DPS 21.11.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Kochana - to MOŻE być ból pleców.Z taczkami ostatnio latałaś, prawda...?No to chyba masz odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.11.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Jeszcze portrecik Przystojniacha!! Nic dziwnego, że laski przciąga..... Brazunia - a'propos - co w temacie zabiegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 mordencje ma piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 W kwestii zabiegu - juz po zabiegu, przystojniak dochodzi do siebie! Właśnie biega w kołnierzu, bo Szanowny na zewnatrz a ja na górze, więc trzeba mu uniemożliwić leczenie na własną łapę. Wygląda jak prywatna antena satelitarna:D Depsik, no nawala mnie przy prawej łopatce jak cholera, szczególnie przy głebszym wdechu. Szlag mnie trafia, nie znoszę być niesprawna w najmniejszym nawet procencie!!!! Idę trochę popracowac, może przejdzie!!! Miłego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 jajuchny pooooszlyyyyy??? moze cie przewialo, takie objawy mam jak wlasnie lopaty mi przewieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Zdróweczka dla bezjajowca Grey jak łapę miał rozwaloną to antena się nie sprawdziła... o wiele bardziej wkurzała go antena niż bandaże i najpierw ściągał antenę, potem bandaże... bez anteny bandaża nie gryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.11.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) Co za natrętna baba, leci na młodszego... [ATTACH=CONFIG]225639[/ATTACH] I się wydało ... "Ja ci mówię Tyrion ... ty chociaż spróbuj ... zanim będzie za późno ..." To się nazywa babska intuicja ! Edytowane 21 Listopada 2013 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.11.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 I gdzie fotka siem pytam ... ósemka mnie wykończy kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 oj tam, nie narzekaj, ósemka jest super:cool: cos Ci po prostu nie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.11.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 No to dziewczyny przechodźcie do tego plusa, będziemy jedną wielką rodziną Braza, to Tyrion jeszcze "on"...czy już jakieś "ono"? Klejnotów pozbawiony...okradziony...ech. Dobra, ja się na psach nie znam, to mądrzyć się nie będę. A w plecy pod łopatkę też mi często ból włazi. I nie zawsze kojarzę z przewianiem. Moja lekarz rodzinna mówiła, że to może być tzw. nerwoból. Pomęczy i przestanie. Posmaruj jakimś żelem p/bólowym i zapalnym, będzie lżej. W pogodzie donoszę że u nas bezwietrznie, ale potwornie mglisto i ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.11.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 I się wydało ... "Ja ci mówię Tyrion ... ty chociaż spróbuj ... zanim będzie za późno ..." To się nazywa babska intuicja ! Otóż to :yes: A Młodego razem z kołnierzem podłącz Brazunia do netu, może to będzie to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Tola ma rację - ciepło ubierz, rozgrzewaj, leki p/zapalne bierz albo maścią takąż smaruj.Za parę dni powinno być lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.11.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Odnośnie bólów w krzyżu - mi najlepiej robią plastry rozgrzewające, kupowałam zawsze (od lat lat) kapsiplast. Bardzo porządnie rozgrzewa i zaraz robi się dobrze.Najważniejsze, że Tyrionek dobrze zniósł zabieg! Wygojenie się jest tylko kwestią czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Tolcia, do plusa nie przechodze, nie sprawdza się, więc w tym zakresie do rodziny nie dołączę. W każdym innym oczywiście tak:) Dziękuję za rady w kwestii pleców, właśnie Szanowny szuka żelu, chyba mamy Voltaren a i Neocapsiderm się znajdzie. Rano wzięłam Nimesil i poszłam do ogrodu, gdy się wyżywałam na rabatach nie myślałam o tym, że boli. Tyrionek jako antena internetowa się niestety nie sprawdza, bo to obiekt ruchomy, ciągle zasięg gubił Kołnierz zakładamy tylko gdy zostaje sam, np. teraz, gdy ja na górze a reszta rodziny wybiera się na hiszpański. W innych sytuacjach jest pilnowany! No proszę, ja źle interpretowałam zachowanie Bazyśki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ciekawam, czy mu się dominacji odechce...? :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2013 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nam to już nawet nie o dominację chodzi ale o jego bezpieczeństwo. No bo sunię w rui na 3 kilometry pies wyczuwa, ludzie tutaj w większości suczek nie sterylizują (niestety), gania to luzem, psich facetów szczuje .... Tyrion jest i inteligentny i pomysłowy, jakoś dziwnie spokojna jestem, że znalazł by sposób na obejście wszelkich zabezpieczeń, żeby tylko wyfrunąć, a jaką mam pewność, że nie wróci z widłami w boku albo w ogóle .... Smutna prawda, ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Też o tym myśleliśmy sterylizując Karusia. Najsmutniejsze jest to, że ludzie często te suczki traktują potem bardzo okrutnie, że nie wspomnę o losie szczeniąt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 (edytowane) nasz pies jakos nie swirowal na suczki jednak hormony w glowce mu bardzo szkodzily i bylo to meczace zarowno dla niego jak i dla nas. teraz jest super, Niutek sie tak uspokoil, dominacja przechodzi. czasem jest az za spokojny jak dla mnie Edytowane 22 Listopada 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Jakoś dziwnie spokojna jestem, że Tyrion zbyt spokojny nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.11.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jakoś dziwnie spokojna jestem, że Tyrion zbyt spokojny nie będzie. I możesz mieć rację ... Jak "urwałam" jajka Bobikowi to wet się cieszyć nie kazał. Powiedział, że owszem jaj nie ma ...ale tutaj ( popukawszy się w głowę ) to u niego proszę pani wszystko w porządku ... I Bobik jurny jest i owszem ( nawet przez sen ) ... tyle, że po wsi nie lata. Ma swoje dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts