Arctica 10.12.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Też mi dzisiaj słonko dali:wiggle: i szronik cudny... właśnie przed chwilką się rozkoszowałam tymi widokami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Pochmurno, ale w nosie, drogi mam czarne, zimno za bardzo nie jest, można się cieszyć. Ozdób nie przeglądałam .... ciągle coś mi staje na przeszkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 U nas niestety nadal szaro, fuj. Najlepiej jest wieczorem, bo wtedy można włączyć sobie wszystkie światełka i jest po prostu pięknie w domu, świątecznie, jasno, ciepło. A w dzień - bleeee, szaro i paskudnie za oknem. No to ja sobie siedzę i haftuję, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Depsia, nie marudź, ciesz się, że w ogóle jest w dzień jaśniej niż wieczorem:P:) http://tablica.pl/oferty/?search%5Buser_id%5D=5066151Wklejam też u siebie, kto może niech klika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.12.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Klikam od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.12.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Ja też klikam. A czy ktoś wie jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.12.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Ja też klikam. A czy ktoś wie jak to działa? też się zastanawiam... może chodzi o licznik wejść dla reklamodawców? A w zamian oni karmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 To chyba jedyne zdrowozrozsądkowe wytłumaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.12.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Też tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.12.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 no jak by wam się nudziło w te długie wieczory .....to niestrudzenie Wam podrzucam pomysła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2013 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 no jak by wam się nudziło w te długie wieczory .....to niestrudzenie Wam podrzucam pomysła Ten recykling to pikuś ... ale ten komentarz pod spodem : "Elajjz • 6 miesięcy temu − czyli "nie wyjebuje" opon do lasu tylko je przerabiam? tak? pufa spoko " ... się skwiczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 i wstawiam sobie do salonu... a nos klamerką spinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Nie będzie śmierdziało. Mnie się pomysł pufy z opony bardzo spodobał, kiedyś nawet synkowi pod nos podtykałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 No nie wiem... mnie tak opony śmierdzą, najlepiej to czuć jak wyjmuje się je przez zmianą z worka foliowego na dworze może być, u nas taka huśtawka z opony była przez jakiś czas używana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Gosiek - będzie śmierdziała ... wyjebujesz apiać do lasu ... Nasza świadomość ekologiczna jest porażająca .... Ja właśnie mieszkam w takim lesie... Jak mam miejsce w koszu to idę do lasu śmieci pozbierać i dopełniam . Chociaż taki ze mnie pożytek Kto mi powie dlaczego moja psica kopie kilkumetrowe jamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Gosiek - będzie śmierdziała ... wyjebujesz apiać do lasu ... Nasza świadomość ekologiczna jest porażająca .... Ja właśnie mieszkam w takim lesie... Jak mam miejsce w koszu to idę do lasu śmieci pozbierać i dopełniam . Chociaż taki ze mnie pożytek Kto mi powie dlaczego moja psica kopie kilkumetrowe jamy ? To tak jak ja Ale my to dziwne jesteśmy... nie wyjebujemy do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 No bardzo dziwne. Ja nie pozbieram, bo drobnych śmieci to niewiele w lesie w sumie, ale za to gabarytów - ooo, lodówek, starych telewizorów, mebli, wytartych dywanów to u nas w bród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 U mnie butelki, puszki, słoiki ... sam recykling ...ino za brudne do worków albo potłuczone. Zbieram bo strach co by psice łap nie porozwalały ... a ja kaloszy jak za grzybami łażę. Jakbym namierzyć chciała bandytę to wiem, że dziecko ma na etapie słoiczków gerbera i mocno bidny nie jest skoro zupek się gotować nie chce tylko chemią dzieciaka pasie ... No kto mi powie czemu pies ryje jamy ? Ja naprawdę mam problem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 zakop siatkę... podobno działa, tylko musisz zakopać tak gdzie ryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Jeżysia, tak naprawde to nigdy się nie wie, czemu psiak ryje. Może czuć coś żywego pod ziemią i chce wykopać. Może być z jakiegos powodu zestresowany. Może po prostu się nudzić. Może mieć nadmiar żarcia i chcieć schować sobie. Może też po prostu mieć to w genach i żadna siła nie odwiedzie... Trza byłoby pilnować, kiedy kopie i skarcić stanowczo, zmęczyć mocniej na spacerach, zająć czymś w domu, ogrodzić ogród czy ważne miejsca/rośliny. Poszukać, co fachowcy w necie radzą... Może więcej uwagi potrzebuje, zabawy z piłką czy innych zadań. Ale z tym psim nawykiem zawsze bardzo trudno jest walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts