Gosiek33 01.01.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 http://photo.elsoar.com/wp-content/images/HD-happy-new-year-wallpapers-2014-i-780x535.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2014 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Dziękuję za wszystkie życzenia:D W nowy rok weszłam zasmarkana i zakichana, gnidowata wsza Tyrion dzisiaj przeszedł przez płot - przeszedł, nie przeskoczył, wyrwał wtyczkę z gniazdka przedłużacza, do którego były podłączone lampki .... no miodzio!!! Skacze do mnie z zębami gdy nie podoba mu się moje konsekwentne egzekwowanie wykonywania poleceń, ignoruje moje słowa, idealnie udaje, że nie słyszy i nie rozumie. Jestem już na niego tak wściekła ..... Podsumowując, na 2014 rok zapowiada się niezła jazda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Brazka obawiam sie, ze Tyrion juz taki jest charakterny i szybko mu nie minie, patrzac po starszym bialasie bedzie ciezko co najmniej 3 lata, skrocenie o jajka tylko troche pomoglo, wiecej spi ale czasem jest rownie nieznosny jak wczesniej. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.01.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 .....Skacze do mnie z zębami .... może zabierz mu kieszonkowe ... cześć Szefowa w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.01.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 i Tarcia też cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 czesc Gwozdzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem już na niego tak wściekła ..... Podsumowując, na 2014 rok zapowiada się niezła jazda:yes: Brazuniu, niestety tylko konsekwencja może pomóc, chociaz rozumiem chwile zniechęcenia A może szkoleniowiec jakiś by pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.01.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 cześć Łosiczko, ja jestem (podobno) dobrym szkoleniowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Gwoździk się pojawił... Witaj Wczoraj usłyszałam najlepszy komplement od moich gości... że potrafię fajnie Gruchę poskromić i się ładnie słucha... Gdyby oni wiedzieli ile mnie to pracy kosztowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.01.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 zamknęłaś Gruchę po prostu w kojcu od 14 do 2 w nocy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Hehehe Pełnoprawnie w towarzystwie spędzał do 4 nad ranem, bo potem padł na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Niestety, konsekwencja jest konieczna, choć czasami ogromnie trudna.Dlatego chyba wolę sunie, nie są takie dominujące, jak psy.Choć oczywiście zdarzają się wyjątki, sama miałam taką wredną i charakterną terierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Teriery z natury swej są krnąbrne...Nie miałbym cierpliwości:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.01.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Teriery z natury swej są krnąbrne... Nie miałbym cierpliwości:no: ja też bym nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 starszy bialy jest krnabry, maly bialas calkowite przeciwienstwo, inny charakter, pies bardzo mocno zsocjalizowany (odchowany w stadzie z rodzicami, rodzenstwem i innymi psiakami) grzeczny i posluszny - az czasem czuje sie z tym dziwnie duzy bialy na szczescie przejmuje te dobre zachowania od mlodego, jest taki opiekunczy i mimo przeciwnych charakterow oba sie dogaduja i kochaja. nawet ich zabawy sie zmienily, nie ma juz ran klutych i jest to bardziej zabawa niz chec dominowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 ja też bym nie miał Się czepiasz... starszy bialy jest krnabry, maly bialas calkowite przeciwienstwo, inny charakter, pies bardzo mocno zsocjalizowany (odchowany w stadzie z rodzicami, rodzenstwem i innymi psiakami) grzeczny i posluszny - az czasem czuje sie z tym dziwnie duzy bialy na szczescie przejmuje te dobre zachowania od mlodego, jest taki opiekunczy i mimo przeciwnych charakterow oba sie dogaduja i kochaja. nawet ich zabawy sie zmienily, nie ma juz ran klutych i jest to bardziej zabawa niz chec dominowania To duży nie był socjalizowany??? One są z hodowli ZKWP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.01.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 nie byl, za szybko go wzielismy. maly zkwp, duzy "domowka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Teriery są z natury krnąbrne, to prawda, ale Ama była rekordzistką w obronie swojej niezależności. I tak ją kochaliśmy, małpę jedną. Karo za to ostatnio bardzo się uaktywnił w uciekaniu na wioskę. Co jedną dziurę zrobioną w ogrodzeniu załatamy, to następną wynajdzie albo sam zrobi. Jak dalej tak będzie, to się doigra i na stałe do kojca pójdzie, choć bardzo byśmy tego nie chcieli. No ale nie może być też tak, że pies po wsi lata, kiedy chce i samopas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.01.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 DPSia - czy twój Karo jest jeszcze w posiadaniu ... klejnotów ? Nasz Bobik bardzo po wsi latał jak miał czym świecić. Teraz tyłka po wsi nie ciąga ( wstydzi się ? ) Ma swoje dwie dziewczyny na podwórku i intruza każdego przegoni ... ale się nie szlaja... Za to w głowie u niego wszystko ok. Jak się Kama pojawiła i dostała pierwszą cieczkę pomimo szczepienia ( widać się wet nie wstrzelił w odp. momencie ) to ją Bobik baaardzo adorował ... aż schudł chłopak z tej gimnastyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.01.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 DPSia - czy twój Karo jest jeszcze w posiadaniu ... klejnotów ? Nasz Bobik bardzo po wsi latał jak miał czym świecić. Teraz tyłka po wsi nie ciąga ( wstydzi się ? ) Ma swoje dwie dziewczyny na podwórku i intruza każdego przegoni ... ale się nie szlaja... Za to w głowie u niego wszystko ok. Jak się Kama pojawiła i dostała pierwszą cieczkę pomimo szczepienia ( widać się wet nie wstrzelił w odp. momencie ) to ją Bobik baaardzo adorował ... aż schudł chłopak z tej gimnastyki albo ze zgryzoty, że nie ma czym:rolleyes: Moje panny dorosły gdzieś koło 2 roku. Wcześniej zwiewały i żadnym krzykiem czy rykiem zatrzymać się ich nie dało... a ostatnio po zwietrzeniu czegoś w lesie i nabraniu rozpędu... zatrzymały się w miejscu (na prawie;)) na moje "STÓJ!!!!" aż mnie zatkało:lol: Dużo dało postawienie im wyraźnych barier, wydzielenie ich terenu i naszego terenu. Wiedzą, że na tylny ogród wchodzić nie mogą, ciągłe powtarzanie, wracanie z nimi, zamykanie furtek dały rezultaty. Teraz nawet przy otwartych wrotach psice siedzą przy furtkach i nas obserwują... nie idą za nami... nie uciekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts