braza 23.11.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ja bardzo mocno very sorry ale Tyrionek ma tylko dwie kocice .... No jasny gwint Walczyliśmy dzisiaj z rabatami ... po co mi to było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Z Karo jest teraz tak, że za suczkami nie gania, ale wkurzają go te watahy wałęsających się luzem amantów i... wdaje się w bójki z nimi!Wykopał sobie gdzieś dziurę pod płotem i wyłazi, kiedy chce, dziad jeden!Musimy jutro koniecznie tę jego dziurę namierzyć i zabezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Salma poszła za mężowatym do sklepu... jak??? sto razy przeszłam wzdłuż ogrodzenia... dziury, podkopu nie namierzyłam:no: teleportacja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ja bardzo mocno very sorry ale Tyrionek ma tylko dwie kocice .... No jasny gwint Naplułam w ekranik Salma poszła za mężowatym do sklepu... jak??? sto razy przeszłam wzdłuż ogrodzenia... dziury, podkopu nie namierzyłam:no: teleportacja??? Musi gdzieś być... chyba, że wyskoczyła górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Może być gdzieś luźny fragment, jak ona przejdzie to wraca toto na swoje miejsce i nie widać miejsca przestępstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.11.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Arctica - nie wiem jakie masz wysokie ogrodzenie ale kurka niedobrze jak by przeskoczyła, bo się teraz gadzina nauczy... A Corsiaki skoczne są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 psy przez siatkę przechodzą. Jak kiedyś dogowatego zobaczyłam, jak - niczym cyrkowiec- wspinał się po siatce, to już mnie nic nie zdziwi. Jakby mi ktoś powiedział, to bym nie wierzyła, bo przecież to kawał psa i ciężar i jak on te łapy w oczka pchał, że nie spadł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dogowaty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Gruch jest bardzo skoczny ( widziałam osobiście jak z odbicia z miejsca wskoczył na pakę traka jakieś 130- 140 cm) ale po siatce to by nie przelazł raczej siatka by poległa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 siatka była dobrze naciągnięta a pies był mistrzem świata, nie zdążyła się ugiąć nawet. Pewna jestem, że nie skakał, ale jak to zrobił, to nie wiem. Myk myk i już był na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Emi płoty brała z zapasem, ale tylko wtedy, kiedy chciała do nas dołączyć. Dlatego nie zostawiamy jej na podwórku, kiedy sobie gdzieś idziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 W wspinaczkę dogowatych wierzę, Mocart wspinał się naszym płocie jak po drabinie, to co taka siatka ....? Cały czas mam nadzieję, że nasz Lanister nie skojarzy iż może ten płot przeskoczyć! Kupiłam sobie ptasie mleczko (wedlowskie) i ... żżeram właśnie 3 rządek z góry ... ale dobre!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ojjj... musiałaś?! Zeżarłam ostatnią paczkę parę dni temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.11.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 hm, ja kupiłam KILO krówek. Miały być na zapas a się właśnie kończą. Ciekawe, czy dla męża wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Pogodę mam typowo leniową .... i bardzo mnie to cieszy! Chyba sobie pogram w "Diablo":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.11.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Dziurę znalazłam... właściwie nie dziurę tylko nie przyczepioną siatkę u dołu jednego ze słupków... musi, że tam wylazła:rolleyes: Górą nie da rady bo za wysoko i za giętko. My też NIGDY nie zostawiamy psic na zewnątrz jak gdzieś wychodzimy/wyjeżdżamy, zawsze w domu zostają. Ciągle bym myślała, czy im coś nie strzeliło:sick: Braza to za ptasie:rolleyes: Ewa... krówki to bym na szyszki przerobiła, z preparowanym ryżem... mniammmm... z kilograma to bym nawet spróbowała:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.11.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 . Ciągle bym myślała, czy im coś nie strzeliło:sick: To jedno... a drugie, że jakiemuś idiocie coś strzeli i np truciznę podrzuci albo z wiatrówki postrzela do ruchomego celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.11.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ewa... krówki to bym na szyszki przerobiła, z preparowanym ryżem... mniammmm... z kilograma to bym nawet spróbowała:p musiały by nogi mieć na razie mi niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 A ja nie biegałam w piątek, bo w Krakowie musiałam być, nie biegałam dzisiaj, bo leje od rana i jakoś nie udało mi się przekonać samej siebie, że będzie miło i czuję, jak mi dupa rośnie nawet bez słodkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 (edytowane) Uchowało się troche ptasiego i własnie siadłam z miseczką .... Ha!!! Dostałam pół roku reku temu od znajomych kulę dyskotekową ... Za diabła nie wiem, co z nią zrobić i pałeta się toto po domu jak dusza potępionia. Kilka dni temu wylądowała w sypialni na podłodze. Dzisiaj zaświeciło słońce - pierwszy raz od wielu dni i ..... zobaczcie sami: Edytowane 25 Listopada 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts