DPS 19.11.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Brazunia - o tej porze Ty już do pracy w ogrodzie??? Świat się kończy, moi państwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A mnie dziś rano radio napadło i nie mogę się odczepić kobiety jak te kwiaty....http://www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.11.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ooo - super Brazunia, miło było popatrzeć powspominać..:yes: Ale one się tak właśnie bawiły! Czasem owszem dostawały kota (??) i ganiały z obnizonym podwoziem pędem w koło po łące, ale tego by sie nie dałoby zebrać w kadr A ta zabawa na filmiku to taka faktycznie z lekka leniwa i w tym cała przyjemność Dzięki za miłe słowko o piecu (piesu) Zochna Udało nam się 7 lat temu kupić kafle (przez Alle) a własciwie całe dwa piece stojące wówczas w mieszkaniu w Krakowie. Pani chciała śmieszna kwotę po 100 zł za piec ale trzeba było po nie pojechać, rozebrać i przywieźć. Mielismy wówczas naprawdę fajną ekipę która to zrobiła za benzynę i przeciętną dniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.11.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 bardzo fajny film... taki... profesjonalny a psy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Super zabawa A z tym kongo to ja się z Brazą zgadzam... powinni mieć wolniejszy niż my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Właśnie testuję polsatowski HSPA+ ciekawe co z tego będzie ...to tak w kwestii internetu. Do ogrodu wyszłam tak kole 10-ej, wczęsniej wiele innych ciekawych rzeczy robiłam:D Zwał ziemi sprzed posesji powoli się zmniejsza a na rabatach zrobiło się czarno, przy okazji poprzesadzałam parę roślin, oby się tylko nie zemściły .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Braza, co to za zjawisko??? Jutro po polszmatowe LTE jadę do spróbowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Zemszczą się. Wyrosną na busz.I będziesz musiała z maczetą się przebijać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Osiczka, to też polszmatowski, jeno wolniejszy. No i oczywiście wychodzi z tego wielkie dżówno, chyba jednak jestem skazana na pomarańczowych, o LTE nawet nie mam co marzyć. Robię przymarki do satelitarnego tylko nie wiem, jak się zabrac do tego... No jeśli się zemszczą wyrastając to jestem za, do buszu chyba jeszcze jest kawałek czasu:D Wredna pogoda u mnie: ciemno, buro i do tego upierdliwa mżawa za to mogę bez wyrzutów jakichkolwiek siedzieć w domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.11.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Co za natrętna baba, leci na młodszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.11.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Alez ten Tyrion juz urosl moj Witek jest wielkosci glowy lannistera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Osiczka, to też polszmatowski, jeno wolniejszy. No i oczywiście wychodzi z tego wielkie dżówno, chyba jednak jestem skazana na pomarańczowych, o LTE nawet nie mam co marzyć. Robię przymarki do satelitarnego tylko nie wiem, jak się zabrac do tego... No to mam tak samo... pomarańczowi ślimaczą ale sa...LTE nie ma... nie było i nie budiet... kabla nam podciągnąć do neostrady nie kcom To drugie goowno wzięliśmy na próbę dziś po południu ale nawet mi się nie chce z pudełka tego wyjąć, bo już wiem, że nic z tego Jutro spróbuję to odpalić wbrew rozsądkowi wszelakiemu Satelitarny jest drogi ale nie wiem czy nie trzeba się nim zainteresować, jakbyś się coś ciekawego dowiedziała to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Co za natrętna baba, leci na młodszego... [ATTACH=CONFIG]225639[/ATTACH] Wie czego chce kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.11.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Wie czego chce kobitka Nooo wygląda na to, że wieeee Ale Tyrion wie tylko, że TO do sikania potrzebne Braza - bądź mądra i ... poddaj się ... Mamy pomarańczowych do uśmiechniętej śmierci w pakiecie z lasem, dziczą i świętym spokojem. Cywilizacji w pakiecie niet ... Mnie ruter wcisnęli, antenkę dokupiłam iiiiii jakoś się bujam ...szczęśliwa, że u mnie to bajka w porównaniu z Łosiową pustelnią. Tam to mój telefon zaniemógł ażeśmy z lasu wyjechali ... Dobrze, że Łośka chłopa ma w domu gadatnego bo by nam zdziczała do cna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 To ja się chyba cieszę, że lasu, dziczy i pomarańczowego internetu nie mam. Znaczy las jest, ale jakieś 100 metrów od domu. A może 200? Ja nie umiem odległości oceniać na oko, a mierzyć mi się nie chce. Tyrion ma na tym zdjęciu baaaardzo przestraszoną minę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.11.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Też byś była przestraszona jakby cię ktoś od tyłu zachodził w wyuzdanym celu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Zależy kto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ja z radością wielką w tym roku skonstatowałam, że plus ma zasięg u nas lepszy niż pomarańczowi, więc skwapliwie rozwiążę pomarańczową umowę, jak tylko dobiegnie końca za kilka miesięcy. Warto sprawdzić, kto u Was ma najlepszy zasięg komórkowy i od nich neta wziąć, u nas plus teraz znacząco szybszy i lepszy niż te złodzieje z orange. Mina Tyriona naprawdę bezcenna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) Nooo, kobitka jest konkretna, to fakt ... A Tyrion nie jest wystrraszony tylko skonfudowany Osiczka, jak na moje warunki to nie ma dobrego internetu, pomarańczowi są i chociaż wnerwiają mnie swoją arogancją to jednak trzeba przyznać: u mnie są jedyni jak narazie, którzy dają mi możliwość kontaktu ze światem. Jeżyco, no właśnie powoli godzę się z tym faktem .... A zasięg telefoniczny to najlepszy właśnie pomarańczowi u mnie maja, tylko z tym operatorem pod modrzew nie trzeba chodzić, żeby zadzwonić. Konkluzja: Polska to dziki kraj jednak jest!!!! Strasznie bola mnie plecy i nie wiem dlaczego, bo ból mięśni to chyba nie jest, nawet przy oddychaniu czuję, że mam tą tylną część ciała Edytowane 21 Listopada 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 jak tylko skonczy mi sie umowa z pomaranczowymi na fona to przechodze do plusa, zasieg i jakosc polaczen najlepsza. pomaranczowi to jakas kpina, nawet w miescie dziury zasiegowe,sa beznadziejni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts