sipatka 20.12.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Zrobiłam:eek: Ptica nafaszerowana jak zaawansowany narkoman czeka, za chwilę jadę po Młodą to po powrocie wstawię. Trzymajcie kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Idę robić farsz .... o matko!!!!!!! Widzę, że temat trudny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Trzymać kciuki czy już puścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Braza, pokaż dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.12.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 "gęsie pipki" .... gdzie ja trafiłem ?????? ... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Brazie chyba wyszla ta gesia i ja szamie. albo nie wyszla i klnie w zaciszu Gwozdzik sam wiesz albo rybki albo pipki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Wyszła!!! Szamałam!!!! I wiecie co??? Dobra jest!!!! A o te gęsie pipki to nawet nie pytam, za dużo wiedzy tez niedobrze!!! Gwoździk, Ty jak ten wielce oczekiwany prezent na święta się niespodziewanie pojawiasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 a nie mowilam jaka zlota ta gesia Ci wyszla, czym ja posmarowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.12.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ooo! gęsina http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2013 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Idem sie w sobie zamknąć... wpędziłaś zarazo... upsss... Brazo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Jeżeli teraz jest gęsia, to co będzie na świeta???!!! Strach się bać, w jakie kulinarne kompleksy wpędzi nas koleżanka Braza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.12.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 No mówiłam, że w doopach się poprzewracało! Jak na co dzień gęsie wcinają to nie dziw, że świąt nie czuć w święta:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Chrzanicie!!!! Gęś spróbowana, bo zwariowałabym do świąt bez spróbowania tego, co z takim zapałem i natchnieniem tworzyłam!!!! Podzielona na porcje wylądowała w komorze -5 stopni i czeka na święta!!!!Żadnych innych specjałów nie planuje bo mnie etap produkcyjny tej ptaszyny wystarczająco wyeksploatował umysłowo:)Musztardą ją posmarowałam TAR-cia, zwykłą sarepską (albo saperską, jak kto woli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Weronika dopiero w tym roku dowiedziała się, że to nie jest "saperska" tylko "sarepska". Podobno zniszczyło jej to dzieciństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 22.12.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 no to napiszę Wam jeszcze jak Yidishe Mame piecze gęś ; gęś średniej wielkości nadziana niepaloną kaszą gryczaną z cebulką piecze 2 godziny w 175 stopniach pod przykryciem i co pół godziny podlewa tłuszczem z pieczenia ...pół godziny przed końcem odkrywa żeby się zrumieniła i wtedy częściej podlewa jakby kto chciał szczegółów to podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.12.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Ja juz podziękuję, wystarczy mi ta z wątróbką Agduś, prześlij Weronice wyrazy współczucia... Stojaki pod choinke, te dostepne dla ogółu w każdym sklepie ładne nie są, nie ma co ukrywać. Wręcz odważę się powiedzieć, że to szkaradziejstwa jakich mało .... Czy kiedykolwiek zastanawialiście się, jak ogromny wpływ takie szkaradziejstwo może mieć na świąteczny humor lub jego brak?? Pewnie nie, ja do dzisiaj też nie .... To brzydactwo - a ściślej jego brak - o mało nie zepsuło mi świąt:bash: Nikt nie wie, gdzie wywędrował nasz stary stojak na choinkę, nikt!!!! Dzięki chęci zysku jedyny sklep w mieścinie oddalonej o 9 km jaki mógłby te szkarady posiadać był dzisiaj otwarty a co najważniejsze mieli!!! Co się nawściekałam to moje, ale choinka stoi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Nasza jutro stanie. My na zakupy, dziecka pod kierownictwem mojej mamy mają sprzątnąć chałupę powierzchniowo (wgłębnie już posprzątane, na tyle, na ile zdążyliśmy), a po południu strojenie. Na razie umieram sobie spokojnie zarażona przez wyrodnego męża jakimś przeziębieniem. A miałam dzisiaj biegać... Dupa blada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.12.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Umieranie przed samymi świętami jest bardzo niepolityczne i niegrzeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.12.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 ja umierałam przez 3 dni, dziś już mi lepiej, bo wpadłam na pomysł, że może jednak bym pogniła dzień w łóżku i zaczęła jakieś leczenie Co do łóżka, to plan spełniłam połowicznie ale leczenie zaczęło działać. Jutro jeszcze mam pracę, fuj. Za to choinka już ubrana w zamyśle miała być zielono-złota i jest i.. chyba wolę taką pstrokatą. No niech tam, raz będzie elegancko. Stojak mi snu z powiek nie spędza, bo mam sztuczną a taką się postawi na wszystkim. Żal mi żywych choinek. Zakupiłam sztuczną olbrzymią zaraz po przeprowadzce i okazało się, że mam za mały salom W rezultacie użytkujemy górne pół a dolne zostało pocięte na stroiki. Wot interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts