TAR 18.10.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 mnie irgi wydaja się bezobsługowe, dużo tego widać na skwerach, miejskich rabatach , rondach i wszystkie niesamowicie rosna i koralikuja a opieke maja raczej marna. hmmm może to zanieczyszczenie środowiska im tak dobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Albo tam co i rusz nowe sadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 raczej nie tam ktoredy jezdze i ogladam, z roku na rok sa większe i ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Może to jakaś spec odmiana. Ja też takie wszędzie widzę, a u mnie chała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 nieee po prostu zakonserwowana spalinami miejskimi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Na szczęście z powodu, że to okropne kłuje i zawsze mam poharatane ręce jak coś koło nich robię, to mi ich specjalnie nie żal.Mam rokitniki, które mają pełno oranżowych kuleczek i ptaki je uwielbiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Braza zerknij jeszcze na golterie i kiścienie, tez sa prawdziwa ozdobą ogrodu w zasadzie o każdej porze roku i tez zimozielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Irgi kłują??? Może berberysy??? Moje nie kłują, pięknie kwitną (!!!), rosną jak szalone, w rok właściwie każda polazła ponad metr w każdą stronę, no i teraz mają urocze koraliczki:) Bardzo często w ogrodniczych mają Ursynów który właśnie przemarza, moje to irga szwedzka Skogholm, polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 no wlasnie tez mi się cos nie zgadzalo, moje irgi tez nie miały zadnych kolcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Aaaa!!! zapomniałam!!! na zadarniacze zdecydowanie polecam.... poziomki:yes: nawet po kamieniach na włókninie pomykają jak szalone:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 OGNIKI SZKARŁATNE sorki pokręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ha, i już wiesz czemu przemarza bo ogniki u nas przemarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Braza, twój Tyrion to młodzież a ja mam stateczną panią i co??? Powiększyłam sobie ogródek truskawkowy, młoda skopała, ja wypieliłam, posadziłam sadzonki, idę wczoraj a tam CAŁY ogródek jest jedną wielką dziurą!!!!! Pies sobie kopał. Ona kopie głównie wieczorami, bo nie widzimy a potem mam kilogramy piasku w sypialni. Pocieszające jest tylko, ze wredota nie śpi na łóżkach Dodam, że była na rabatce położona drabinka. Żeby nie kopała. Kopała pod nią... Irgi nie cierpię, kluje i rośnie jak głupia, przełazi do mnie od sąsiada, ciągle ją muszę wywalać Edytowane 18 Października 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Irgi mam, pod płotem, rosna jak chcą ja tylko je przycinam, żeby za daleko nie wylazły!!! Jesteście nieocenione, dziękuję Wam bardzo!!!!! O kilku roślinach przez Was wymieniach wiedziałam, parę mam (Dąbrówka np.) a reszta .... dopiero się dowiedziałam, że istnieją. Wleze wieczorkiem, poszukam, i w ogóle pogadamy! Przedwczoraj mieliśmy kaszanę (trening Tyriona, weterynarz, sąsiedzi, stęsknieni za Szanownym) wczoraj rodzinne urodziny Młodej z Dziadkami, Ciocią-Babcią itp. więc nawet nie było kiedy usiąść!!! Odbijemy sobie dzisiaj, i jeszcze raz dziękuję za wszystkie propozycje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.10.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Irgi nie cierpię, kluje i rośnie jak głupia, przełazi do mnie od sąsiada, ciągle ją muszę wywalać może to tez ogniki szkarłatne jak u Pestki, irgi nie kluja a sama przyznaje, ze można je pomylić przynajmniej jak na zdjęcia patrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.10.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 A ja własnie szukam szpadla Fiskarsa, mamy jeden i ciągle się o niego kłócimy!!! Miłego dnia wszystkim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Uuuuuu, nie zostawiłam nic do picia ... chyba wszyscy z pragnienia padli w czasie oczekiwania .... A może ktoś się jednak ostał ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.10.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Może i ostał... ale na wiór wyschnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.10.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 kup drugiego Fiskarsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts