braza 16.01.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Oooo, a ja u Ciebie pisałam. Cerexim - 2 godziny temu wymiotowała po drugiej dawce a teraz widzę jakieś czerwone plamki na twarzy. Nie wiem, czy po wysiłku czy to wina antybiotyku .... Nasza lekarka na wizytach domowych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Oj, to może nie dawaj, na pewno Ewa Ci coś doradzi.Zdrowia dla młodej damy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zdrówka dla Młodej i gnidę posmeraj za kudłatym uszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Współczuję!Przestać nie możesz, bo to antybiotyk, dawać nie możesz, bo najwyraźniej źle wpływa. Znaczy zmienić musisz, ale nie sama, czyli lekarza musisz jakiegoś pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 no i co? dosypało czy nie? jakby co, to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.01.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jaaa to nie wiem co z tymi bakcylami ... Łażą po całym forumie jak złe. I tak na zmianę jak nie ja to Sipatkowy Karol ... upodliło Tarcię ...teraz u Brazy siedzą ... Nic tylko nowa droga zarażania bezkropelkowego nam się ulungła ... forumowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2014 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Ewa, raczej nie dosypało, wygląda że w normie, jak wcześniej. Ale jutro i tak pojadę do lekarza, niech Ją zobaczy, może faktycznie zmieni lek. Dzięki bardzo za rozmowę!!!! Znowu ma 38,6... Ano szwendają się te bakcyle jak pogięte, jakby qurna nie miały co robić Edytowane 16 Stycznia 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2014 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Brazuniu, zdrówka i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że bakcyle jednak pójdą precz, a Ty będziesz miała już dzisiaj duuużo zdrowsze dziecię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.01.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jaaa to nie wiem co z tymi bakcylami ... Łażą po całym forumie jak złe. I tak na zmianę jak nie ja to Sipatkowy Karol ... upodliło Tarcię ...teraz u Brazy siedzą ... Nic tylko nowa droga zarażania bezkropelkowego nam się ulungła ... forumowa Kropelkowa Aga, kropelkowa, przeca stale piszom, że plujom na te monitory to się te zarazki rozchdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) ja jeszcze przez 2 dni biore "levoxe" ale dzis zauwazylam ze tez jestem wysypana i zaczyna swedziec skora. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mnie po ostatnim antybiotyku (trzy lata temu jakoś to było), tak swędziały podeszwy stóp, że mało świra nie dostałam!!! Najpierw podejrzewałam, że się u Brazy pchły w domu zalęgły (akurat na Sylwestra przyjechaliśmy), dopiero później doszłam do tego, co zawiniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 po uzywaniu acc tez mialam przeboje, skora "niedotykalska, swedzaca, czerwona" malo nie oszalalam. wiadomo, ze odstawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Brazunia - spokoju, cierpliwości i zdrowia dla Karlitki! Pozdrów od Gagatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.01.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Brazunia - spokoju, cierpliwości i zdrowia dla Karlitki! Pozdrów od Gagatków od mnie tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jak tam dzisiaj zdrowie Karli...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.01.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2014 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Wieczorne dzień dobry;) Karlita dostała nowy antybiotyk, od rana już nie ma takiej wysokiej gorączki tylko standardowo 37,4 więc chyba idzie ku lepszemu. Nareszcie, bo już zaczynałam z lekka panikowac .... Agduś, moje pchły nie gryzłyby moich gości, w imieniu pcheł protestuję przeciwko takim insynuacjom:sick:;) Córcia dziękuje za pozdrowienia i życzenia, stwierdziła, że forum to jednak potęga, skoro już Jej przechodzi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2014 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 No przeca napisałam, że to nie pchły, tylko antybiotyk mnie swędział.Pozdrów Młodą od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Uff, dobrze, że idzie ku lepszemu! Jak masz dziki w pobliżu, to faktycznie lepiej do lasu z psem nie iść, nie zareaguje prawdopodobnie na Twoje wołanie, zaatakuje i... Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts