Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Też zawsze kiwam głową na ""nie" a później wychodzi inaczej;)

W sobotę Młoda na Łotwę leci, powinna się spakować, sprawdzić, co bierze i czy nie trzeba tego akurat wyprać ... od tygodnia nie mogę się tego doprosić! Z doświadczenia wiem, że w sobotę o godz. 3-ej rano (wyjazd na lotnisko o 04.30) będzie zgrzyt, bo czegoś nie ma .... Moja furia w takim momencie nie zna granic więc w mniejsza furię wpadnę chyba już dzisiaj to do soboty zdążymy wszystko przygotować:rolleyes:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja byłam matką terrorystką, 3 dni wcześniej miało wszystko leżeć w stosiku przygotowane do przeglądu.

Ale dzięki temu chłopcy bardzo szybko nauczyli się pakować w sensowny sposób i zabierać to, co rzeczywiście niezbędne. :)

u nas nie dawalo sie prezentow w mikolajki tylko trzeba bylo wypastowac buty i postawic na parapecie w oknie, jesli buty byly porzadnie wyczyszczone a dziecko grzeczne to rano w butach mozna bylo znalezc jakies smakolyki (takie czasy) nic dziwnego, ze sie pastowalo kozaki, bo w nie wiecej wchodzilo, orzechow, czekoladek, drobiazgow. raz dostalam rozge w jednym bucie a w drugim "pocieszacze" :D

:lol2::rotfl:

Dooobre...

Marta... u mnie lasu pod dostatkiem.. pójdę gałązkę urwać i wstążeczka czerwona... Nie zasłużył na nic.. choć w szkole dostali po paczce od sponsorów.. więc tak zupełnie nic nie będzie miał.. ale od nas NIC...

I dotrzymam słowa...

Jak chcesz rózgę to wpadnij do mnie .. razem utniemy..;)

Za to wczoraj się pyta czy na gwiazdkę dostanie dwa razy większy prezent, skoro mikołaj nie przyjdzie... Ot cały Emil...

chyba tak, juz jednego quada przeciez mial i to sie dobrze nie skonczylo:rolleyes:

a Ty sie ciotka nie smiej z naszych tradycji, u nas tak obchodzono mikolajki. jakby nie patrzec dzieci sie czegos uczyly i szanowaly a nie to co teraz, rozpasanie na maksa i poza roszczeniowa :rolleyes:

u nas nie dawalo sie prezentow w mikolajki tylko trzeba bylo wypastowac buty i postawic na parapecie w oknie, jesli buty byly porzadnie wyczyszczone a dziecko grzeczne to rano w butach mozna bylo znalezc jakies smakolyki (takie czasy) nic dziwnego, ze sie pastowalo kozaki, bo w nie wiecej wchodzilo, orzechow, czekoladek, drobiazgow. raz dostalam rozge w jednym bucie a w drugim "pocieszacze" :D

świetne!

szkoda, że moja młoda już za stara na takie numery, bo bym zaadoptowała :)

Mój młody marzył o... motorynce... chyba się chłopakowi w głowie posmyrało...

Wiola, marzyć to sobie można, myślę, że kiedyś może i można będzie mu kupić, ale na razie to raczej nie. Niech się ćwiczy w cierpliwości...

A Emil ma duże poczucie humoru, które dokładnie widać w pytaniu o dwa razy większy prezent. Ja nie raz zwróciłam już na ten jego humor uwagę i muszę ci jedno powiedzieć - nie istnieje poczucie humoru bez inteligencji :)