Moose 28.10.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Bez względu na cenę jednak, żaden nie wyglądał na samokopiący. Za taki to i 200 bym dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 :rotfl:samokopiący. My nabyliśmy nawet glebogryzarkę i... mój J. chyba ze 3 razy w sumie osobiście ręcznym sposobem przekopał ogród, zanim w ogóle glebogryzarką dal się w nim podziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ten pierwszy to kundel był absolutny, na pewno, ten drugi rasowiec - wszystko miał według wzorca rasy, nawet hodowany ... tfu ... produkowany był gdzieś w cywilizowanym kraju. Do tego ma piekny napis w żółtym kolorze na rączce i gwarancję dożywotnią .... ale na co, to nie zdołałam ustalić Posadziłam (przy pomocy rasowego, niestety nie samokopiącego szpadla) cisa kolumnowego, jałowca dwukolorowego, żóto-zielonego i jakieś dwie habazie, ładne i ponoć kwitnące na wiosnę (za kilka miesięcy sie okaże) o których rodowodzie też nic nie wiem. Na posadzenie czekają: trzmielina oskrzydlona wysokości około 150cm i dwa zielone krzaczki: ponoc jeden to jakaś niska odmiana tui drugi jałowiec, ale który jest który to za diabła nie wiem!!! Jedna to podobno Hebe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ze sklepem chyba ci się pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ja tam doceniam fiskarsika fakt sam nie kopie aleeeeeee ma inne zalety, wygodne stylisko ładnie wyprofilowane, lekki i ostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Kuźwa.. ja nie kumam o czym Braza pisze... jedno piwo .. a tak wiele zmienia... Przeczytam ze zrozumieniem jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2013 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Bo fskarsik ergonomiczne stylisko ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A ta dożywotnia gwarancja obowiązuje przy moim mężowatym w obsłudze też??? Ja serio pytam... nie ma szpadla coby mu się nie oparł:D... znaczy coby go nie złamał... że szpadla nie chłopa... jak nie trzonek to to co w ziemię włazi:mad:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.10.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 reklamuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Chłopa czy szpadel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A ta dożywotnia gwarancja obowiązuje przy moim mężowatym w obsłudze też??? Ja serio pytam... nie ma szpadla coby mu się nie oparł:D... znaczy coby go nie złamał... że szpadla nie chłopa... jak nie trzonek to to co w ziemię włazi:mad:... nawet te z metalowym trzonkiem?? moj lamal tylko te z drewnianym jak zafundowal sobie z metalowym to gra i buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Do drewnianych to nawet nie podchodzi... metalowe załatwił dwa trzonki i w trzecim ten metal właśnie co w ziemię wchodzi... przegina się jak złamany paznokieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Do drewnianych to nawet nie podchodzi... metalowe załatwił dwa trzonki i w trzecim ten metal właśnie co w ziemię wchodzi... przegina się jak złamany paznokieć... to tak, jak ja a ja wcale nie Hopryna czyli szpadel do bani, nawiasem mówiąc też był (ten złamany) bardzo rasowy i nietani friskars. Więc w dożywotnią gwarancję nie wierzę. 4 lata wytrzymał ze mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 kurde normalnie Gustlik moj tez ma pare w lapkach ale temu nie dal rady, za to taczki namietnie niszczy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ten rasowiec mój ma metalowe wszystko, gdyby mu się przytrafiło złamac to znaczy, że producent dał ciała - natychmiast reklamować!!!! No nie powiem, Arctica, podziw mój ogromny Twój Pan wzbudził, ogromny!!!!! Gwoździk, jak bony dyny, Hebe to też roślina, no sam zobacz Modrzewie żółkną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Ten rasowiec mój ma metalowe wszystko, mój też miał... ten złamany. Reklamować? ciekawe, gdzie go kupiłam i gdzie mogę mieć paragon? w piecu? inna sprawa, że mój biedny friskars spędzał całe miesiące na dworze, porzucony w różnych miejscach po skonczonej pracy. Może mu zaszkodziło złe traktowanie... Edytowane 29 Października 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ten rasowiec mój ma metalowe wszystko, gdyby mu się przytrafiło złamac to znaczy, że producent dał ciała - natychmiast reklamować!!!! No nie powiem, Arctica, podziw mój ogromny Twój Pan wzbudził, ogromny!!!!! Gwoździk, jak bony dyny, Hebe to też roślina, no sam zobacz Modrzewie żółkną .... Teee... uważaj bo ja zazdrosna jezdem:wiggle: Hebe przemarza:yes: moje też całe metalowe były, ...właśnie były... tylko nie rasowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Moje matalowe nonejmy pogibły w ciągu 3 miesięcy... Kupiłam rasowca, mamy już ponad rok i nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.10.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Hej Brazula!!! Nie nadrobię wszystkiego.... Ale o rasowcach i mezaliansach sobie poczytałam i potwierdzam, że ten rasowy z żółtym napisem niemalże niezniszczalny jest;). Niemalże, bo ząb czasu, moknięcia bez parasola i moich kopniaków na nim ponadgryzały go nieco, ale dalej spełnia swoją funkcję, tylko szkoda, że nie sam;). Dzisiaj odnalazłam 6 clematisów zanabytych 3 miechy temu i zapomnianych... ech dałam radę tylko czterem:(. Jeszcze mi zostały dwa i cztery hebe... wiem, wiem... przemarzają, ale co tam:p. Aaaa.... czy coś w Twoim salonowym kątku się wykluło w tzw międzyczasie:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 koty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts