Arnika 12.01.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ....ale cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.01.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 skoro cichacz to skad wiadomo na pewno, ze to pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.01.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 bo wyraźnie śmierdziało SPOD stołu no i pies pierwszy wyniósł się, ona czasem puszcza "bąka" i zwiewa bo jej .. śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 No tak, teraz rozumiem skąd ta radość w szczekaniu - ulżyło jej:D Mam nadzieję, że 3 dni Młodej wystarczą na naprawę, później znowu tydzie będzie zaległości nadrabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No to zdrowia, bo ono najważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 bo wyraźnie śmierdziało SPOD stołu no i pies pierwszy wyniósł się, ona czasem puszcza "bąka" i zwiewa bo jej .. śmierdzi Każdy mój pies tak robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Moje też takie zdradzieckie podkołderniki puszczaj. Ale pod stołem to się nie da kordłą przydusić i strach papierosa zapalić co by chałupy w powietrze nie wysadziło. Ostatnio Jeżyk im dał jakieś paskudztwo i cała trójca bombardowała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.01.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 fasolka po bretonsku?grochowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Niektóre to i po dobrych karmach puszczają takie, że strach z fajka podchodzić Tyrion na Acanie bardzo rzadko puszcza smrodki, oby tak dalej ... ... ot i masz ... smrodopsiejski wewątek mi się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ... ot i masz ... smrodopsiejski wewątek mi się zrobił Samo życie ... a różami nie usł®ane .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 fasolka po bretonsku? grochowka? Jeż czasem z pracy "obiadki" im przywozi. Nie zaglądałam nigdy ( a zacznę ) - czym oni ich karmią na tych budowach. Niby wszystkożerne te moje harpagany ... ale i one mają swoją wytrzymałość ( mój nos też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2014 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No właśnie;) Szukam chętnego na spędzenie 10-14 dni w Brazoczysku w sierpniu. Za free!! Haczyk................... 2 koty i pies do obrobienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No właśnie;) Szukam chętnego na spędzenie 10-14 dni w Brazoczysku w sierpniu. Za free!! Haczyk................... 2 koty i pies do obrobienia!!! Dzwoń do Yetka. Zakład, że go zaintrygujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No właśnie;) Szukam chętnego na spędzenie 10-14 dni w Brazoczysku w sierpniu. Za free!! Haczyk................... 2 koty i pies do obrobienia!!! Zapomniałaś dodać, że to pies-wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Emi, na szczęście rzadko nas atakuje bronią chemiczną. Natomiast przoduje w tym KotekRysio. Jako jedyny z naszych kotów nadaje się do międlenia bez ograniczeń i najwyraźniej jest z tego zadowolony. Wykorzystujemy ten fakt chętnie, tym bardziej, że zrobił się z niego duży zimowy kotek, który rzadko i na krótko wychodzi na pole, więc zawsze jest pod ręką. Niestety, jedząc tę samą karmę, co dziewczyny, jest znacznie bardziej od nich bąkodajny. A może po prostu one, rzadziej przesiadując na kolanach, puszczają te bąki dyskretnie i niewykrywalnie? Tak czy siak, KotekRysio bączy okrutnie. Daje wprawdzie jednorazowo mniej megacuchów na hektar niż Emi, ale za to działa z większą częstotliwością i razi z bliska. Mimo wszystko jest nadal kochanym dużym zimowym kotkiem i międlimy go kiedy tylko mamy chwilkę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No musowo, że Yetek się na to złapie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Zapomniałaś dodać, że to pies-wyzwanie Łośka ... spokojnie .. prędzej Yetek go pogryzie ... i zwyzywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 A po powrocie Braza zastanie Tyriona odczytującego komendy z myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 A po powrocie Braza zastanie Tyriona odczytującego komendy z myśli. ... korzystającego z toalety i parzącego kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Brazula ja bym była skłonna taka propozycje rozważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts