Edmar70 23.01.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dzięki Agduś nadrabiam zaległości w czytaniu. Brazunia u Ciebie to jak w Inetr City, fjuuuuuu... i już cała strona zapisana. Trzymam kciuki za zdane prawko, cobyś mogła do mnie przyjechać i Wdzięczniaka obejrzeć. Ale kiedyś już Cię chyba zapraszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dzięki Agduś nadrabiam zaległości w czytaniu. Brazunia u Ciebie to jak w Inetr City, fjuuuuuu... i już cała strona zapisana. Trzymam kciuki za zdane prawko, cobyś mogła do mnie przyjechać i Wdzięczniaka obejrzeć. Ale kiedyś już Cię chyba zapraszałam. Edmarciu, dzięki Jak już zdam i nabędę samochód np. drogą kupna (zastanawiam się również nad tzw. przywłaszczeniem ... ) to jak zacznę po tym naszym pieknym kraju jeździć, to do domu zawitam po kilku miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ilekroć widzę Brazy komentarze to mimowolnie czytam "Wdzięczna Braza" Coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ilekroć widzę Brazy komentarze to mimowolnie czytam "Wdzięczna Braza" Coś w tym musi być Ale ja raczej na "Wdzięczną" nie wyglądam Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Że tak powiem, nie szata zdobi człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Że tak powiem, nie szata zdobi człowieka Że tak powiem, podobno tak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ale ja raczej na "Wdzięczną" nie wyglądam Niestety A kto Ci tak powiedział. Ma normalnie w mordę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ale ja raczej na "Wdzięczną" nie wyglądam Niestety A kto Ci tak powiedział. Ma normalnie w mordę... Nie odezwę się ani słowem .... (ja tak mówię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 To ja tylko szybko powiem, że synek dzisiaj dostał wyniki z egzaminu, za który ostatnio wszyscy trzymali kciuki. ZDAŁ!!!! Wszystkim trzymającym i wspierającym dziękuję bardzo, bardzo w imieniu zdawacza i swoim. I lecę na flaszkę z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 To ja tylko szybko powiem, że synek dzisiaj dostał wyniki z egzaminu, za który ostatnio wszyscy trzymali kciuki. ZDAŁ!!!! Wszystkim trzymającym i wspierającym dziękuję bardzo, bardzo w imieniu zdawacza i swoim. I lecę na flaszkę z rodziną. A leć, leć .... Ucałuj Synka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ale ja raczej na "Wdzięczną" nie wyglądam Niestety A kto Ci tak powiedział. Ma normalnie w mordę... Nie odezwę się ani słowem .... (ja tak mówię) Braza, nie bluźnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ale ja raczej na "Wdzięczną" nie wyglądam Niestety A kto Ci tak powiedział. Ma normalnie w mordę... Nie odezwę się ani słowem .... (ja tak mówię) Braza, nie bluźnij Bo mi Bozia język.... , tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Bo mi Bozia język.... , tak?? Bozia sie tak nie wyraza , chyba nawet tak nie mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Bo mi Bozia język.... , tak?? Bozia sie tak nie wyraza , chyba nawet tak nie mysli Ja dzisiaj chyba rekord pobiję tych gęb zawstydzonych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Czerwienisz się niczym pensjonarka. I nie bujaj tu ze to wstyd tylko lepiej sie przyznaj z kim tak na gg romansujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Czerwienisz się niczym pensjonarka. I nie bujaj tu ze to wstyd tylko lepiej sie przyznaj z kim tak na gg romansujesz? gg mam wyłączone A czerwienię się, bom wstydliwa taka jakaś od pewengo czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 No to chyba zamiast Braza to bedzie Wdzięczna Wstydliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 No to chyba zamiast Braza to bedzie Wdzięczna Wstydliwa Wiesz co? Może jednak zostańmy przy Brazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Też wolę pisać Brazunia Wybacz że Ci podokuczałam troszkę ale masz teraz tyle nauki na głowie i stresu Troche żartu myślę nie zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Też wolę pisać Brazunia Wybacz że Ci podokuczałam troszkę ale masz teraz tyle nauki na głowie i stresu Troche żartu myślę nie zaszkodziło No co Ty???? Wcale nie czuje się "podokuczana" A z tą nauką to ... może lepiej przemilczę ... (znowu ta zwstydzona gęba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts