Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w donicach można

ja bym dziś własnego psa przejechała. Ona nie ma instynktu bania się samochodów a jest czarna. W ciemności niewidzialna. Uczona jest, że jak się otwiera brama, to ma się schować i chowa się... ale nie jak ja wjeżdżam. Wtedy kotłuje się za bagażnikiem. Szczególnie wieczorem i jak męża nie ma w pobliżu. Dobrze, ze dziś zobaczyłam coś lśniącego (a jakie ma teraz futro to futro!!!, chyba zima będzie ostra) w światłach cofania i w ostatniej chwili dałam po hamulcach. Chyba ją wieczorem będziemy ubierać w odblaskowy żółty kubraczek... Ciekawe, czy się ucieszy :)

W domu mi nie wieje ;)

Psy nie wykształciły odruchu strachu przed samochodami.... na etapie ewolucji takie stwory nie istniały :rolleyes:

Też mam problem z psami gdy wracał pchają się do samochodu by się przywitać, tyle, że teraz w domu siedzią a nie szwendają się po zmroku w ogrodzie - kamizelka dobry pomysł, obroża może być mało widoczna. Tyle że odblaskowe świeci jak poświecisz, jak z boku albo z tyłu to i tak nie zobaczysz. Są za to zawieszki do obroży mrugające

http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/odblaskowe_smycze?gclid=CMC196mBzboCFYOS3godLj4AQw

czy choć chustka

http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/odblaskowe_smycze/130983

kolejny temat na ciemne wieczory

Powoli przestaje wiać .... chyba jednak zostaniemy:D

Gosiek, dzięki. Chustka faktycznie dobry pomysł, ciekawe jak się sprawdza, gdy pieso ją utytła ....:cool:

Matko, mam pranie mózgu, szukam grzejników akumulacyjnych dynamicznych i staram się czegoś o nich dowiedzieć .... na wątku ogrzewania zadałam pytanie i jak zwykle niezawodny kbab odpowiedział ..... Już wiem więcej, ale to ciągle strasznie mało!!!!

Wiatru nadal nie mamy, ale lało cały dzień. Twarda byłam i na rowerze pomykałam, ale jeszcze dzień - dwa i zrezygnuję na rzecz parasola. Na szczęście jutro już ma nie padać. Może nawet się wybiorę na bieganie.

Rozkopali nam dowcipnie chodnik pod szkołą - remont jedynego dojścia do szkoły najlepiej przeprowadzać w trakcie roku szkolnego - w wakacje by było głupio! No i teraz po deszczu się tam takie bagno zrobiło, że jutro będzie jazda bez trzymanki. Aż ciekawa jestem radości pań woźnych!

Yetek, a Ty chcesz teraz, jesienią?? Bo dla Depsi na wiosne szykuję, Ona twierdzi że tak lepiej!

A beretki nie mam .... mam kapelusik ....:p

(...)

Ja nawet planów jeszcze nie zaczęłam realizować ... nie chce mi się ...

To zależy kiedy Wam się zachce te plany zrealizować... przyjazdowe znaczy - Szanowny mówił, że w Gagaci rewir z rewizytą macie zamiar się udać i wtedy również mnie nawiedzicie :rolleyes:.

Tylko nie pisz, że najpierw musisz beretkę kupić :p

No beretka mus, jakże się bez beretki pokazać w tak szacownym towarzystwie:p

A poważnie to nie wiem, jak to będzie, bo mamy jedynie 2 dni na jako takie wojaże. Plany mieliśmy jak młody Hitler i niestety wyszło jak u niego ... czyli nie po naszemu. Do Agdusiów chcieliśmy podskoczyć i też psińco!!! Gdybys się jednak zapierał na to parzydło teraz, chociaż mówię poważnie, Depsia nie życzy sobie teraz tylko na wiosnę, to ja mogę się poświęcić i wysłać! Do Maxtorki dotarło, do TAR-ci dotarło to i do Ciebie dotrze!!!

Wiem już więcej o piecach akumulacyjnych, Kbab jest nieoceniony!!!!!!