sipatka 06.11.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Jak to zakwitło ? TERAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 no nie teraz, wiosna bo przeciez w zeszla jesien Brazka mi wysylala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 ale ostrozki nadal kwitna, bym wam fote zrobila ale jak wracam do domu to juz jest ciemno jak wychodze to tez ciemno. moze do soboty sie ostoja jeszcze to wam ladna fotencje pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 .... jak wracam do domu to juz jest ciemno jak wychodze to tez ciemno..... se urlop weź na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 nie dadza zgredy moze byc z lampa po ciemku? halooogena zapale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Jamles się znalazł!!!!!!! Jak tam drogi Dziadku Wnusia się ma????? Muszę się ewakuować po Córcię, do pogadania później!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ja nawet planów jeszcze nie zaczęłam realizować ... nie chce mi się ... a kto mówi o realizowaniu:o ja piszę o robieniu... PLANÓW to mniej męczące niż ich realizowanie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 aaaa... u mnie kwitną róże:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 TO MOŻE JA BĘDĘ TYLKO ROBIĆ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.11.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Co to znaczy "psińco"??? A w mordę chcesz???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Od razu w mordę byś waliła, spokojnie, boję się!!!! Nie da rady, mamy praktycznie niecałe 3 dni na coś wspólnego.... Plany robię .... to też męczące jest, ale nie tak;) Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego z linka do komentarzy Agduś Forum przerzuca mnie do "Naszego domku" albo "Utkowego domku"???? Edytowane 7 Listopada 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 mnie niedawno przerzucalo do tanich grzejnikow, i jaja se ze mnie robili ze wymyslam. a dziennik EZS caly czas error 404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Magiczne to nasze forum, oj magiczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.11.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (...)A poważnie to nie wiem, jak to będzie, bo mamy jedynie 2 dni na jako takie wojaże. Plany mieliśmy jak młody Hitler i niestety wyszło jak u niego ... czyli nie po naszemu(...) Gdybys się jednak zapierał na to parzydło(...) Chyba muszę znowu z Szanownym porozmawiać - On bardziej światowy i czas, i odległości wydawały się nie robić na Nim takiego wrażenia . ...a zaparcia na parzydło nie mam - poczekam aż Tobie zatwardziałe zasiedzenie minie :D .... Właśnie doczytałem: Co to znaczy "psińco"??? A w mordę chcesz???!!!Od razu w mordę byś waliła, spokojnie, boję się!!!! Nie da rady, mamy praktycznie niecałe 3 dni na coś wspólnego(...) ...i chyba już wiem jak trzeba z Tobą rozmawiać - jak Ci Agduś zaproponowała obtłuczenie mordy, to od razu jeszcze jeden dzień się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Obiecaj, że obtłuczesz z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No to ja się wyautowuję. morde chcą obtłuc .... papatki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ciekawe, czymżeś Ty się tak naraziła, Brazunia... Chyba rewizyt im brakuje, wszyscy byli u Ciebie, ale Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Braza, coś Ty tak daleko uciekła? Kawę chociaż postawię, bo tak o suchym pysku tu siedzieć trzeba, czekając na Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.11.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Poznajecie....? Chór mieszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) nie wiem czyje ale straszne sa domniemam, ze ten po lewej jest Twój Edytowane 12 Listopada 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts