DPS 09.01.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jakby ze śniegiem to nie tak strasznie, rośliny będą okryte. Najgorsze byłyby mrozy bezśnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 tez bym ten mroz ze sniegiem chciala, bo cebulki wylazly i by je zzarlo porzadnie i szans na kwitnienie zadnych. a ze sniegiem jest szansa, ze przezyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 A pogoda i tak zrobi, co będzie chciała, mając głęboko nasze chciejstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.01.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 moja sąsiadka stwierdziła filozoficznie oglądając kiełki tulipanów - przyniesie poduszkę.... Ma tulipany z samej Holandii sprowadzane wg klucza kolorów i obie jesteśmy strasznie ciekawe, co z tego wyjdzie. Powiedziałam, ze jakby co mam też stare psie legowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ja tam za zimą nie tęsknię... wcale a wcale:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2014 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Od początku grudnia obok rabat leżą w pełnej gotowości gałązki świerka ... i tak sobie nadal leżą. Nie obrażę się, gdy będę musiała spalić je wiosną (prawdziwą) bez używania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 U nas leżą śmieci na trawie. Usiłuję namówić dzieci na "sprzątanie świata", ale najwyraźniej ten świat nie budzi w nich żadnych pozytywnych uczuć. W lesie można sprzątać świat, a w ogródku nie! Śnieg śmieci nie chciał litościwie przykryć i tak sobie leżą... Może mnie weźmie na sprzątnięcie ich...Na razie mamy pogodę w kratkę. Nad ranem lało jak z cebra. Tak tłukło po oknach, że mi się wstawać nie chciało. I już myślałam, że z biegania dzisiaj rano nici, już popadłam w lenistwo, a tu o 7.30 przestało i jednak na rowerach pojechałyśmy do szkoły. A już poganiałam dziecka, że musimy wcześniej wyjść, bo na piechotę wolniej. (Na rowerach mokną spodnie, bo nie umiemy jeździć z parasolem w ręce, a idąc na piechotę można wziąć parasol, czego zresztą nie lubię.) No i trening też był. Bardzo fajny, chociaż mało nie zdechłam pod koniec biegu i zostałam z tyłu. To frustrujące, że inni tak sobie pomykają lekko, a ja umieram ciągnąc za nimi resztkami sił! Za to ćwiczenia z taśmami były świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 .... Nie obrażę się, gdy będę musiała spalić je wiosną (prawdziwą) bez używania;) nie lepiej posiekać i wrzucić pod rh, azalie, wrzosy, hortensje i takie tam co kwaśne żrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2014 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Lesiu, serio:jawdrop: No pewnie, że posiekam ... tzn. Szanowny posieka, bo ja się z nimi kopać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Gałązki niekoniecznie, suche igliwie lepsze, bo szybciej się rozłoży, a co drewniane to do spalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2014 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ooo, to już brzmi lepiej, jakby łatwiej:yes: Borówki zasilę, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 U nas zimno... pizga jak w kielcowni... może wreszcie przyda się to nasze ogacenie tujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 wszedzie zimno chyba i wszedzie pizga do tego leje bleeee:sick: maly bialy kicha, przeziebion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No właśnie, pizga wszędzie. Mam nadzieję, że do jutra zelży - o 14-ej trening z Tyrionem, wygwizda nas jak piorun!!!! A w niedzielę do Brazki chcemy jechać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Na pewno się uspokoi, u nas już się uspokoiło. Dacie radę, Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 U mnie wieje jak nieszczęście, na wiadukcie samochód mi chciało zdmuchnąć Ale jutro ma być podobno lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.01.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 u mnie nic a nic nie pizga ... jest już tak jak lubię, czyli normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No właśnie, pizga wszędzie. Mam nadzieję, że do jutra zelży - o 14-ej trening z Tyrionem, wygwizda nas jak piorun!!!! A w niedzielę do Brazki chcemy jechać!!! Życzę coby się pogoda poprawiła... wymiziaj gnidę Na pewno się uspokoi, u nas już się uspokoiło. Dacie radę, Braza. Jasne... bo do mnie przylazło... wietrznajegomać Ale jutro ma być podobno lepiej... Tia... śnieg z deszczem u mnie nic a nic nie pizga ... jest już tak jak lubię, czyli normalnie Pawełku nie drażnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2014 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No paczta Państwo, tylko Cheffiemu temperaturka podskoczyła od razu się pyskaty zrobił Niby ucichło .... ostatnio, przy Ksawerym też tak było - kilka godzin spokoju i jak znowu pizgło ...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Właśnie... ledwie Szefuńcio się kaleson pozbył to już szczuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts