braza 13.01.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No i Wusia przynajmniej prawi mądrze:D Rozważ Wuśku, rozważ, do sierpnia co prawda jeszcze kawałek czasu, ale mam juz pewne doświadczenia w tej kwestii .... Mamy zamiar wybrać się do Edynburga całą rodzinką, jeśli oczywiście Szanowny zdąży do połowy sierpnia wrócic z rejsu. Yetka też zaczepię, co prawda przysłowie pszczół mówi, że kilku srok to się za ogon utrzymać nie da, ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.01.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ..... I będziesz miała zlot gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Myślę, że goście spokojnie by sobie poradzili i bez Gospodyni, toż sami swoi! D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Łośka ... spokojnie .. prędzej Yetek go pogryzie ... i zwyzywa ... Yetek krzyczący, wyzywający albo gryzący Tyriona????? On????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.01.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 moze wlasnie Jetka zaleta jest jego sila spokoju, zaczaruje Tyriona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.01.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Z ust mi to Tarcia wyjęłaś. Yetek spacyfikuje Tyriona siłą obojętności na jego zagrywki.Jak został z naszym Karolkiem to psina grzeczna była po naszym powrocie.A jak Karolek widzi Yetka teraz to leci do niego i dzieciaków aż miło patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.01.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Tyle, że Yeti o Karolu mówi, że to pies kompaktowy a o Tyrionie to się tak raczej nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Gospodyni, gołąb poleciał ...... i nie jest to rezerwacja miejsca w sierpniu, co się będę ze śniegowym ludziem gryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Lesiu .. pomidory???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.01.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Lesiu .. pomidory???? ..... koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Właśnie, koty;) Nie wygłupiać się, bo jak mi się tylu zacnych gości zwali to za cholerę do tego Edynburga nie pojadę ... no żal mi będzie!!! Nazwoziłam drewna pod dom, będzie znowu na jakieś 2 tygodnie, poszłam lanisterową gnidą do lasu i ... nie robię więcej nic!! Córcia nadal co kilka godzin gorączkuje, jak do jutra nie przejdzie jadę do lekarza. Tak czy tak mamy nadplanowy tydzień wolnego - i tu mam mieszane uczucia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.01.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Brazula, może daj info na FM o tej opcji u Ciebie (jest jakiś wątek urlopowy czy coś w tym stylu), na pewno ktoś się zgłosi bo miejsce piękne i atrakcyjne a dzięki FM będziesz mogła zasięgnąć języka odnośnie ewentualnego chętnego (jakichś wspólnych znajomych na FM się znajdzie) i nie będzie to ktoś całkiem obcy. OCZYWIŚCIE jeśli nie będą to Yetki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Gagata... już wcześniej WUsia pisała... Brazula ja bym była skłonna taka propozycje rozważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2014 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Gagatce pewnie umknął wpis Wusi. Weszłam na fb .... matko ale tam się dzieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.01.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 trzeci dzień, jutro powinno być lepiej albo idź do lekarza, niech osłucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No dokładnie, fb jest takie... dużodziejącesię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Popieram więc WUsię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Brazula eeeeeeeeeeee ale w drugiej połowie sierpnia to ja urlopa nie dostanę jakbyś w pierwszej połowie się wybierała to krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2014 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 No mogę się drzeć wniebogłosy, nie wiem tylko, czy Szanowny da radę wrócić w I-ej połowie sierpnia. Młoda na antybiotyku a dzisiaj właśnie była uprzejma wymiotować .... Nożesz w mordę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ooo? angina? jaki antybiotyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts