Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Koty to są do głaskania zawsze i wszędzie... na sofie, na fotelu, na krześle... teraz przed lapkiem też...

bo zawsze któreś na kolana się wgramoli:D

a piesy na kanapę nie wchodzą... nie wiem czy nie lubią, czy nie chcą... nawet jak nas nie ma to nie wchodzą. Salma miała swego czasu chcicę na jeden z foteli, ale jakoś jej przeszło. Mają swój pokój w nim materace i tam im najlepiej. Trochę z nami w salonie posiedzą, a jak śpica łapie to do siebie maszerują:D

O dotację jeszcze nie występowałam, skąd inąd w duszy mi gra, że nie na to nie dają....

Tyrion na sofie poleguje od czasu do czasu, na zaproszenie wejdzie i owszem, popodgryza z lekka albo uwali się na kolanach połową cielska (na szczęście połową, druga połowa się nie mieści) i schodzi, chyba mu za gorąco! Uwielbia spać pod drzwiami a w nocy zdarza mu się spać przy schodach i sypialni.

Gagatki byli i niestety pojechali, kurczę, za krótko bywają, za krótko .... Szanowny też do aglomeracji Trójmiejskiej się był udał, w środę wróci dopiero. Ja zostałam z zastrzykami Tyriona i odwożeniem Córci .... no cóż, czasami trzeba się poświęcić:yes::D

Dogowate tak mają, lubią leżeć do góry kołami, ONki juz nie. A że Tyrionek to niespodziewajka pod drzwiami jest to i owszem, urósł skubaniec .... Gdy stanie na dwóch łapach opierając się na przykład o furtkę to robi wrażenie, nie powiem:D Gagaty mogą cos powiedzieć .... witał Ich jak najwspanialszych znajomych, łącznie z próbami skakania najwyżej, jak się da!

to moje zachowaniem bardziej Osiowego przypominaja, tez lubia wystawiac ekspozycje :D, duzy szczegolnie ale widze, ze maly tez juz zaczyna. ten maly jest wpatrzony jak w obraz w Okrucha i powtarza po nim wszystko :rolleyes: summa summarum po tygodniu stwierdzam, ze jednak byl to dobry pomysl wziecia drugiego, nawet zaluje, ze nie zrobilismy tego wczesniej. Dobre jest dla nas i dla Okrucha, po ktorym widac pozytywne zmiany. Ten maly tez wychowawczo dziala na starszego.

Tak tylko Braza pisze, bo wiem, ze tez myslisz nad drugim.

Myślę, myślę, ale o suni. Drugiego faceta w psim wydaniu bym nie zdzierżyła:D Aktualnie powoli odczepia się od moich rabat, jeśli już kopie to w miejscach ustronnych, albo ma przypływ dobroci dla mnie albo .... taki jego kaprys. Bez względu na powód moje rabaty na tym korzystają!!!

Nie mam przygotowanego do końca miejsca a jestem już w posiadaniu trzmieliny oskrzydlonej (drugiej), jałowca i chyba tui (ładna, to nabyłam). Czy ja mogę je tylko po prostu wkopać z doniczkami w ziemię gdzieś w zacisznym miejscu i czekać do wiosny?? Nie wiem, czy zdążę je posadzić na docelowym miejscu jakoś sensownie wcześniej, żeby zdążyły się dostosować przed przymrozkami.