AgaJeżyk 06.12.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Hmmm wieje jak cholera a TARcia ... zupę akustyczną upichciła ! Orkan się chowa ... jakie teraz będą wiatry ( ... dobrze, że ja daleko ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 moje wiatry przegonią orkan i spokoj bedzie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 moje wiatry przegonią orkan i spokoj bedzie:cool: A zatem ... zacznijmy się naprawdę bać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 kochana zobaczymy do jutra kto mocniejszy ja czy orkan:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Tyyy lepiej z naturą nie igraj - ja tam pokornie rosołek uwarzyłam ... pokornie A tak w ogóle to w centrum biało i głośno - melduję Koty w domu - a to już ewenement. Chałupa trzeszczy i skrzypi. Prundu nie było cały dzień Z tą ilością śniegu ... wolałabym żeby nie było wody. Trza uważać ino co by żółtego nie jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 u nas mimo mimo pogody i prad i gaz i woda jest, a snieg na razie bialy, bo zwierza nie chcą wychodzić w taka zamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Wieje, sypie śniegiem poziomo, a w nocy to nawet regularna burza z pieronami była. Koty latają, psem rzuca po ogrodzie. Prądu na szczęście nie zabrali.Kotom odwala jak Góralom w czasie halnego. Zastanawiam się, czy podczas lotów spacerowych nie wywietrzyło im zbytnio pomiędzy uszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Nieee no ... moje dachowce wyległy na taras i tak girkami wierzgały ... jakby w gooowno wdepły ...Potem był w tył zwrot i chodu - do domu !Tofik siedzi teraz przed drzwiami tarasowymi i lamentuje swoje : - Aaaaała ... Ale jak drzwi otworzę i śniegiem po sznupie oberwie - spitala na fotel Koty to się mię chyba ... zestarzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 A tak w ogóle to w centrum biało i głośno - melduję Chałupa trzeszczy i skrzypi. W lesie wyje jak złe, chałupa nie skrzypi, 1 fazę wetło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Moje kocice od pierwszego śniegu okopywały się w domu i czekały do wiosny. W zeszłym roku Kotek Rysio wychodził nawet na śnieg. Stare patrzyły... patrzyły... i też zaczęły wychodzić. Nie na długo, ale zawszeć to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Kotom odwala jak Góralom w czasie halnego.. psom tez, bialasy miotają się po chałupie jak wsciekle i upierdliwe sa. ide większego przewietrzyć, jego snieg nie przeraza a jak dostanie pilke to i wiatr mu niestraszny, jest jeden zakątek na ogrodzie, w którym wiatr jakby mniejszy to se przycupne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 jest jeden zakątek na ogrodzie, w którym wiatr jakby mniejszy to se przycupne. Taaa ...bączyć idziesz po grochówce ...przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 rozkminilas mnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.12.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Brazie wiatr net porwał, za to prąd i wodę już odzyskała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 moje wiatry przegonią orkan i spokoj bedzie:cool: przegoniły...do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Najważniejsze, że odzyskali wodę, bo bez tego jest naprawdę trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.12.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 (edytowane) przegoniły...do mnie oj nie, nie. nie ja jedna na fm miałam wczoraj grochowke Arnisia i jeszcze ktoś (nie pamiętam kto) tez mieli :D:D Edytowane 7 Grudnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 ...to teraz rozumiem skąd taka okrutna siła wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.12.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 no właśnie porąbało ludziów co się tak na te fasolę z grochem naparli ?.........mnie sie zachciało fasolki po bretońsku:rolleyes: , tom 5 litrów nawarzyła ...........a niedouczone teraz w tv nadają ciągiem , ze te wiatry znad Grenlandii przyszły ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts