Rom 24.01.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Moja słodycz też się nauką nie hańbi, tylko że w odróżnieniu od Wero poszła na całego i ... nawet Jej się pamiętać nie chce, co na lekcjach było Za dużo wolności dostała mamusia rozpuściła córcię jak bicz dziadowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Moja słodycz też się nauką nie hańbi, tylko że w odróżnieniu od Wero poszła na całego i ... nawet Jej się pamiętać nie chce, co na lekcjach było Za dużo wolności dostała mamusia rozpuściła córcię jak bicz dziadowski Oj, i tu się muszę zgodzić, aczkolwiek z przykrością ogromną Za to teraz nadrabiamy - lepiej późno niz wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Moja notorycznie zapomina zeszytów A uczy sie b.dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Och te dzieci. Faktycznie sprawdza się powiedzenie, że małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot tak więc Rom-ku ty się teraz ciesz potem to już będzie tylko więcej i to większych problemów. A swoją drogą nie wiem czy jeszcze więcej wytrzymam Mój pierworodny (lat 14) w grudniu się zakochał i jeszcze go trzyma A co będzie dalej... mnie się oczywiście już wyświetlił odpowiedni film.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.01.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 bobuniuTwój syn to chyba dopiero się zakochał. Moja córa ma 11 lat i już jest zakochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 bobuniuTwój syn to chyba dopiero się zakochał. Moja córa ma 11 lat i już jest zakochana. :wing: Moja ma 5 i 2 narzeczonych w przedszkolu Bardzo kochliwa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 bobuniuTwój syn to chyba dopiero się zakochał. Moja córa ma 11 lat i już jest zakochana. Ożesz ty ... cholipka, mój drugi syn ma 11 lat i jeszcze jest na etapie "dziewczyny nie" choć wczoraj się dowiedziałam, że podkochuje się w nim 14 - to latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Och te dzieci. Faktycznie sprawdza się powiedzenie, że małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot tak więc Rom-ku ty się teraz ciesz potem to już będzie tylko więcej i to większych problemów. to będzie jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Och te dzieci. Faktycznie sprawdza się powiedzenie, że małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot tak więc Rom-ku ty się teraz ciesz potem to już będzie tylko więcej i to większych problemów. to będzie jeszcze gorzej Noooo.... powiem Ci że wg mnie 7 - 8 miecięcy to najpiekniejszy wiek: już się śmieje, kontakt jest a jeszcze nie broi, nie przewraca (siebie i innych rzeczy) no i nie pyskuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mojna jeszcze facetami się nie interesuje (kobietami też, gwoli formalności ) ale wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mojna jeszcze facetami się nie interesuje (kobietami też, gwoli formalności ) ale wszystko przede mną Ja jestem w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mojna jeszcze facetami się nie interesuje (kobietami też, gwoli formalności ) ale wszystko przede mną Ja jestem w trakcie Jakieś rady dla mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mojna jeszcze facetami się nie interesuje (kobietami też, gwoli formalności ) ale wszystko przede mną Ja jestem w trakcie Jakieś rady dla mnie ... jedyna rada... jakoś to trzeba przeżyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Romciu tak to wygląda już na ścianie http://images24.fotosik.pl/146/f45970694ab708b8m.jpghttp://images32.fotosik.pl/118/e2d8163dd762e718m.jpg http://images28.fotosik.pl/146/a477bbec1be28d6cm.jpghttp://images34.fotosik.pl/118/8014420baeaceadfm.jpg Więcej nie będę wklejać, już chyba widać, o co chodzi. W rzeczywistości jest jeszcze fajniejszy!! A jaka córcia szczęśliwa jest, że ma własny kalendarz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Mojna jeszcze facetami się nie interesuje (kobietami też, gwoli formalności ) ale wszystko przede mną Ja jestem w trakcie Jakieś rady dla mnie ... jedyna rada... jakoś to trzeba przeżyc No właśnie tego się spodziewałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Przeżyjesz... Na razie tylko najmłodsza moja latorośl nie jest zakochana. Dziwne, bo średnia jest bardzo stała w uczuciach (a ja nie lubię mojego przyszłego zięcia... ), a najstarsza jakoś spokojnie "się buja". Takoż te problemy nie spędzają mi snu z powiek, w przeciwieństwie do nauki i zachowania w szkole i poza nią. Sprawdzian z polskiego zawaliła. Nie mam żadnego pretekstu, żeby ją choćby na dzień zwolnić z lekcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.01.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Brazunia, jak ja dawno u Ciebie nie byłam I do przeczytania mam więcej stron niż na RW Ale dam radę W temacie kochliwości dzieci - Pawcio kocha najbardziej na świecie Misia Uszatka (całuje telewizor za każdym razem jak go widzi ) i wszystkie swoje pluszaki. No, mamusię też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Kalendarz rzeczywiście świetnie się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Agduś daj spokój!!!! Co dostała- 4 Bo na pewno nie mniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 MNIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts