Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa, raczej nie dosypało, wygląda że w normie, jak wcześniej. Ale jutro i tak pojadę do lekarza, niech Ją zobaczy, może faktycznie zmieni lek. Dzięki bardzo za rozmowę!!!!

Znowu ma 38,6...

Ano szwendają się te bakcyle jak pogięte, jakby qurna nie miały co robić:mad:

Edytowane przez braza

Jaaa to nie wiem co z tymi bakcylami ... Łażą po całym forumie jak złe. I tak na zmianę jak nie ja to Sipatkowy Karol ... upodliło Tarcię ...teraz u Brazy siedzą ... Nic tylko nowa droga zarażania bezkropelkowego nam się ulungła ... forumowa :(

Kropelkowa Aga, kropelkowa, przeca stale piszom, że plujom na te monitory to się te zarazki rozchdzą ;)

Mnie po ostatnim antybiotyku (trzy lata temu jakoś to było), tak swędziały podeszwy stóp, że mało świra nie dostałam!!! Najpierw podejrzewałam, że się u Brazy pchły w domu zalęgły (akurat na Sylwestra przyjechaliśmy), dopiero później doszłam do tego, co zawiniło.

Wieczorne dzień dobry;) Karlita dostała nowy antybiotyk, od rana już nie ma takiej wysokiej gorączki tylko standardowo 37,4 więc chyba idzie ku lepszemu. Nareszcie, bo już zaczynałam z lekka panikowac ....

Agduś, moje pchły nie gryzłyby moich gości, w imieniu pcheł protestuję przeciwko takim insynuacjom:sick::p;)

Córcia dziękuje za pozdrowienia i życzenia, stwierdziła, że forum to jednak potęga, skoro już Jej przechodzi:wiggle:

Uff, dobrze, że idzie ku lepszemu!

Jak masz dziki w pobliżu, to faktycznie lepiej do lasu z psem nie iść, nie zareaguje prawdopodobnie na Twoje wołanie, zaatakuje i... :no:

Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać.