braza 12.11.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A ten po prawej to Tyrion we własnej osobie:) Było cuuuuudnieeeee!!!! Gagatko, dziękujemy jeszcze raz!!!! Cudowne miejsce! Cudowny nastrój!!!! Warto było tłuc się 6 godzin żeby zobaczyć "Żurawia i Czaplę" na własne oczyska i to wszystko poczuć!!!!!! Ucałowania dla Gagata i cmok w nos dla Bazyśki. Kość ma u nas gwarantowaną - Tyrion całą drogę powrotną spał Po powrocie do domu nawet na kociambry nie reagował - dzisiaj wszystko wróciło do normy!!!! Agduś, dzięki że kawę zostawiłaś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ależ krokodyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.11.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 czy te psy ze sobą rozmawiały czy chciały się zjeść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Nie jestem pewna, czy dobrze zinterpretowałam .... Bazyśka strasznie dużo pyskowała .... w pewnym momencie Tyrion nie zdzierżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ależ ma zębiska.... Ja bym się chyba bała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Agduś, dzięki że kawę zostawiłaś!!!! Obraziłam się i więcej nie zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.11.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jamles się znalazł!!!!!!! ..... do pogadania później!!! Obraziłam się ........ [ATTACH=CONFIG]224176[/ATTACH] ja też ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ale za co???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.11.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 już tydzień czekam, aż wróci z córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.11.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No oczywiście Bazylia, jako ta starsza oraz gospodyni, próbowała ustawić sobie Tyriona, co początkowo nawet jakby jej wyszło ale to była chyba sciema ze strony Tyriona bo się powoli,drugiego dnia, zaczynał odszczekiwac.. Przyspieszone dorastanie przechodził Myślę, ze następnym razem to juz nie bedzie podskakiwal w ogóle tylko grzecznie odpusci Bazylii jako kobiecie ... Teraz to on jeszcze wielu rzeczy nie wie o życiu:-) . Ale tak na serio to bawiły się super! Pięknie. Ktoś kto nie zna psów mógłby się wystraszyc ale one oba nie maja na codzien towarzystwa psiego, wiec zabawa prawie non stop:-) . Wielką przyjemnością było oglądanie ich w akcji! U siebie wstawia, chyba jutro, jeszcze kilka fotek. Brazunia, Szanowny, Karlitka - było ekstra i za krótko..... Sciskamy mocno Was wszystkich:-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No wygląda groźnie:rolleyes: Zębiasty ten Tyrion:sick:... i zrębiasty:rotfl: Będę stronnicza... wolę Bazylkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Proszę... zajrzyjcie do SOSu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?221033-1-dla-Pauliny-pro%C5%9Bba-do-Forumowicz%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 14.11.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 braza jest pięknie i nic więcej nie trzeba pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Piesy fajne, musieliście mieć dużo frajdy patrząc na nie. Karuś chyba by po 10 sekundach (albo szybciej) wszczął dziką awanturę. Ma agresję lękową, zwłaszcza w temacie dużych psów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Karuś chyba by po 10 sekundach (albo szybciej) wszczął dziką awanturę. Ma agresję lękową, zwłaszcza w temacie dużych psów... jak i mój ten starszy, maly to generalnie luzak. doszłam do wniosku, ze to chyba przez to, ze w stadzie psów był chowany, 17 dorosłych i pare szczeniorkow. A Bialasek trafil do nas bardzo wcześnie i wychowywal się sam, nasza milosc nie zastapila mu kontaktow z pobratymcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.11.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Braza, a Ciebie jak bociany do ciepłych krajów wywiało, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Bardzo chętnie bym jak bocian wywiała na zimę tam gdzie cieplej, ale sie qurna nie da.... Ziemię mamy, wozimy jak te goopki taczkami bo się samochód w brame za cholerę nie chciał zmieścić. Owszem, był pomysł żeby bramę rozebrać .... na szczęście upadł w zarodku! Ja sie nie bawie .... wszyscy sie obrażają ... za co qurna??????? Mam mało zdjęć bawiących się "krokodyli" bo mój telefoniczny aparat odmawia robienia ładnych zdjęć we wnetrzach. Mam filmik z zabawy na zewnątrz, na nim jednak widać auta, jeśli Gagatka pozwoli to wrzucę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 jakie wszyscy, jakie wszyscy:mad: ja sie nie obrazam ale jak tak bedziesz gadac to sie obraze w try miga:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Sobie wypraszam, ja się na nic nie obraziłam. A dużo tej ziemi wozicie? I czy w ogóle masz czas taczkę naładować, czy tak zaiwaniasz, że z pustą latasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.11.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 No dawaj ten filmik, nie wygłupiaj się, sama jestem ciekawa! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts