EZS 25.01.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 sufit chyba nie, po nad nią jest poddasze.Zostaje podłoga lub okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ewciu ja wiem że poddasze ale u mojej szwagierki taki problem był że na parterze gorąc nie do wytrzymania na strychu upał a u nich pośrodku 17 stopni:( ocieplili strop między ich poziomem a strychem i nagle się u nich ciepło zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.01.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Nasz zaprzyjaźniony inż.bud. mówił, że ucieczki ciepła to głównie dach. I to jest podstawa utrzymania ciepła w domu. Dalej okna, ale okna masz nowo wkładane i chyba (chyba??) wg obecnych, że się tak wyrażę standardów... (kto je montował?). A jak przytkniesz rękę do okna albo obok (styk okna i ściany) to co? A może palisz te swoje fajki w kuchni i ciągle tam wietrzysz no i masz zimno .... :yes: (...spadam........) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 No i do tego orientacja wg stron świata - czy tam któraś ściana jest północna?Ale na zdrowy rozsądek - pozostaje rzeczywiście podłoga, okna przecież wymienione, nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Karol w każdą stronę, w którą się zwrócimy znajdzie sobie coś ciekawego do ciągnięcia.Ciągnie gdy prowadzi go Tomek, ciągnie gdy prowadzę go ja, ciągnie gdy idzie z nami z boku.TYLKO gdy idzie między nami to nie ciągnie.Koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.01.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 A tak w ogóle to idź sobie do Lidla, akurat chyba jutro mają tam takie cyfrowe skanery temperatury. Przeskanujesz i zobaczysz, co jest zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Braza???? a z okapu w kuchni to Ci nie piździ??? bo u mnie jak akurat nie dmucha, znaczy wiatrak nie lata to wdmuchuje do środka lodowate powietrze... ale wiem o tym i tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Znaczy ciąg odwotny w okapie? Kurczę, takich rzeczy to ja nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Chyba kupię ten skaner... U mnie tyż piździ jak w kieleckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 jak mieszkalismy w bloku to tez wentylacje grawitacyjna mielismy skopana, niestety byl ciag wsteczny i wiecznie pizdzilo z kratek i okapu, do tego wlasciwych wyrzutni nie bylo wiec czasem to i sniegiem sypnelo. mieszkalismy na ostatnim pietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.01.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Znaczy ciąg odwotny w okapie? Kurczę, takich rzeczy to ja nie słyszałam. za szczelne okna, wystarczy okno uchylić i ciągnie do góry, tylko co za różnica czy lód wlatuje z okapu czy z okna Braza jak chcesz +26 to musisz się do Chefa wybrać za morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2014 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Podłoga , okap/kratka, strop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Na ciąg odwrotny stosowaliśmy suszarkę do włosów pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Dziewczyny poradźcie mi.Problem opisałam w komentarzach do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Czy Ty już znalazłaś tę suszarkę albo otworzyłaś okno...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Żeby Jej nie wywiało... albo do rury nie wsysło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Braza a problem kanalizacyjny masz juz w koncu rozwiazany? czy Ahmed dalej kanaly blokuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Chyba blokuje... bo coś pisała, ze ta spirala nie dała rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Pozostaje albo podłoga, albo ... i to moje podejrzenia - przemarznięta ściana lub obie. No bo w środku kuchni jest np: rano +17-18* a w szufladach .... +15,5-16*. Tyle lat dom nie był ocieplony, ściana w kuchni odkąd pamiętam była zimą po prostu zimna (tam są trzy mury: 2 poniemieckie i 3 postawiony przez pierwszych właścicieli; nie pytajcie po co, bo nie wiem!!!) Kuchnia ma orientacje południowo-zachodnią, a i tak jest najzimniejsza, no to, murarska jej mać, o co kaman???? Ahmed nadal w rurach. Ziemia zmrożona więc dałam odbój ze sprawdzeniem szamba. Może za kilka dni, gdy ta trochę niższa temp. się utrzyma da radę odkopać pokrywę. Z Yetkiem współpracowaliśmy, mieliśmy burzę mózgów, więc i czasu nie za bardzo było na czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts