Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

A ten po prawej to Tyrion we własnej osobie:)

Było cuuuuudnieeeee!!!! Gagatko, dziękujemy jeszcze raz!!!! Cudowne miejsce! Cudowny nastrój!!!! Warto było tłuc się 6 godzin żeby zobaczyć "Żurawia i Czaplę" na własne oczyska i to wszystko poczuć!!!!!!

Ucałowania dla Gagata i cmok w nos dla Bazyśki. Kość ma u nas gwarantowaną - Tyrion całą drogę powrotną spał:) Po powrocie do domu nawet na kociambry nie reagował - dzisiaj wszystko wróciło do normy!!!!

Agduś, dzięki że kawę zostawiłaś!!!!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No oczywiście Bazylia, jako ta starsza oraz gospodyni, próbowała ustawić sobie Tyriona, co początkowo nawet jakby jej wyszło ale to była chyba sciema ze strony Tyriona bo się powoli,drugiego dnia, zaczynał odszczekiwac.. Przyspieszone dorastanie przechodził:-) Myślę, ze następnym razem to juz nie bedzie podskakiwal w ogóle tylko grzecznie odpusci Bazylii jako kobiecie ... Teraz to on jeszcze wielu rzeczy nie wie o życiu:-) .

Ale tak na serio to bawiły się super! Pięknie. Ktoś kto nie zna psów mógłby się wystraszyc ale one oba nie maja na codzien towarzystwa psiego, wiec zabawa prawie non stop:-) . Wielką przyjemnością było oglądanie ich w akcji! U siebie wstawia, chyba jutro, jeszcze kilka fotek.

Brazunia, Szanowny, Karlitka - było ekstra i za krótko..... Sciskamy mocno Was wszystkich:-) :-) :-)

Piesy fajne, musieliście mieć dużo frajdy patrząc na nie. :yes:

Karuś chyba by po 10 sekundach (albo szybciej) wszczął dziką awanturę. :(

Ma agresję lękową, zwłaszcza w temacie dużych psów...

Karuś chyba by po 10 sekundach (albo szybciej) wszczął dziką awanturę. :(

Ma agresję lękową, zwłaszcza w temacie dużych psów...

jak i mój ten starszy, maly to generalnie luzak. doszłam do wniosku, ze to chyba przez to, ze w stadzie psów był chowany, 17 dorosłych i pare szczeniorkow. A Bialasek trafil do nas bardzo wcześnie i wychowywal się sam, nasza milosc nie zastapila mu kontaktow z pobratymcami

Bardzo chętnie bym jak bocian wywiała na zimę tam gdzie cieplej, ale sie qurna nie da.... Ziemię mamy, wozimy jak te goopki taczkami bo się samochód w brame za cholerę nie chciał zmieścić. Owszem, był pomysł żeby bramę rozebrać .... na szczęście upadł w zarodku!

Ja sie nie bawie .... wszyscy sie obrażają ... za co qurna???????

Mam mało zdjęć bawiących się "krokodyli" bo mój telefoniczny aparat odmawia robienia ładnych zdjęć we wnetrzach. Mam filmik z zabawy na zewnątrz, na nim jednak widać auta, jeśli Gagatka pozwoli to wrzucę!