DPS 02.12.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Co roku wszyscy mamy ten sam problem, ale kłopot z chłopakami rozwiązałam w tym roku hurtowo, zamówiłam na alledrogo kubki z ich zdjęciami, każdy dostanie swój i będzie spokój. http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/n030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 dzis przyjdzie prezent dla mezowatego i w przeciagu tygodnia ostatni prezent dla siostry. prezenty planuje zawsze wczesniej, co poniektorych podpytywalam juz we wrzesniu, czasem w rozmowach tez jakies "tesknoty" miedzy slowami wylapie i potem jak znalazl. siostra urzadzala sobie salon i stwierdzila, ze musi dokupic sobie jezcze poleczke do kompletu (ale to po nowym roku jak przy kasie bedzie) - no to jej cichaczem dokupilam - ona o tym nie wie i pewnie bedzie zadowolona, prezent dla mamy zamowilam u Żelki i do tego dostanie ladna narzute na nowe lozko. brat jak zwykle ciucha jakiegos (bo to modnis), tesciowka kosmetyki - bo lubi i chce, szwagrowi kupilismy karnet taneczno-basenowo-silowniany - bo chodzi codziennie a biedny student - wiec niech ma, dla ojca porzadna kurtke zimowa, bo akurat starej cos sie przytrafilo ) a mezowi sprezentowalam nowy zegarek. dla babc cos babciowego. i jak zwykle co roku wszyscy maja problem ze mna, bo ponoc mam wszystkohttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif tak pisze, moze ktos skorzysta z propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ja wczoraj kupiłam na moto bazarze taki jakby breloczek na klucze przypinany do paska dla męża z marką jego zabawki.. nie widział, że kupiłam , więc będzie zadowolony i zaskoczony , bo oglądał... Młodemu i mężowi kupię po polarze takim khaki - będą mieli na ryby.. starszak perfumy/dezodoranty... dziadkom i teściom jak co roku kalendarze i coś do kalendarza.. i z czapki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 A ja nadal nie wiem, co dla mojej Młodej - bo koszulka z LP to tylko dodatek i dla Szanownego. Co prawda Szanowny po 10 grudnia wybywa ale pewnie się ucieszy z prezentu świątecznego .... tylko coooooooo????? Ładny dzień, idę poudawać że coś robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 a robicie prezenty na mikolaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dla dorosłych to raczej nie, zostawiamy to na Wigilię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 na mikołaja to tylko dziecku jakiś drobiazg... typu odlotowy lakier do paznokci W seforze jest męska cool water w rozsądnych cenach, tylko wybrać się nie mogę... a lubię ten zapach na moim mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 U nas Mikołaj przychodzi tylko do dzieci, nam przy okazji zostawia po czekoladzie, ale w tym roku Małgo napisała w liście, żeby tym razem przyniósł rodzicom coś więcej niż czekoladki. No to mnie przyniesie śmieszny komin (takie same dostaną też dziewczyny), a Andrzejowi jeszcze nie wiem, co. Obawiam się jednak, że nadwątlona mocno Małgosiowa wiara w Mikołaja padnie 6 grudnia, bo zamówiła zestaw Lego "Piraci z Karaibów - Czarna Perła" i wierzy głęboko, że go dostanie. Ja niestety wiem, że nie, bo nie znalazłam przypadkiem na ulicy wypchanego portfela, w totka też nie wygrałam (no fakt - nie grałam), ani banku nie obrobiłam, a zestaw kosztuje marne osiem i pół stówki (tu następuje wybuch homeryckiego śmiechu).Pod choinką jest bogaciej, bo i dorośli dostają prezenty, na "Czarną Perłę" jednak też nie wystarczy i to nawet, gdyby składkową kasę wszystkich dzieci na to przeznaczyć. I tak przyziemne sprawy położą się głębokim cieniem na niewinnej wierze dziecięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 850 zł?? osiemset pięćdziesiąt słownie??? W życiu, nawet jakbym ten wypchany portfel znalazła. Jeszcze komputer to rozumiem, w końcu przedmiot użytkowy, ale lego? Drewniane klocki też są fajne .. wiem, nie tak, ale to tylko kwestia spojrzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 I słownie i cyframi... nie chce być inaczej. Kiedyś mi się wydawało, że 350, ale i tyle bym nie dała, bo nie mam.No chyba, żebym od urodzenia pławiła się w bogactwie - może wtedy człowiek ma inną perspektywę. No bo ktoś przecież te zestawy kupuje - w Polsce też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Lego zawsze było drogie, ale teraz chyba całkiem to zwariowało. Rety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 ja, Mikołaj właśnie sie wybieram po okładziny za trzy stówkii tak co kwartał, a Mikołaj i tak powinien częściej być, tylko teżportfela nie znajduję .... Agduś, masz jakiś bank na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 850 za lego ?!?!?! kogos niezle potrzepalo Ewa w superfarmie sa bardzo, bardzo duze obnizki na wszelkie perfumy, zawsze przed swietami sie obkupujemy w "markowe" zapachy roznice np. ze 350 do 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Tarcia ale Ty masz niesamowite pomysły na gwiazdkę. Nie wiem tylko co to ta poleczka do pokoju A co się tyczy klocków Lego to one są duuużo fajniejsze od drewnianych. Wiem bo mój brat (ja już za duża byłam) miał Lego Robin Hooda. Świetna zabawa. Ale cena faktycznie powala na podłogę. Dla mnie te 850 - nieosiągalne. Dobrze, że córcia już inne zapotrzebowania ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 sipatka, siostra zmieniala meble i zabraklo jej poleczki na durnostojkiot taka prosta: http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/polki/polka-71 a sobie wymyslilam prezent, niech zrobia zrzutkowe i kupie sobie maszyne do szycia albo wydam na siebie i znowu pojde na dzien spa. w ogole takie karneciki do spa to bardzo fajny pomysl, w zasadzie materialnie posiadamy co trzeba a zawsze zalujemy na jakies odnowy, masaze itp. a to jest bardzo odprezajace i poprawia humor. mnie ucieszylby jeszcze jakis karnet / wejsciowka do filharmonii, opery - takie tam. Lub pare dobrych i ciekawych ksiazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 O matko moja kochana !!!! Dziewczyno ależ Ty masz pomysły !!!!!A coś dla tatki mojego???? Tylko nie pytaj o zainteresowania bo to niestety komp i tv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ale jajka wyszły z tą poleczką :rotfl:bo ja to o takiej jakiejś mazowszance albo innej wystrojonej lali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 No to jeszcze się wypowiem o maszynie do szycia. Wybieraj najprostszą - po pierwsze najmniej się psuje, po drugie te wszystkie ściegi i tak człek rzadko używa.Ja sobie też jakiś czas temu zafundowałam i wyszukałam taką co ma bębenek jak w starych łucznikach był - taki z klapeczką i wyjmowany (może się domyslisz o który chodzi) no i poczytałam duuużo co ludziska zachwalają a co odradzają. Moja mama też sobie kupiła i tylko ją do naprawy wozi... niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 tak planuje, musi szyc, podszywac, obrębki robic i tyle jak tata taki kinofan to moze zestaw (seria) ciekawych filmow na dvd. mojemu mezowi bardzo spodobal sie prezent z audiobookami, kiedy jedzie do pracy (45 minut w jedna strone i w korkach) to czas sie tak nie dłuży a przynajmniej jak sam twierdzi nie slucha durnych umpa umpa w radio i zawsze katastroficznych wiadomosci czasem sobie gre komputerowa zazyczyl jak chocby takiego wiedzmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 ale tu ostrożnie, bo na, ja ten przykład, nie cierpię audiobooków. Nie cierpię słuchać książek, zawsze szkoda mi czasu, sama bym już była w połowie książki a tu lektor rozdział kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts