Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooo - super Brazunia, miło było popatrzeć powspominać..:yes::yes:

Ale one się tak właśnie bawiły! Czasem owszem dostawały kota (??) i ganiały z obnizonym podwoziem pędem w koło po łące, ale tego by sie nie dałoby zebrać w kadr :D

A ta zabawa na filmiku to taka faktycznie z lekka leniwa i w tym cała przyjemność :cool:

Dzięki za miłe słowko o piecu (piesu) Zochna :bye:

Udało nam się 7 lat temu kupić kafle (przez Alle) a własciwie całe dwa piece stojące wówczas w mieszkaniu w Krakowie. Pani chciała śmieszna kwotę po 100 zł za piec ale trzeba było po nie pojechać, rozebrać i przywieźć. Mielismy wówczas naprawdę fajną ekipę która to zrobiła za benzynę i przeciętną dniówkę.

Właśnie testuję polsatowski HSPA+ ciekawe co z tego będzie ...to tak w kwestii internetu.

Do ogrodu wyszłam tak kole 10-ej, wczęsniej wiele innych ciekawych rzeczy robiłam:D Zwał ziemi sprzed posesji powoli się zmniejsza a na rabatach zrobiło się czarno, przy okazji poprzesadzałam parę roślin, oby się tylko nie zemściły ....

Osiczka, to też polszmatowski, jeno wolniejszy. No i oczywiście wychodzi z tego wielkie dżówno, chyba jednak jestem skazana na pomarańczowych, o LTE nawet nie mam co marzyć. Robię przymarki do satelitarnego tylko nie wiem, jak się zabrac do tego...

No jeśli się zemszczą wyrastając to jestem za, do buszu chyba jeszcze jest kawałek czasu:D

Wredna pogoda u mnie: ciemno, buro i do tego upierdliwa mżawa za to mogę bez wyrzutów jakichkolwiek siedzieć w domu!!

Osiczka, to też polszmatowski, jeno wolniejszy. No i oczywiście wychodzi z tego wielkie dżówno, chyba jednak jestem skazana na pomarańczowych, o LTE nawet nie mam co marzyć. Robię przymarki do satelitarnego tylko nie wiem, jak się zabrac do tego...
No to mam tak samo... pomarańczowi ślimaczą ale sa...LTE nie ma... nie było i nie budiet... kabla nam podciągnąć do neostrady nie kcom :( To drugie goowno wzięliśmy na próbę dziś po południu ale nawet mi się nie chce z pudełka tego wyjąć, bo już wiem, że nic z tego Jutro spróbuję to odpalić wbrew rozsądkowi wszelakiemu Satelitarny jest drogi ale nie wiem czy nie trzeba się nim zainteresować, jakbyś się coś ciekawego dowiedziała to daj znać :)

Wie czego chce kobitka :)

Nooo wygląda na to, że wieeee :yes:

Ale Tyrion wie tylko, że TO do sikania potrzebne :rotfl:

Braza - bądź mądra i ... poddaj się ...

Mamy pomarańczowych do uśmiechniętej śmierci w pakiecie z lasem, dziczą i świętym spokojem.

Cywilizacji w pakiecie niet ...

Mnie ruter wcisnęli, antenkę dokupiłam iiiiii jakoś się bujam ...szczęśliwa, że u mnie to bajka w porównaniu z Łosiową pustelnią. Tam to mój telefon zaniemógł ażeśmy z lasu wyjechali ... Dobrze, że Łośka chłopa ma w domu gadatnego bo by nam zdziczała do cna ...

To ja się chyba cieszę, że lasu, dziczy i pomarańczowego internetu nie mam. Znaczy las jest, ale jakieś 100 metrów od domu. A może 200? Ja nie umiem odległości oceniać na oko, a mierzyć mi się nie chce.

Tyrion ma na tym zdjęciu baaaardzo przestraszoną minę.

Ja z radością wielką w tym roku skonstatowałam, że plus ma zasięg u nas lepszy niż pomarańczowi, więc skwapliwie rozwiążę pomarańczową umowę, jak tylko dobiegnie końca za kilka miesięcy.

Warto sprawdzić, kto u Was ma najlepszy zasięg komórkowy i od nich neta wziąć, u nas plus teraz znacząco szybszy i lepszy niż te złodzieje z orange.

Mina Tyriona naprawdę bezcenna... :rotfl:

Nooo, kobitka jest konkretna, to fakt ... A Tyrion nie jest wystrraszony tylko skonfudowany ;)

Osiczka, jak na moje warunki to nie ma dobrego internetu, pomarańczowi są i chociaż wnerwiają mnie swoją arogancją to jednak trzeba przyznać: u mnie są jedyni jak narazie, którzy dają mi możliwość kontaktu ze światem.

Jeżyco, no właśnie powoli godzę się z tym faktem .... A zasięg telefoniczny to najlepszy właśnie pomarańczowi u mnie maja, tylko z tym operatorem pod modrzew nie trzeba chodzić, żeby zadzwonić.

Konkluzja: Polska to dziki kraj jednak jest!!!!

Strasznie bola mnie plecy i nie wiem dlaczego, bo ból mięśni to chyba nie jest, nawet przy oddychaniu czuję, że mam tą tylną część ciała :bash:

Edytowane przez braza