Gwoździk 04.01.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jakiś bezczel pod Tyriona sie podpina .... bezczel i łgarz straszliwy!!!! przyznaję Nie wiem kim jesteś.... już teraz wiesz ... że nie Tyrion to jestem na 100 % pewna, ja też jestem pewny...chociaż............ chyba muszę się ogolić ... oj nieładnie, nieładnie.... ... pewnie tak ...bo zająłem taki piękny nick "tyrion" .... prawdziwy Tyrionek jest oburzony .... guzik o nim jeszcze wiesz Można powiedzieć, że psa naprawdę się zna dopiero po 4 latach i minimum jednej sytuacji kryzysowej ... Już dobrze Szefowa??? Nie dąsasz się :) I tak Cię nie będę przepraszał co najwyżej Tyriona , ha(ł), ha(ł) Bezczel i Łgarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2014 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Noooo, wiedziałam, na kogo stawiać Czy ja już kiedyś mówiłam, że Cię cholernie lubię, Ocynkowany Przyjacielu? Nawet nieogolonego:D Idę pograć w Tourchlight'a:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Moje też nie linieje... ale ma włosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ... Czy ja już kiedyś mówiłam, że Cię cholernie lubię, Ocynkowany Przyjacielu... Nawet nieogolonego i vice versa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Emi już wyliniała i wcale na zimowo nie porosła. Może coś wie? A może siedzenie w domu jej zegar poprzestawiało? Ale przecież dużo czasu spędza na polu. Z tym legowiskiem to miałam na myśli sofę, na którą latem pakował się z zaproszeniem (jeżeli chciał) i bez zaproszenia (jeżeli chciał). Z ciekawością czekam na rozwój sytuacji - moje dzieci polubiły ostatnio owczarki belgijskie, a to też charakterne psy... Tak planuję, że może kupimy psa, kiedy Emi będzie już stareńka, żeby jeszcze trochę szczylowi pomatkowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 To baaardzo dobre rozwiązanie. My wzięliśmy dwa x CC jak Kajusia była stareńka. Bardzo wiele się nauczyły od spokojnej ciotki... a że nie wszystko dobre było ("łapać kuraka!!!")... i co tu dużo mówić człowiekowi łatwiej się pogodzić z odejściem przyjaciela jak inny ogon merda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 A jeszcze miałam napisać... nasza Lejdi też nie porosła... będzie wiosna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 u moich bialasow sa wlosy to nie linieja ale sasiadow psy bardzo siersc gubia. do wyjsznietych tulipanow doszly wyjszniete kosascce syberyjskie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 u moich bialasow sa wlosy to nie linieja ale sasiadow psy bardzo siersc gubia. do wyjsznietych tulipanow doszly wyjszniete kosascce syberyjskie:bash: możesz po polsku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Pigwowiec mi kwitnie na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 wybacz mam goraczke. wylazly mi juz na ogrodzie tulipany i kosacce (irysy) a zima dopiero sie zaczela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 już wiem, doczytałem u Ciebie .... wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Aby zakończyć temat Tyriona ... Braza ... pamiętaj o jednej ważnej zasadzie, którą dawno temu od kogoś usłyszałem ... ... nie traktuj swego psa jako człowieka, albowiem on potraktuje Cię jako psa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2014 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ... nie traktuj swego psa jako człowieka, albowiem on potraktuje Cię jako psa ... Coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Znam tę zasadę i stosuję się do niej jak mogę .... a przy okazji, ja nieogolona nie chodzę:no: Jutro muszę przyjrzeć się swoim roślinkom ... co ja gadam, dzisiaj .... jestem ciekawa, czy u mnie coś wyłazi poza dołkami wykopanymi przez Tyriona:yes: Spokojnej nocy (na MTV Live właśnie skończył się koncert Green Day, no zaje... są!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wiem z całą pewnością, że Braza jest bardzo świadomą właścicielką, korzysta z pomocy trenerów, fachowców i w ogóle. I nie mówiła do Tyriona "kochanie" i "chłopczyk mamusi", przynajmniej przy mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Czasami zdarza mi sie powiedzieć "skarbie":D Miłego dnia. Wpadnę do Was później, jadę po papierosy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ot, świadoma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Czego ....???? Donoszę, że w dzienniku kratka u Córci jest ... z małym bonusikiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Tudzież Braza nie nosi Tyrionka w torebce.... Agduś - uważaj .... : Owczarek belgijski: pies dla lubiących wyzwania - wyjątkowo aktywny i inteligentny. Będzie dopominać się o twoją uwagę przez cały dzień. To pies, który musi pracować. Z nudów zdemoluje nam dom. Szybko się uczy i bardzo dobrze sprawdza się w psich sportach. Może przynosić nam kapcie czy telefon. Nieufny wobec obcych. Ale może o to chodzi, bo pewnie czytałaś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts