Moose 07.01.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Niestety co do dogów to nie mam złudzeń... Ale i tak charakterologicznie pokochałam rasę na zabój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2014 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Zima ze śniegiem ale bez większych mrozów to straszą tylko na południu i wschodzie a i to krótko:D Ciekawe, czy te wszystkie prognozy się sprawdzą, jak dla mnie jest dobrze tak jak jest, jedna taka pseudo zima jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Mi rozmemłanie nawet na co dzień nie przeszkadza nic a nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ze śniegiem, słońcem i lekkim mrozikiem, na jakieś dwa tygodnie - baaaardzo bym się cieszyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Byle bez ślizgawicy na drogach, tej opcji nie przyjmuję Jakoś tak smutno u mnie dzisiaj za oknem - pochmurno, ciemno, wilgotno .... spać mi się chce i chyba zrobię jedyną słuszną rzecz w obecnej chwili .... przytnę komara;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 U nas chłodniej i nieco śniegu ma byc w przyszłym tygodniu.... zobaczymy...A ja bardzo lubię bardzo mroźną i śnieżną zimę.. nawet długą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Lubię zimę, śnieżną i lekko mroźną, nawet solidne mrozy lubię, byle nie za długo. Tak dwa miesiące śniegu, no - do trzech góra. Jednakowoż zima ma być na BN, w styczniu i lutym. W marcu poproszę o roztopy, coraz cieplejsze dni, ćwierkające wiosennie ptaszki, pączki, kiełki i inne takie atrybuty wiosny. Tymczasem grudzień i styczeń bez śniegu, w lutym ma być ponoć zima, a śnieg ma się pojawiać nawet w maju! I to mi się cholernie nie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No niestety, obawiam się, że nijaka zima w swoim czasie oznacza żadne lato w swoim czasie... U nas też przez moment było baaardzo ciemno i baaaardzo deszczowo, a teraz już z powrotem słońce świeci. Pogodo - WTF??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja dziś w pracy zapalałam światło / gasiłam światło. I miała wrażenie, że jest marzec - to deszcz, to wiatr, to słońce, kalejdoskop. Generalnie to jest dobra pogoda do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2014 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Pogoda to jest dobra do baru raczej niż do pracy, jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 albo do spacia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jak słonko zaświeci, to fajnie jest, chce się wyjść, ale jak chmury, to - brrrr.... I wtedy kocham swoją kozę w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 I wtedy kocham swoją kozę w sypialni. Sodomia i gomoria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 To Sołtys też służbowo wyjechany:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Sodomia i gomoria... Nooooo, ale żeby Depsia .....:D Ludzieeeeee, dlaczego nic mi się nie chce robić???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 To Sołtys też służbowo wyjechany:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Tfu, paskudy. Ja jestem hetero, a kozę kocham platonicznie! Zresztą stoi przytwierdzona w kącie, coby Sołtysowi czasem coś do głowy nie przyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Przytwierdzona .... przytwierdzona .... To pewnie jak z tymi pasami cnoty w średniowieczu ... niby były ....a rycerz po powrocie z Jerozolimy jakby więcej dziecków miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 chcialabym ze 2 tygodnie zimy, lekki (do - mrozik i troche sniegu, byloby zdrowiej, bo to co jest na zewnatrz nie zacheca:sick: na razie to olchy pyla juz okrutnie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 No niby zima ma zamiar w przyszłym tygodniu trochę się przypomnieć tęskniącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 niech sobie jaj nie robi bo ja na przeglądzie roślinności byłam i aż mnie straszy widmo mrozu:( na czarnej porzeczce pąki takie nabite aż strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts