kze 10.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Szukaj, szukaj działki. Nie poddawaj się. Ja szukałem 6 miesięcy. Ale są tacy co szukali tylk kilka tygodni, a także .. co 2 lata. na pewo uda Ci się cos ciekawego znaleźć. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2007 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. To bardzo dużo dla mnie znaczy. I nie mam zamiaru się poddać O efektach będę informować, o kupnie działki nie będę musiała, bo sami usłyszycie ten wrzask radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.09.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 i szampan się będzie lał strumieniami i rzeki miodem i mlekiem zaczną płynąć to parabola z hiperbolą oczywiście... nie, żebym przez moment nawet podejrzewała że się nie uda )) ja trzymam kciuki dalej, ale u nóg bo u rąk to niewygodnie mi pisać... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 [Rozważałam takie wyjście, ale to wyjście ostateczne Wiesz, to jest tak: zrobisz krzywdę gliździe, a pójdziesz siedzieć za człowieka Nie znaczy, że całkowicie odrzucam... I oczywiście, do niczego nie podżegasz, bo ja się sama podżegam A po co od razu krzywdę robić? Siła perswazji odpowiednio zbudowanego i wyposażonego młodzieńca bywa ogromna! Najlepiej, żeby było po jakiejś psychologii albo czymś takim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 A tak mi do głowy przyszło... Są przecież firmy windykacyjne. Może oni by potrafili wydostać dług? To legalne firmy, mające (jednak ) swoje sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 A tak mi do głowy przyszło... Są przecież firmy windykacyjne. Może oni by potrafili wydostać dług? To legalne firmy, mające (jednak ) swoje sposoby. Szukam takich firm na terenie Kołobrzegu, bo jedyne jakie znam to warszawskie. Jeśli tu nic nie znajdę walę do Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 [Rozważałam takie wyjście, ale to wyjście ostateczne Wiesz, to jest tak: zrobisz krzywdę gliździe, a pójdziesz siedzieć za człowieka Nie znaczy, że całkowicie odrzucam... I oczywiście, do niczego nie podżegasz, bo ja się sama podżegam A po co od razu krzywdę robić? Siła perswazji odpowiednio zbudowanego i wyposażonego młodzieńca bywa ogromna! Najlepiej, żeby było po jakiejś psychologii albo czymś takim... O tej psychologii nie pomyślałam Rozpoczynam casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.09.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Brazunia Z okazji 14 rocznicy ślubu dla Ciebie i Szanownego męża WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/790.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dziękuję Monikach To już 4 rocznica, którą obchodzimy osobno Przykre, ale coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 wszystkiego najlepciejszego i najcieplejszego i w ogóle naj naj )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Anoleiz, dzięki piekne Marzy mi się, coby 15 rocznicę obchodzić jeśli w domu, to przynajmniej na własnej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Jeśli tu nic nie znajdę walę do Warszawy. Powiedz kiedy ,to zdaze posprzatac w obejsciu Spelnienia Marzen i kolejnych jeszcze piekniejszych do spelnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Anoleiz, dzięki piekne Marzy mi się, coby 15 rocznicę obchodzić jeśli w domu, to przynajmniej na własnej działce Będzie tak, jak nie 15 to 16, ale będzie na pewno Mam się chyba uda na 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Rrmi daj spokój ze sprzątaniem Mi tam twóczy bałagan wcale nie przeszkadza Jeszcze pomogę w razie czego rurki prostować (Właśnie sobie wysłuchałam "Wish You were here" ) Kasia a ta dziesiątka to w przyszłym roczku? Ale będzie dżampreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.09.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Rrmi daj spokój ze sprzątaniem Mi tam twóczy bałagan wcale nie przeszkadza Jeszcze pomogę w razie czego rurki prostować (Właśnie sobie wysłuchałam "Wish You were here" ) Kasia a ta dziesiątka to w przyszłym roczku? Ale będzie dżampreza W przyszłym A dla WAS wszystkiego naj naj naj!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Brazo nasza kochana - WSZYSTKIEGO NALEPSZEGO DLA CIEBIE I SZANOWNEGO PANA!!! Przekaż Mu ode mnie, proszę, najlepsze życzenia długich lat spędzonych razem w miłości i harmonii z Tobą, bo oboje zasługujecie na wiele, wiele lat szczęścia. I spełnienia marzeń - tylko Wy wiecie, które są te najważniejsze. http://www.kaplanski.art.pl/GALLERY/OBRAZY/KWIATY/kwiaty03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 kurcze a ja w przyszłym roku też 10 bosz jak ten czas zapiernicza... jak mały samochodzik... jak spojrzę na dzieci to dopiero widzę... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 (Właśnie sobie wysłuchałam "Wish You were here" ) Cudne , jedna z wazniejszych plyt dla mnie. Jutro juz rurek nie bedzie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 aaa no i oczywiście kwiaty dla Was ) http://www.piranhicaart.website.pl/fotki/kwiaty31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dziękuję Wam pięknie za kwiaty i życzenia Szanownemu Panu na pewno też je przekaże, jak tylko znowu będzie w zasięgu. Gdzieś się pałęta po fiordach. Wiecie, te 14 lat to jak okiem mrugnął Bo to jakby wczoraj było: podpisanie "cyrografu" , obrączki, życzenia i szpaler z kordzików przed Ratuszem. I wycie 11 syren okrętowych w porcie.... Ło matko.... Łezka się w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts