TAR 26.12.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 pale Brazka, pale :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Ja też, ostro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.12.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 No cały dzień się poruszam. Z prawego boku na lewy się przewracam.. to chyba wystarczająco ruchu co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.12.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 A my byliśmy na spacerku.. dłuuugim... nawet nie miałam pojęcia, że na naszej dzielnicy takie uliczki są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Palę, spaceruję po lesie z Grubym i stwierdzam: Bardzo mi się tegoroczna zima podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.12.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Palę, spaceruję po lesie z Grubym i stwierdzam: Bardzo mi się tegoroczna zima podobuje ... mam taką co roku tylko cieplej troszkę jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 ... mam taką co roku tylko cieplej troszkę jakby Zazdraszczam Dziś jest 12 na plusie i nie wieje, a nawet słonko się pokazuje. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.12.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 W Wigilię u nas było 15 stopni! Teraz nieco chłodniej, dzisiaj niecałe 10. Dziecka zdegustowane brakiem śniegu. Wszystko przez to, że buty do biegówek kupiliśmy. Dobrze, że nart jeszcze nie, bo byśmy ze 30 stopni mieli! Pierwszy dzień świąt uczciwie przeleżeliśmy martwym bykiem, ale wczoraj pobiegaliśmy sobie. Dzisiaj był w planach basen, ale dziecka zbojkotowały i jakoś nam przeszło. Jutro bieganie w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 To ja w przyszłym roku też kupuję buty do biegówek, jak na mój gust taka zima jest okey. Obawiam sie jednak, że Wielkanoc możemy mieć znowu białą ..... tfu!!! Tfu!!! Tfu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Trochę śniegu by się jednak przydało. Chociaż w ferie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 tfu!!! Tfu!!! Tfu!!!! Na psa urok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.12.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ja też tfu tfu tfu wolę coby ciepło było choć nasze roślinki pewnie pąki pod słomą rozwijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 u nas wiciokrzewy wypuscily listki, oj bedzie pogrom jak zima wkroczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Nie okrywałam żadnych roślin i z tego powodu dumna jestem z siebie niesłychanie! Gałązki świerka czekają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.12.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Nie okrywałam żadnych roślin i z tego powodu dumna jestem z siebie niesłychanie! Gałązki świerka czekają .... Ja ogaciłam tuje w donicach jeszcze w listopadzie.... I PO CO...? Nadgorliwość gorsza od faszyzmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ba, u mnie wszystko poowijane, a tam, nie będę zawijać - odwijać - zawijać. Trudno, co ma być, to będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.12.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Ja ogaciłam tuje w donicach jeszcze w listopadzie.... I PO CO...? Nadgorliwość gorsza od faszyzmu... Otóż to, panie dziejku, otóż to!:yes: Miałam kiedyś taką jedną w pracy, co to w lot starała się odgadnąć co też chce powiedzieć przedmówca (głównie szef), wchodząc mu w zdanie i kończąc za niego, radośnie przy tym kiwając główką... Często trafiając zresztą kulą w płot, jak się łatwo domyślić. Ależ to była irytująca osoba, uhhh... Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.12.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Miałam kiedyś taką jedną w pracy, co to w lot starała się odgadnąć co też chce powiedzieć przedmówca (głównie szef), wchodząc mu w zdanie i kończąc za niego, radośnie przy tym kiwając główką... Często trafiając zresztą kulą w płot, jak się łatwo domyślić. Ależ to była irytująca osoba, uhhh... Hehehe znam takie ze 3 sztuki I zawsze mnie to bawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.12.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Mnie by nie bawiło... Niczego nie ogaciłam. Z lenistwa czystego, oczywiście, ale zawszeć mogę teraz się chwalić, że taka przewidująca byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts