Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zawsze kiedy tu zaglądam i poczytam, to się zastanawiam czy ja powinnam zacząć "coś brać",

czy Wy "tylko połowę" :cool::o;)

Arnika pisze że bez piwa tego nie rozkmini...ja też nie:popcorn:

Ooo to taki pieskoszpadelek ma Ewa u siebie ;)

nie, ja mam piesko-koparkę :(

co do mycia, to ostatnio często ją widzę, jak na górze łazienkę odwiedza i ogląda uważnie wannę... Może daje coś do zrozumienia?

Depsia, wróciłaś:)

Tola, bierz co chcesz, ja nie podpowiem bo nie wiem, co biorę...;)

Też mam piesko-koparkę, taka samoczynną i niestety źle zaprogramowana w kwestii miejsca kopania!!

Skoro hebe przemarza, to co, płaszczyk jej nałożyć? Jest szansa, że odbije? Jeśli nie to .... może od razu ją wykopię...??

Arctica, no co Ty, za szacun chcesz mi krzywdę zrobić:eek::)

Szanowny zwariował!!!!! Samochód umył!!!!!!

Hebe to jest na zdjęciu poniżej (wg imienia rodowodowego), czyli bogini młodości.

Jak przemarznie to idzie do domu i się kładzie koło pieca (jak widać).

Zostawiaj tej swojej Brazka otwarte drzwi - może też przyjdzie (he he - Dzień Tryfidów byś miała...może to nie śmieszne...)

Hebe.jpg

..czy jest szansa, że odbije? Z pewnością - już dawno jej odbiło.

Co do płaszczyka to wątpię, żeby ten numer przeszedł.

Co do wykopania od razu - cóż, niehumanitarne moim zdaniem.. (dzwonię do TOnZ)

Ale to tylko moje opinie.

Edytowane przez Gagata

Taaa, w złą chwilę napisałam, albo sprowokowałam, bo mój pieskoszpadelek zasypał chodnik przed domem kopiąc w byłym wrzosowisku. Byłym, bo zarosło w tym roku i wymaga remontu generalnego, a mnie się nie chce, bo jeżeli podciągną kanalizę, to zrobi się tam demolka. Czekam z remontem na demolkę, a tymczasem pieskokoparka nieco szalona zaczęła na własną modłę remont przeprowadzać. Czy ona chce mi coś dać do zrozumienia? Poczucie estetyki jej ranię?

Wusia - mądre, mądre, też tak myślę :) I WSZYSTKO rozumie w lot, naprawdę. Ale - zachowanie to nie zawsze .. adekwatne Odnośnie tematu - notorycznie ZAKOPUJE zapasy na zimę (np znalezione jabłuszka) w różnych, dowolnie przez siebie wybranych miejscach.. Podobno trzeba w dołek, gdzie piesek upodobał sobie kopać, wrzucić jego osobistą kupę - w tym miejscu już wówczas kopać nie będzie. Ponoć.

Depsia, wróciłaś:)

Tola, bierz co chcesz, ja nie podpowiem bo nie wiem, co biorę...;)

Też mam piesko-koparkę, taka samoczynną i niestety źle zaprogramowana w kwestii miejsca kopania!!

Skoro hebe przemarza, to co, płaszczyk jej nałożyć? Jest szansa, że odbije? Jeśli nie to .... może od razu ją wykopię...??

Arctica, no co Ty, za szacun chcesz mi krzywdę zrobić:eek::)

Szanowny zwariował!!!!! Samochód umył!!!!!!

Oj tam zaraz krzywdę...

czuj się obserwowana:lol:

Hebe nie wykopuj... same zmarzną:rolleyes:... wtedy wyrzucisz;)

Gagaciu te typy tak mają... mądry wzrok, brak ADHD...

a wczoraj moje się złapały, cieczki mają i odbezpieczone granaty w łepetynach:bash:

Okey, czuję sie obserwowana .....

No mądre te ślepia, mądre, jak chyba wszystkie psie ślepia! Mój też ma mądre ślepia .... chyba tylko ślepia, obawiam się ....;)

Rasia, zapomniałam .... mam już plan na kąt, poza kotami, bedzie zabudowany niziutką skrzynią, taka do wysokości poręczy sofy. Nie mogę sie już doczekać, bajzel jaki tam wiecznie panuje rani moje uczucia!!! Aktualnie jednak nie wiem, co jest mi bardziej potrzebne i co sprawi mi większą przyjemność: rolety... szkło na ściany w miejsca newralgiczne (czyt.: wiecznie ufajdane) z drzwiczkami do wnęki w kuchni włącznie .... a może właśnie skrzynia owa .... Nie mogę się zdecydować, a na wszystko naraz funduszy brakuje, UE nie chce dotować;)