Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na szczęście z powodu, że to okropne kłuje i zawsze mam poharatane ręce jak coś koło nich robię, to mi ich specjalnie nie żal.

Mam rokitniki, które mają pełno oranżowych kuleczek i ptaki je uwielbiają.

Irgi kłują???:o

Może berberysy???

Moje nie kłują, pięknie kwitną (!!!), rosną jak szalone, w rok właściwie każda polazła ponad metr w każdą stronę, no i teraz mają urocze koraliczki:)

Bardzo często w ogrodniczych mają Ursynów który właśnie przemarza, moje to irga szwedzka Skogholm, polecam:)

Braza, twój Tyrion to młodzież a ja mam stateczną panią i co??? Powiększyłam sobie ogródek truskawkowy, młoda skopała, ja wypieliłam, posadziłam sadzonki, idę wczoraj a tam CAŁY ogródek jest jedną wielką dziurą!!!!! Pies sobie kopał. Ona kopie głównie wieczorami, bo nie widzimy :) a potem mam kilogramy piasku w sypialni. Pocieszające jest tylko, ze wredota nie śpi na łóżkach ;)

Dodam, że była na rabatce położona drabinka. Żeby nie kopała. Kopała pod nią...

Irgi nie cierpię, kluje i rośnie jak głupia, przełazi do mnie od sąsiada, ciągle ją muszę wywalać

Edytowane przez EZS

Irgi mam, pod płotem, rosna jak chcą ja tylko je przycinam, żeby za daleko nie wylazły!!!

Jesteście nieocenione, dziękuję Wam bardzo!!!!! O kilku roślinach przez Was wymieniach wiedziałam, parę mam (Dąbrówka np.) a reszta .... dopiero się dowiedziałam, że istnieją. Wleze wieczorkiem, poszukam, i w ogóle pogadamy! Przedwczoraj mieliśmy kaszanę (trening Tyriona, weterynarz, sąsiedzi, stęsknieni za Szanownym) wczoraj rodzinne urodziny Młodej z Dziadkami, Ciocią-Babcią itp. więc nawet nie było kiedy usiąść!!! Odbijemy sobie dzisiaj, i jeszcze raz dziękuję za wszystkie propozycje!!!!!