braza 25.10.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 No dobra, dobra, znalazłam coś w czeluściach mojej spiżarki .... ... można przepłukać gardła i nadrobic braki w wilgotności:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.10.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 No wreszcie... Kupiłaś fiskarsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jak nic.. potrzeba mi wracać do domu.... aby na suchoty nie odejść.. Znalazłaś szpadel? Tylko po co Ci on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Teraz biją się o jeden szpadel, potem będą się bić szpadlami. Tylko czemu muszą być akurat tej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Bo są ostre ?... czyli skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 O w mordę! To tam na ostre idzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.10.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 na NIC nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Nieee.. chyba Braza dalie chce wykopać... bo po co miała by się na szpadle brać????/ no po co??? Chyba, ze Tyrion coś zmajstrował?, albo ogródek chce/musi przekopać...? Tylko, że znając Ją... (w sumie to niee znam.. ) wolałaby zapalić,, usiąść i napić się kawy.. czarnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Do wykopania dalii wystarczy jeden szpadel, który Braza ma. Zastanawiające jest to, po co Jej drugi! W dodatku musi być tej samej firmy... Rozmnażać je będzie??? Kundli nie chce mieć? Jak się rozmnażają szpadle? Mają okres godowy? Jakieś ciekawe rytuały jak ptaki? Czy prosto jak psy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.10.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Po prostu Szanowny Pan przyjechał i zawładnął najlepszym szpadlem a Braza, ćwiczona przez Tyriona na samicę alfa, też chce mieć najlepszy. Wiadomo, Friskars jest the best (chyba, że nie?) Bo rozmnażanie szpadli to chyba tylko przez podział - jak się mocno walnie, to ma się dwa... szkoda, że niepełnowartościowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 A ten szpadel to co? Sam kopie? Ewa, musiałaś tak? Ja już wizje miałam, a Ty od razu do realu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.10.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 wizje też mam.. ale jednak zaloty szpadli mnie przerosły... Jedynie podział mi pozostał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.10.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 A ja miałam nadzieję na małe szpadelki takie śliczne sapereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja wolę zaloty i rozmnażanie płciowe niż podział. Lepiej mi na wyobraźnię działa. Zwłaszcza o tej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A ja miałam nadzieję na małe szpadelki takie śliczne sapereczki hehehe u nas tak jest mezu ma dużego fiskarsa szpadla a ja mala fiskarecze sapereczke on jest duzy, to ma duza, ja mala, to mam mala - bardzo poreczna do ogrodu i przesadzania krzakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 No i dżówno!!! Miały być dwa szpadle i przez chwilę były, jeno to okazał się byc najzwyklejszy mezalians, bo ten pierwszy nie był błękitnej krwi. Nie wiem, co ta cholerna arystokratyczna kopalna jego mać Fiskars powiedział, ale ten pierwszy .... popełnił samobójstwo - przyznaję, z honorem, w pięknej scenerii bo z różą w tle, ale jednak!!!!! Teraz znowu mamy jeden szpadel .... I też nie wiem, kiedy i czy w ogóle mają jakiś okres godowy .... byłam bliska wielkiego odkrycia i psińco!!!!! I mało co robię, poza wypijaniem ulubionej kawy z papieroskiem w drugiej ręce, Szanowny fundamenty oddarniał pod moją wymarzoną rabatę, ja w ramach walki z nudą (no bo od tygodnia nudze sie pieknie:D) postanowiłam własną, delikatną raczką wkopać roślinki nabyte drogą kupna - dlatego potrzebowaliśmy pary szpadli .... no wiecie, wraz z czasem oczekiwania na uwolnienie szpadla przez Szanownego mijała mi ochota na robótki ogrodowe a roślinki coraz głośniej wyły ..... a wycie owo raziło uszy moje delikatne ..... Wniosek: trzeba nabyć (znowu) drugi szpadel, tym razem równie błękitno krwisty jako i pierwszy:yes: Nie chcę niespodzianek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Zwykle .. mezaliansy źle się kończą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.10.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Zawsze miałam zanabyć tego na F... ale jakoś na oko nie widziałam za co płacić drugie tyle mam... to powiadasz, że warto? To se kupię... ale może na wiosnę dopiero??? co??? bo po cholerę se kupować taki "wyrzut sumienia"?... bo wersji samobsługowej pewno jeszcze nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 siemanko widzę że łopatologia na czasie .... .... to mój ulubiony temat na wykładach .... temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Pogubiłam się: znaczy ten pierwszy z pierwszych - wzorzec dla drugiego i powód marzeń o drugim tej samej rasy - okazał się kundlem? To musiał być nadzwyczaj podobny do wzorca rasy, skoro Cię zmylił! A drugi jest prawdziwy i pierwszy, ze strachu, że zostanie zdekonspirowany przez rasowego pobratymca, popełnił samobójstwo. Tak?A może ten pierwszy jednak był rasowy? Oni mają dużą rozpiętość cen - od 27 zł do ponad stówki widziałam w necie (bo z ciekawości, co to za cudo, poleciałam oglądać). Bez względu na cenę jednak, żaden nie wyglądał na samokopiący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts