Gagata 28.12.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No - ja wówczas miałam ochotę zagryźć. Ale teraz - już bym chyba umiała się tym bawić.............:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Ja też nic nie owinęłam... Ale czy trzeba będzie czy nie... nie mam pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.12.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 http://kulturadobra.pl/pocahontas/ - bądźcie czujni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 O matko, to już Pocahontas na tapecie jest, HelloKitty nie wystarcza:eek: Aż zajrzałam dalej i znalazłam to Po przeczytaniu ostatniego zdania w punkcie 2 zamarłam:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.12.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 To jest czas dostępu do internetu i każdy może pleść co mu ślina na język przyniesie - dzięki temu możemy z rozdziawionymi gębami czytać takie mądrości Co najważniejsze, że niektórzy w to wierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Co gorsza, niektórzy nie tylko sami w to wierzą, ale czują misję wpajania tej wiary innym. Niestety czasem mają po temu środki różnorakie (vide katecheta mojej średniej córki).Inna sprawa, że wyjść ze zdumienia nie mogę, kiedy usiłuję sobie wyobrazić, jak można wierzyć w coś takiego. Przerasta to moją wyobraźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Moją wyobraźnie również ... Poza tym jestem zasmarkana, kichająca i kaszląca a w takim stanie nawet największa bzdura może mnie pokonać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Mnie się też jakieś gówniane przeziębienie ciągnie od przedświąt. Biegałam w czwartek i nawet nieźle było, jak na po przerwie, a dzisiaj do kitu mi się biegało. Zdechłam po pięciu kilometrach. Dobrze, że w tym Biegu Sylwestrowym jest taki duży limit czasu, to będę mogła sobie spokojnie doczołgać się do mety przed jej zamknięciem. Małgo wciąż chrypi i zastanawiam się, czy pozwolić jej biec. Jeżeli będzie się miało ku lepszemu, to pozwolę, ale część trasy przejdziemy, żeby nie zasapała się za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.12.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 http://kulturadobra.pl/pocahontas/ - bądźcie czujni! Myślałam, że to portal satyryczny i chciałam się pośmiać... Po namyśle stwierdziłam ......... że jest to właśnie to. (...innej opcji nie dopuszczam..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Lepiej dopuść, bo to jest całkiem na serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.12.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Nie mogą Agduś, bo musiałabym wówczas przedsięwziąć jakieś działania (jakie???), albo natychmiast emigrować. ....A może powinnam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Emigrować? Pewnie tak. Ja na przykład jestem od dawna na emigracji... mentalnej. Inaczej bym tu nie wytrzymała. Jak zresztą chyba wiele osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.12.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Oj dziewczyny, nawiedzonych niestety wszędzie pełno, czy tu czy tam.... Nie na darmo się mówi: wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Może odkryją jakąś planetę nadającą się do zamieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.12.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Emigrować? Pewnie tak. Ja na przykład jestem od dawna na emigracji... mentalnej. Inaczej bym tu nie wytrzymała. Jak zresztą chyba wiele osób. Jak Ty to ładnie nazwałaś... Mogę przygarnąć do swego słownika??? Do tych pór brutalnie mówiłam, że mam w zadniej części albo, że rokendrolę ( i to też zupełnie innymi słowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Proszę uprzejmie.Też często określam to mniej parlamentarnie, ale czasem się przydaje jakieś łagodniejsze określenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Emigracja mentalna .... piękne!!! Też na niej jestem, ale do teraz nie wiedziałam, że tak to się nazywa:) Nadal kicham, smarkam i kaszlę ... do doopy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.12.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 łacze sie w smarkaniu, kichaniu i kaszleniu za to siersciuszki boczki mi grzeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.12.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 ale pomimo smarkow zrzucam siersci i idziemy na spacer, slonko wyszlo i pieknie swieci mi po oknach. dotlenie sie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.12.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Przejawem emigracji mentalnej jest właśnie moja postawa - " to jest portal satyryczny i tej wersji się będę trzymać" (co by nie zwariować). Ja co jakiś czas myślę o przeprowadzce na księżyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts