Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Jakiś bezczel pod Tyriona sie podpina .... bezczel i łgarz straszliwy!!!!

przyznaję:p

Nie wiem kim jesteś....

już teraz wiesz :p

... że nie Tyrion to jestem na 100 % pewna,

ja też jestem pewny...chociaż............ chyba muszę się ogolić :o

... oj nieładnie, nieładnie....

... pewnie tak ...bo zająłem taki piękny nick "tyrion" :p

.... prawdziwy Tyrionek jest oburzony

.... guzik o nim jeszcze wiesz :p Można powiedzieć, że psa naprawdę się zna dopiero po 4 latach i minimum jednej sytuacji kryzysowej ...

Już dobrze Szefowa??? Nie dąsasz się :) :) :)

I tak Cię nie będę przepraszał ;) co najwyżej Tyriona , ha(ł), ha(ł) ;)

Bezczel i Łgarz :p

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Emi już wyliniała i wcale na zimowo nie porosła. Może coś wie? A może siedzenie w domu jej zegar poprzestawiało? Ale przecież dużo czasu spędza na polu.

Z tym legowiskiem to miałam na myśli sofę, na którą latem pakował się z zaproszeniem (jeżeli chciał) i bez zaproszenia (jeżeli chciał).

Z ciekawością czekam na rozwój sytuacji - moje dzieci polubiły ostatnio owczarki belgijskie, a to też charakterne psy... Tak planuję, że może kupimy psa, kiedy Emi będzie już stareńka, żeby jeszcze trochę szczylowi pomatkowała.

Znam tę zasadę i stosuję się do niej jak mogę .... a przy okazji, ja nieogolona nie chodzę:p:no:

Jutro muszę przyjrzeć się swoim roślinkom ... co ja gadam, dzisiaj .... jestem ciekawa, czy u mnie coś wyłazi poza dołkami wykopanymi przez Tyriona:yes:

Spokojnej nocy (na MTV Live właśnie skończył się koncert Green Day, no zaje... są!!!!)

Wiem z całą pewnością, że Braza jest bardzo świadomą właścicielką, korzysta z pomocy trenerów, fachowców i w ogóle.

I nie mówiła do Tyriona "kochanie" i "chłopczyk mamusi", przynajmniej przy mnie! :lol2:

Tudzież Braza nie nosi Tyrionka w torebce....

Agduś - uważaj .... :

Owczarek belgijski: pies dla lubiących wyzwania - wyjątkowo aktywny i inteligentny. Będzie dopominać się o twoją uwagę przez cały dzień. To pies, który musi pracować. Z nudów zdemoluje nam dom. Szybko się uczy i bardzo dobrze sprawdza się w psich sportach. Może przynosić nam kapcie czy telefon. Nieufny wobec obcych.

Ale może o to chodzi, bo pewnie czytałaś......:wiggle: