Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z Karo jest teraz tak, że za suczkami nie gania, ale wkurzają go te watahy wałęsających się luzem amantów i... wdaje się w bójki z nimi!

Wykopał sobie gdzieś dziurę pod płotem i wyłazi, kiedy chce, dziad jeden!

Musimy jutro koniecznie tę jego dziurę namierzyć i zabezpieczyć.

Ja bardzo mocno very sorry ale Tyrionek ma tylko dwie kocice .... No jasny gwint :wtf::D

Naplułam w ekranik :rotfl:

Salma poszła za mężowatym do sklepu... jak???

sto razy przeszłam wzdłuż ogrodzenia... dziury, podkopu nie namierzyłam:no:

teleportacja???

Musi gdzieś być... chyba, że wyskoczyła górą :rolleyes:

psy przez siatkę przechodzą. Jak kiedyś dogowatego zobaczyłam, jak - niczym cyrkowiec- wspinał się po siatce, to już mnie nic nie zdziwi. Jakby mi ktoś powiedział, to bym nie wierzyła, bo przecież to kawał psa i ciężar i jak on te łapy w oczka pchał, że nie spadł!!!

siatka była dobrze naciągnięta a pies był mistrzem świata, nie zdążyła się ugiąć nawet. Pewna jestem, że nie skakał, ale jak to zrobił, to nie wiem. Myk myk i już był na zewnątrz :confused:

W wspinaczkę dogowatych wierzę, Mocart wspinał się naszym płocie jak po drabinie, to co taka siatka ....?:yes: Cały czas mam nadzieję, że nasz Lanister nie skojarzy iż może ten płot przeskoczyć!

Kupiłam sobie ptasie mleczko (wedlowskie) i ... żżeram właśnie 3 rządek z góry ... ale dobre!!!!

Dziurę znalazłam... właściwie nie dziurę tylko nie przyczepioną siatkę u dołu jednego ze słupków... musi, że tam wylazła:rolleyes:

Górą nie da rady bo za wysoko i za giętko.

My też NIGDY nie zostawiamy psic na zewnątrz jak gdzieś wychodzimy/wyjeżdżamy, zawsze w domu zostają. Ciągle bym myślała, czy im coś nie strzeliło:sick:

Braza :p

to za ptasie:rolleyes:

Ewa... krówki to bym na szyszki przerobiła, z preparowanym ryżem... mniammmm... z kilograma to bym nawet spróbowała:p

Uchowało się troche ptasiego i własnie siadłam z miseczką .... Ha!!!

Dostałam pół roku reku temu od znajomych kulę dyskotekową ... Za diabła nie wiem, co z nią zrobić i pałeta się toto po domu jak dusza potępionia. Kilka dni temu wylądowała w sypialni na podłodze. Dzisiaj zaświeciło słońce - pierwszy raz od wielu dni i ..... zobaczcie sami:

25.11 (4) (Kopiowanie).jpg

25.11 (10) (Kopiowanie).jpg

Edytowane przez braza