TAR 04.11.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 zadekuj w donicach do ziemi a wiosna wsadz w docelowe. nic im nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 w donicach można ja bym dziś własnego psa przejechała. Ona nie ma instynktu bania się samochodów a jest czarna. W ciemności niewidzialna. Uczona jest, że jak się otwiera brama, to ma się schować i chowa się... ale nie jak ja wjeżdżam. Wtedy kotłuje się za bagażnikiem. Szczególnie wieczorem i jak męża nie ma w pobliżu. Dobrze, ze dziś zobaczyłam coś lśniącego (a jakie ma teraz futro to futro!!!, chyba zima będzie ostra) w światłach cofania i w ostatniej chwili dałam po hamulcach. Chyba ją wieczorem będziemy ubierać w odblaskowy żółty kubraczek... Ciekawe, czy się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jeżeli lubi żółty, to się ucieszy - kobieta w końcu! Tylko o fasonie wcześniej podyskutujcie, żeby się nie okazało, że niemodny.Podobno w GB domowe kury łażą w kamizelkach odblaskowych. A w Polsce nawet ludzie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dobry sposób - obroża odblaskowa. Nasz bałwanek też instynktu samozachowawczego nie ma, trzeba na niego bardzo uważać! TAR-cia dzięki. W takim razie jutro zadołuję. Czy u Was też tak piździ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 U nas nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dlaczego nie jestem dumna z wyróżnienia, jak myślisz??? Duje, jak na dworcu w .... (tu wpisać najbardziej adekwatny dworzec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Współczuję. Nie lubię takiego wietrzyska. To może się spakuj szybciutko i przyjeżdżaj, u nas wciąż nie wieje! Przyjmiemy całą Waszą trójkę, a nawet czwórkę. Z kotami może być problem, bo nasze nie są zbyt gościnne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Zimno... wieje względnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 W domu mi nie wieje Psy nie wykształciły odruchu strachu przed samochodami.... na etapie ewolucji takie stwory nie istniały Też mam problem z psami gdy wracał pchają się do samochodu by się przywitać, tyle, że teraz w domu siedzią a nie szwendają się po zmroku w ogrodzie - kamizelka dobry pomysł, obroża może być mało widoczna. Tyle że odblaskowe świeci jak poświecisz, jak z boku albo z tyłu to i tak nie zobaczysz. Są za to zawieszki do obroży mrugające http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/odblaskowe_smycze?gclid=CMC196mBzboCFYOS3godLj4AQw czy choć chustka http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/odblaskowe_smycze/130983 kolejny temat na ciemne wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Powoli przestaje wiać .... chyba jednak zostaniemy:D Gosiek, dzięki. Chustka faktycznie dobry pomysł, ciekawe jak się sprawdza, gdy pieso ją utytła .... Matko, mam pranie mózgu, szukam grzejników akumulacyjnych dynamicznych i staram się czegoś o nich dowiedzieć .... na wątku ogrzewania zadałam pytanie i jak zwykle niezawodny kbab odpowiedział ..... Już wiem więcej, ale to ciągle strasznie mało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.11.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Właśnie sobie przypomniałem: ...a parzydło dla mnie naszykowane, hmm? Jeśli nie, to gnaj do ogródka ...gdy tylko wicher przestanie Ci beretkę z główki porywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Yetek, a Ty chcesz teraz, jesienią?? Bo dla Depsi na wiosne szykuję, Ona twierdzi że tak lepiej! A beretki nie mam .... mam kapelusik .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 U nas wczoraj piździło, dzisiaj już całkiem, całkiem było... a ja ani beretki... ani kapelutka... papachę swoją już wyciągnęłam... ale trochę gorąco jeszcze, zwłaszcza jak robię coś więcej niż plany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja nawet planów jeszcze nie zaczęłam realizować ... nie chce mi się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Wiatru nadal nie mamy, ale lało cały dzień. Twarda byłam i na rowerze pomykałam, ale jeszcze dzień - dwa i zrezygnuję na rzecz parasola. Na szczęście jutro już ma nie padać. Może nawet się wybiorę na bieganie.Rozkopali nam dowcipnie chodnik pod szkołą - remont jedynego dojścia do szkoły najlepiej przeprowadzać w trakcie roku szkolnego - w wakacje by było głupio! No i teraz po deszczu się tam takie bagno zrobiło, że jutro będzie jazda bez trzymanki. Aż ciekawa jestem radości pań woźnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja nawet planów jeszcze nie zaczęłam realizować ... nie chce mi się ... Szczęściara... ja mooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Jakich planów? Czemu realizować? Ja jeszcze nie zaczęłam układać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.11.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Yetek, a Ty chcesz teraz, jesienią?? Bo dla Depsi na wiosne szykuję, Ona twierdzi że tak lepiej! A beretki nie mam .... mam kapelusik .... (...) Ja nawet planów jeszcze nie zaczęłam realizować ... nie chce mi się ... To zależy kiedy Wam się zachce te plany zrealizować... przyjazdowe znaczy - Szanowny mówił, że w Gagaci rewir z rewizytą macie zamiar się udać i wtedy również mnie nawiedzicie . Tylko nie pisz, że najpierw musisz beretkę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No beretka mus, jakże się bez beretki pokazać w tak szacownym towarzystwie:p A poważnie to nie wiem, jak to będzie, bo mamy jedynie 2 dni na jako takie wojaże. Plany mieliśmy jak młody Hitler i niestety wyszło jak u niego ... czyli nie po naszemu. Do Agdusiów chcieliśmy podskoczyć i też psińco!!! Gdybys się jednak zapierał na to parzydło teraz, chociaż mówię poważnie, Depsia nie życzy sobie teraz tylko na wiosnę, to ja mogę się poświęcić i wysłać! Do Maxtorki dotarło, do TAR-ci dotarło to i do Ciebie dotrze!!! Wiem już więcej o piecach akumulacyjnych, Kbab jest nieoceniony!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 potwierdzam: dotarlo, rosnie i nawet zakwitlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts