DPS 11.01.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że jednak dzisiaj już u wszystkich przestało pizgać, dziewczynki! U nas dzień wstaje spokojny, podobny do dotychczasowych w styczniu. Najlepiej to niech już teraz tak zostanie, bo lawenda nasza to już rośnie jak głupia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że jednak dzisiaj już u wszystkich przestało pizgać, dziewczynki! U nas dzień wstaje spokojny, podobny do dotychczasowych w styczniu. Najlepiej to niech już teraz tak zostanie, bo lawenda nasza to już rośnie jak głupia! Jestem jak najbardziej za!!! Pizgać przestało, jest ciepło ale słońca niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 U nas jest bardzo ładnie słonecznie choć nie za gorąco.. ale to przecież styczeń... Podoba mi się taka pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.01.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Forum synoptyków, czy co? U nas wiało i lało w nocy z czwartku na piątek. Rano przestało padać, a trochę później wyszło słoneczko. Wiać, wiało, ale nie jakoś koszmarnie. Dzisiaj było ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Deszcz ze śniegiem i piździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 czasem slonce, czasem deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.01.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 a u nas dziś wszystko, co się chce. No, burzy nie było, ale reszta się odliczyła. I deszcz i śnieg i wiatr i słońce i chmury ładne i burzowe. pogoda gna przez działkę, co wyjrzę przez okno, to jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Głównie pochmurno, czasem trochę deszczu, podobno rano nawet ze śniegiem był. No i wieje konkretnie. Chłodno, parę stopni powyżej zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Braza ale Ci się komentarzownik - meteo zrobił U nas tak jak u wszystkich:D U Brazy byłyście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 U nas pochmurno i piździ czasami pada... Na finał WOŚP z młodym na koncert jadę... oby nie wiało i lało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 a ja nigdzie nie jade, za to pieke szarlotke na kruchym ciescie z palonym cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wiesz... że ja nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 a mnie cos naszlo, moze to przez te rzucone fajki:rolleyes: ale pieknie pachnie w domu wanilia, jablkiem, cynamonem i karmelem - mhmmm najem sie zapachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Aleś mi smaka narobiła, Tarcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 U Brazku byłyśmy! Pizga, leje, do d...y taka pogoda! Do tego Młoda uprzejmie się rozchorowała .... EZSka dziękuję za rady:bye: Pozytywna strona tego przeziębienia ... właśnie wyłączyłam budzik w telefonie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 U nas też obrzydliwa pogoda. I nawet w domciu przed tv sobie człowiek nie posiedzi bo tak duje że obraz zabiera w pi...u.. A było sobie kablówkę założyć to mi się zachciało satelity, że na wieś mogę zabrać, to mam za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Moje się nie mogą nigdy zgrać, więc nic mi z chorowania ichniego - zawsze trzeba wstać i albo odprowadzać, albo przynajmniej śniadanie do szkoły robić. Nie wiem, czy zdrowia życzyć, wobec tego wyłączenia budzika w telefonie, czy wręcz przeciwnie - dłuuugiego pobytu pod kołdrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.01.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 niemazaco Mam nadzieję, że będzie dobrze. Akurat super trafiłas, przyszedł mój wujo z ciocią, siedzimy przy stole a pod stołem leży pies.... i pies puścił takiego koszmarnie śmierdzącego cichacza. Jak dzwoniłas, to był etap wietrzenia całej chałupy a pies się cieszył, bo myslał, że to taka zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 spory ten cichacz musial byc:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts