. Mam stłuczony palec, naszukałam się gwoździ jak goopia, jeśli Tyrion to stratuje to go normalnie na łańcuch uwiążę Jestem coraz bardziej za odjajczeniem go!!!! Zachowuje sie po prostu skandalicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.10.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Zła pańcia, zła... jajecznicę zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 a tak z ciekawoci co wyczynia Tyrion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.10.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 (edytowane) No! Też jestem ciekawa! Jakieś krwiste opowiadanie o wyczynach dzieciucha poproszę. Andrzej jest nietypowy i nie marudzi. Ja też dużo powinnam, a jakoś ostatnio leń mnie dopadł. Liści nie grabię, bo zgniją pod śniegiem. A te, które nie zgniją, zgrabię wiosną. Chwasty - to samo. Przesadzać nie mam czego. Kwietnik przed domem rewolucji potrzebuje, a na rewolucję nie mam siły ani ochoty. Kasy też, bo trzeba ją zacząć od zakupu kamieni na suchy murek. A poza tym boli mnie pięta, nie mogę biegać, mam zakwasy w rękach od WF-u i pilatesu, a jutro muszę jechać do Krakowa z Małgo. Edytowane 10 Października 2013 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Mnie się bardziej chce chcieć zbierać liście, odkąd mamy odkurzacz do liści, który szybko i sprawnie zdmuchuje je w jedną kupkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.10.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jestem coraz bardziej za odjajczeniem go!!!! Zachowuje sie po prostu skandalicznie!!! Brazuni, masz teraz nastolatka... to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts