Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moja sąsiadka stwierdziła filozoficznie oglądając kiełki tulipanów - przyniesie poduszkę.... Ma tulipany z samej Holandii sprowadzane wg klucza kolorów i obie jesteśmy strasznie ciekawe, co z tego wyjdzie. Powiedziałam, ze jakby co mam też stare psie legowiska :rolleyes:

U nas leżą śmieci na trawie. Usiłuję namówić dzieci na "sprzątanie świata", ale najwyraźniej ten świat nie budzi w nich żadnych pozytywnych uczuć. W lesie można sprzątać świat, a w ogródku nie! Śnieg śmieci nie chciał litościwie przykryć i tak sobie leżą... Może mnie weźmie na sprzątnięcie ich...

Na razie mamy pogodę w kratkę. Nad ranem lało jak z cebra. Tak tłukło po oknach, że mi się wstawać nie chciało. I już myślałam, że z biegania dzisiaj rano nici, już popadłam w lenistwo, a tu o 7.30 przestało i jednak na rowerach pojechałyśmy do szkoły. A już poganiałam dziecka, że musimy wcześniej wyjść, bo na piechotę wolniej. (Na rowerach mokną spodnie, bo nie umiemy jeździć z parasolem w ręce, a idąc na piechotę można wziąć parasol, czego zresztą nie lubię.) No i trening też był. Bardzo fajny, chociaż mało nie zdechłam pod koniec biegu i zostałam z tyłu. To frustrujące, że inni tak sobie pomykają lekko, a ja umieram ciągnąc za nimi resztkami sił! Za to ćwiczenia z taśmami były świetne.

No właśnie, pizga wszędzie. Mam nadzieję, że do jutra zelży - o 14-ej trening z Tyrionem, wygwizda nas jak piorun!!!! A w niedzielę do Brazki chcemy jechać!!!

Życzę coby się pogoda poprawiła... wymiziaj gnidę :)

Na pewno się uspokoi, u nas już się uspokoiło. :yes:

Dacie radę, Braza.

Jasne... bo do mnie przylazło... wietrznajegomać :sick:

Ale jutro ma być podobno lepiej...

Tia... śnieg z deszczem :rolleyes:

u mnie nic a nic nie pizga :) ... jest już tak jak lubię, czyli normalnie :) ;)

Pawełku nie drażnij...;)