braza 21.01.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja Was bardzo proszę, ani słowa więcej o wodzie!!!!!!!!!! Bo mnie szlag jasny trafi a i za Ahmedem nie daj Swaroża zacznę wołać I kill You!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 tyż tak mam że mogę sobie ręcznie przestawić na reduktorze ale na szczęście hydraulicy pomyśleli i tak zrobili instalację że jedno wyjście na dwór jest bez redukcji a na cały dom plus wyjście od frontu przechodzi przez reduktor bo ja uczciwie mówiąc nawet bym nie pomyślała że takiego cudaka jak reduktor potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Moja wyobraźnia nie zdzierżyła... Ujrzałam Brazę, piszczącą zapamiętale "I kill you!"!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2014 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 No water!!!! I kill You!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.01.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ... Dzisiaj mi pralka łazienkę zalała: prawdopodobnie filtr się poluzował, chyba od tego ciskania pralką po całej łązience żeby pod nią wytrzeć to, co radośnie wypłynęło!!!! ... nie masz czasem dziurawego kołnierza, tego w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 A ja na końcu mojego świata mam za słabe ciśnienie... oojjj czasami bardzo słabe... o prądzie już pisałam.. też słaby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 No water!!!! I kill You!!!! Braza!!! Miej litość!!! Spłakałam sie, osmarkałam i brzuch mnie boli ze śmiechu!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Braza - cóżeś ty kobieto nikczemnego uczyniła, że wszystkie ( mokre) plagi na cię napadły ??? Masz zmywarkę ? Jak nie masz to dobrze.... Ale jak masz to otwieraj ostrożnie ... Jeszcze ci jaki garnek na łeb wskoczy ... albo Ahmed kilnie ( no jak on w tych rurach ... tam ... to teraz wszędzie wlezie nie ? ) Aaaa i na kibelku uważaj coby cie w dooopę nie ugryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.01.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) My mamy reduktor, tylko nie wiem, czy na dom i ogród czy tylko na ogród. W zeszłym roku (albo nawet 2 temu roki) sobie pojechałam na Boże Ciało z córcią tylko na wieś, bo małżonek kochany pracować musiał. I słyszę taki podejrzany szum. Latam po domu szukam, co ciepnęło w rurach (po zimie, jak puszczaliśmy wodę na dom, to nam zawory doprowadzające wodę do zlewu w kuchni wywalił, a ciśnienie takie było, aż szafkę otworzyło tak super waliło ). Nic nie widać. Szumi dalej. Cosik mnię tknęło niemile niestety i do studzienki poleciałam a tam woda tryska sobie w najlepsze. Się reduktor uszkodził. Dobrze, że zaraz po przyjeździe to jeszcze facetów zawołać do się zdołałam i wymienili. Pęknął sobie drań i ledwie widoczną szpareczką woda leciała. I pewnie gdyby nie dobry słuch to bym może domem nad morze odpłynęła bo studzienka przy domu, woda pod dom, rzeczka niedaleko......:yes: Edytowane 22 Stycznia 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Braza, splułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 My mamy reduktor, tylko nie wiem, czy na dom i ogród czy tylko na ogród. W zeszłym roku (albo nawet 2 temu roki) sobie pojechałam na Boże Ciało z córcią tylko na wieś, bo małżonek kochany pracować musiał. I słyszę taki podejrzany szum. Latam po domu szukam, co ciepnęło w rurach (po zimie, jak puszczaliśmy wodę na dom, to nam zawory doprowadzające wodę do zlewu w kuchni wywalił, a ciśnienie takie było, aż szafkę otworzyło tak super waliło ). Nic nie widać. Szumi dalej. Cosik mnię tknęło niemile niestety i do studzienki poleciałam a tam woda tryska sobie w najlepsze. Się reduktor uszkodził. Dobrze, że zaraz po przyjeździe to jeszcze facetów zawołać do się zdołałam i wymienili. Pęknął sobie drań i ledwie widoczną szpareczką woda leciała. I pewnie gdyby nie dobry słuch to bym może domem nad morze odpłynęła bo studzienka przy domu, woda pod dom, rzeczka niedaleko......:yes: Kochana, bo lokalizacja powinna zapewnic ochrone przed mrozem oraz latwy dostep. u nas bedzie w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.01.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ale u mnie nie ma kotłowni Domek, był robiony póki co tylko na sezon letni. A studzienkę postawiono (mimo mojego niezadowolenia) z powodu liczników. Żeby nie przemarzały zimą to zostały umieszczone poza domem, głęboko w studzience. I tam są wszystkie zawory i odprowadzenia wody, gdy spuszczamy z domu na zimę. Po czasie okazało się, że to był bardzo dobry pomysł. Ale jak będziemy domek rozbudowywać (mam nadzieję, że małż nie czyta) to się studzienka znajdzie pewnie pod kotłownią albo inszą podobnofunkcyjnym czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 aaa to takie kwiatki, u nas studzienka gdzies jest:lol2: na pewno przy ogrodzeniu a gdzie to nie wiem:rolleyes: niech sie hydraulik z mezem glowia, ja zalatwiam materialy a reszta mnie nie interesuje - ma dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2014 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A Wy znowu o wodzie:mad: Zmywarkę mam, ona jedna jeszcze nie zwariowała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 to może przezornie nie używaj jej, cooo???? bo będziesz Ahmedem zmywać musiała... U nas reduktor nie potrzebny... 100 metrowe przyłącze załatwia sprawę... ciśnienie znaczy... czasami (lato/upały) na amen:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.01.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A Wy znowu o wodzie:mad: Zmywarkę mam, ona jedna jeszcze nie zwariowała .... No to nie wywołuj wilka z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 od hydrantu mam 105 m, po drodze tylko 1 wpinka od sasiada i daje rowno cisnienie. latem na 3-4 zraszacze dzialamy bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Najważniejsze, że Ahmed nie użarł Cię w tyłek z tej rury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A Wy znowu o wodzie:mad: Zmywarkę mam, ona jedna jeszcze nie zwariowała .... Ciiii.... Najważniejsze, że Ahmed nie użarł Cię w tyłek z tej rury! Skąd wiesz??? Może do spirali się kciał dobrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.01.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Myślałam, że Ludwikiem się myje, a nie Ahmedem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts