braza 19.01.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ahmed to martwy terrorysta, na poprzedniej stronie jest link! Szanowny jeszcze o nim nic nie wie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Zabiłaś terrorystę? Sama, czy z tym ginekologiem, który ma Ci spiralę przełożyć z niewłaściwego do właściwego otworu? Próbowaliście się go pozbyć spuszczając ciało w toalecie??? No to chudy musiał być.. Ale złośliwy, skoro jednak rurę zatkał. Nie boisz się, że hydraulik może być zbulwersowany, kiedy zewłok wyciągnie z rury? To już lepiej rzeczywiście do kina jedźcie w czasie, kiedy on będzie rury przetykał!A Szanownemu nic nie mów. Może się sam nie dowie. Wprawdzie nie wiem, co go bardziej zbulwersuje - bliska znajomość z ginekologiem, czy zabicie terrorysty, ale zadowolony na pewno nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ahmed jest baaardzo chudy, to same kości normalnie:D ale ponieważ to nie ja wprowadziłam go w taki stan, nie mam sobie nic do zarzucenia. Poza tym on (martwy terrorysta) ciągle powtarza "I kill you!!" a to już jest niedopuszczalne, musiałam zrobić to pierwsza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 czysty surrealizm.... kocham FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 On tam w tej rurze ciągle powtarza "I kill you"? No to też bym się wściekła, bo to strasznie musi nieść echem. Kret kości nie rozpuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Kret nawet kłaków rozpuścić nie chciał, psińco z nim!!! A to grożenie Ahmeda już mi się znudziło, dlatego wołam Pana Andrzeja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.01.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 rozpukłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 A właściwie o Krecie to mówicie tym z TV od pogody, czy o tym stworku co to działki ryje i kopczyki zostawia....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ja wole tego z dobranocki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.01.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 kret do przeczyszczania rur kanalizacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.01.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Braza, jak rura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.01.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ja myślę, że Ahmed głową przepust zatkał. Krety, jakiekolwiek by nie były na niewiele się tu przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 .. Ahmed głową przepust zatkał ... utknął w jakimś kolanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 I co???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jak hydraulik(a) Brazula?? Wygląda to faktycznie na jakiś zastój większy, wy macie teraz (nie pamiętam..) oczyszczalnię z jakimś rozsączeniem, drenażem? Bo szamba chyba nie wywozicie?Może podniosły się wody gruntowe i całe to gie (z tym cholernym martwym terrorystą - nawet po śmierci upierdliwy:mad:) nie może odpływać tylko (niedajboże) chce wracać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.01.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Mam dziwne przeczucia ... ze to TEN hydraulik z reklamy ( no wieeecie ... ten co to słowiańską siłę fachową zagramanicą reprezentował ... i baby na wyspach go chciały zeżreć ) Braza - opamiętaj się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.01.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 u nas tez jutro rano hydraulik ma byc, mam nadzieje ze nie znikne jak Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.01.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Hydraulik, ginekolog czy martwy terrorysta? Braza porwana czy tak zajęta którymś z nich, że czasu dla nas nie ma? A może Szanowny Pan (bo który facet nie zaniepokoiłby się poważnie, czytając, że jego małżonka z trzema podejrzanymi typami zajmuje się wpychaniem różnych rzeczy - w tym jednego prawie martwego acz nadal gadatliwego nieboszczyka - w różne otwory) zaalarmowany wieściami z Uroczyska wrócił nagle i niespodzianie jako ten piorun z jasnego nieba i porządek zaprowadził? Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts