braza 24.01.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Proszę mi jedzenia nie pokazywać dzisiaj! Wczoraj nerwowo sięgałam po pilota na widok jakiejkolwiek kuchennej reklamy. Na diecie jestes .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 "Rotka" Madzia przywlokła z przedszkola. Oczywiście ona się najszybciej z nim rozprawiła. Potem dopadł Weronikę na dwa dni, a wczoraj mnie. Oby Małgo nie zachorowała, bo jutro ma występ. Ale by była tragedia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No tak, nie skojarzyłam tej małej francy z Twoim wstrętem do jedzenia Tragedia by była bez dwóch zdań !!! Małgo życzę skutecznego schodzenia z drogi temu "rotkowi"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ferie się zbliżają, więc trzeba szybko wracać do formy. Mamy tydzień na narty (ciekawe, czy będzie śnieg w Sieprawiu), a potem jadnak jadę na Białoruś. Ale nie martw się, wrócę przed Waszym przyjazdem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 O kurde! Właśnie znalazłam zdjęcie z kamerki na stoku...Załamka! Może dośnieżą na ferie? Zdjęcie usunęłam, bo ono się aktualizuje i obecnie nie oddaje stanu, który wywołał załamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 To Twoje dziewczynki zaczynają od poniedziałku?? Ja na nartach jeździłam tylko raz w życiu - nie powiem, żebym błysnęła talentem Córcia jeszcze nie miała okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dzień dobryjejku ale sie rozpisałyście od wczorajciężko za Wami nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dzień dobry jejku ale sie rozpisałyście od wczoraj ciężko za Wami nadążyć Bo my jesteśmy bardzo twórcze umysły!!!! A gdybyś raczył nas zaszczycić swoją obecnością od samego rana (a skąd inąd wiem, że potrafisz) to nie miałbyś tyle do nadrabiania Cześć Romciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wiesz co Brazuniu ja testem normalnie uzależniony od tego forum. Jak od rana mam pracę i nie mogę forumować to mnie szlag trafia. Chyba pójdę do jakiegoś specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.01.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Chyba pójdę do jakiegoś specjalisty Nam już nic i nikt nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bobowa ... jeśli jeszcze raz, w środku nocy, polejesz nas zimną wodą .... nie rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No Tobie to tylko jedno w głowie To nie moja wina tylko forum. To ono mnie tak zmanierowało. Zgadzam się w 100% też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Chyba pójdę do jakiegoś specjalisty Nam już nic i nikt nie pomoże my som juz nieuleczalne przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 my som juz nieuleczalne przypadki Lubię te wszystkie przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 my som juz nieuleczalne przypadki Lubię te wszystkie przypadki ja też czym bardziej nieuleczalny przypadek tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bobowa ... jeśli jeszcze raz, w środku nocy, polejesz nas zimną wodą .... nie rozumieć Zwracam honor!!!!!!! Gnę się w ukłonach!!!!!! To AgaBOBIK zafundowała nam zimny prysznic od godz. 8 rano!!!!! A ja chyba z abardzo nieprzytomna jeszcze byłam Bobuniu Wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Agdusia Ty nie narzekaj na Wero, bo moja - ponoć bardzo mądra - córcia o takiej średniej to pomarzyć tylko może!!!!! Totalnie olała!!!!! Nie rób tego Karli!!! A poza tym pomyśl...one zajmą się sobą, a my ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No wiem, wiem, ale to takie niewychowawcze będzie...Z drugiej strony, po grzyba Andrzej ten urlop przekładał...? No przecież własnie po to!Kurde, czy te dzieci muszą stawiać nas zawsze w takich sytuacjach???Mam jeszcze jedną szansę na wyjście z twarzą z tego: drugim warunkiem była ocena ze sprawdzianu z polskiego - oby była dobra!A co do średniej, to dla Weroniki minimum to 4,8. Swoją drogą stać ją na więcej, gdyby minimum wysiłku w to włożyła. Ona się ciska, że się przecież uczy pilnie, ale ja widzę, że lekcje pisemne (łącznie z wypracowaniami) zajmują jej około 15 minut dziennie, a nauką to się nie zhańbiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bobowa ... jeśli jeszcze raz, w środku nocy, polejesz nas zimną wodą .... nie rozumieć Zwracam honor!!!!!!! Gnę się w ukłonach!!!!!! To AgaBOBIK zafundowała nam zimny prysznic od godz. 8 rano!!!!! A ja chyba z abardzo nieprzytomna jeszcze byłam Bobuniu Wybacz No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Moja słodycz też się nauką nie hańbi, tylko że w odróżnieniu od Wero poszła na całego i ... nawet Jej się pamiętać nie chce, co na lekcjach było Za dużo wolności dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts