Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zabiłaś terrorystę? Sama, czy z tym ginekologiem, który ma Ci spiralę przełożyć z niewłaściwego do właściwego otworu? Próbowaliście się go pozbyć spuszczając ciało w toalecie??? No to chudy musiał być.. Ale złośliwy, skoro jednak rurę zatkał. Nie boisz się, że hydraulik może być zbulwersowany, kiedy zewłok wyciągnie z rury? To już lepiej rzeczywiście do kina jedźcie w czasie, kiedy on będzie rury przetykał!

A Szanownemu nic nie mów. Może się sam nie dowie. Wprawdzie nie wiem, co go bardziej zbulwersuje - bliska znajomość z ginekologiem, czy zabicie terrorysty, ale zadowolony na pewno nie będzie.

Ahmed jest baaardzo chudy, to same kości normalnie:D ale ponieważ to nie ja wprowadziłam go w taki stan, nie mam sobie nic do zarzucenia. Poza tym on (martwy terrorysta) ciągle powtarza "I kill you!!" a to już jest niedopuszczalne, musiałam zrobić to pierwsza:D

Jak hydraulik(a) Brazula??

Wygląda to faktycznie na jakiś zastój większy, wy macie teraz (nie pamiętam..) oczyszczalnię z jakimś rozsączeniem, drenażem? Bo szamba chyba nie wywozicie?

Może podniosły się wody gruntowe i całe to gie (z tym cholernym martwym terrorystą - nawet po śmierci upierdliwy:mad:) nie może odpływać tylko (niedajboże) chce wracać...

Hydraulik, ginekolog czy martwy terrorysta? Braza porwana czy tak zajęta którymś z nich, że czasu dla nas nie ma? A może Szanowny Pan (bo który facet nie zaniepokoiłby się poważnie, czytając, że jego małżonka z trzema podejrzanymi typami zajmuje się wpychaniem różnych rzeczy - w tym jednego prawie martwego acz nadal gadatliwego nieboszczyka - w różne otwory) zaalarmowany wieściami z Uroczyska wrócił nagle i niespodzianie jako ten piorun z jasnego nieba i porządek zaprowadził? Edytowane przez Agduś