mayland 23.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Moja córka pisała próbny test na koniec podstawówki kilka dni temu. Dostała 37pkt na 40. Dobry wynik, nie liczyłam na tak wysoki. Ale wiem co to nauka 12-latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Moja córka pisała próbny test na koniec podstawówki kilka dni temu. Dostała 37pkt na 40. Dobry wynik, nie liczyłam na tak wysoki. Ale wiem co to nauka 12-latki To jest horror!!!! Mnie ten test czeka za rok!!!! Mam zamiar poszukać próbnych testów z ubiegłych lat i trochę z młoda poćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 brazunia to my i córy mamy w tym samym wieku. No widzisz jak mamy dużo ze sobą wspólnego. Moja Małga uczy się nawet dobrze. Ma same 5 i 6, ale szczerze mówiąc to nie wiem jak ona to robi, bo nad lekcjami spędza raczej znikomą ilość czasu. Ale ten test to już nie w kij pierdział. Ale córcia jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 brazunia to my i córy mamy w tym samym wieku. No widzisz jak mamy dużo ze sobą wspólnego. Moja Małga uczy się nawet dobrze. Ma same 5 i 6, ale szczerze mówiąc to nie wiem jak ona to robi, bo nad lekcjami spędza raczej znikomą ilość czasu. Ale ten test to już nie w kij pierdział. Ale córcia jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy. No proszę!!!!! Znaczy się, dziećmi możemy się nie martwić - zajmą się sobą, gdy kiedyś będziemy klachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Padam!!! Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.01.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 bosz... normalnie czytając streszczenia ryczę i kwiczę.... i padam pod stół... )))))))))) aa w temacie prywatnym, mam termin podpisania umowy z bankiem... nooo więc jesteśmy nareszcie na prostej... może się bank przestraszył tych moich aktów urodzenia i co to tam jeszcze miałam w zanadrzu grunt że wyszło jak wyszło i nareszcie po ludzku zaczynamy coś załatwiać )) górą nasi, hip hip hurra i takie tam i idę się wstępnie schlać... na razie wstępnie, bo tak naprawdę to upiję się jak podpisze wszystkie papierki tfu tfu na psa urok i w mordę jeża, żeby nie zapeszyć )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 No proszę!!!!! Znaczy się, dziećmi możemy się nie martwić - zajmą się sobą, gdy kiedyś będziemy klachać Oj brazunia jestem jaknajbardziej za ... tylko co to znaczy klachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 24.01.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 ellllo witanko o poranku wstawac spiochy zimny prysznic i do zycia raz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bobowa ... jeśli jeszcze raz, w środku nocy, polejesz nas zimną wodą .... Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 i idę się wstępnie schlać... na razie wstępnie, bo tak naprawdę to upiję się jak podpisze wszystkie papierki tfu tfu na psa urok i w mordę jeża, żeby nie zapeszyć )) Miałam zamiar znowu drzeć się za tobą na całe Forum Już na szczęście nie muszę To ja wstępnie też wznoszę kielich ... wstępnie!!! Świetna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 ... tylko co to znaczy klachać Klachać to chyba po śląsku (tu niech się Frosia, Jamles albo Bodzio wypowiedzą) - gadać (do upojenia) Hejka Maylandziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.01.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Klachać to chyba po śląsku (tu niech się Frosia, Jamles albo Bodzio wypowiedzą) - gadać (do upojenia) Eeee tam... a ja myślałam, że upajać się, ale czym innym. Co nie znaczy, iż klachać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Klachać to chyba po śląsku (tu niech się Frosia, Jamles albo Bodzio wypowiedzą) - gadać (do upojenia) Eeee tam... a ja myślałam, że upajać się, ale czym innym. Co nie znaczy, iż klachać nie mogę. No Tobie to tylko jedno w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.01.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No Tobie to tylko jedno w głowie To nie moja wina tylko forum. To ono mnie tak zmanierowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No Tobie to tylko jedno w głowie To nie moja wina tylko forum. To ono mnie tak zmanierowało. Fajne to Forum - wszystkie winy można na nie zwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dzień dobry! Naukowo się tutaj zrobiło i wdzięcznie! Tupot białych mew mam... Sama chciałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No miałam rację - alkoholizm się szerzy na forumie!A ja conieco odżyłam, mimo wniosków z wywiadówki i bezsennej nocy, którą znów zapewniła nam Małgo. Czy czterolatek może cierpieć na bezsenność??? Bo ja już wymiękam!Naukowo się zrobiło, boć to półrocze przecież. Oj, ciężką rozmowę wczoraj musieliśmy odbyć! Właściwie, to młoda nie powinna mieć ani jednego dnia wolnego na szlajanie się z Karlą po Krakowie! Zachowanie dobre (i tak się dziwię po zapoznaniu się z uwagami!), średnia 4,6! Beznadzieja! Z ulubionego (ponoć) polskiego 4, z techniki 4, z infy też! Żadnej szóstki (bo trzeba by zrobić coś, co nie jest konieczne, a to w ogóle nie wchodzi w rachubę). Załamka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Zawsze mi pomagał przy nadmiernej uciążliwości obcowania z białymi mewami http://www.mniammniam.pl/obrazki/kapusniak_zimowy.jpg Wszyscy tak macie dzisiaj w Rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Proszę mi jedzenia nie pokazywać dzisiaj!Wczoraj nerwowo sięgałam po pilota na widok jakiejkolwiek kuchennej reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts