TAR 27.01.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 o, czyli Jetek zyje? bo ostatnio ktos sie o niego pytal, chyba Tola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.01.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Braza, ale przecież ociepliłaś dom czyli tą ścianę też... Więc teraz nie ma powodu przemarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No ociepliłam. Może po prostu potrzebuje czasu, żeby odmarznąć po tych wszystkich latach - mam w każdym razie taka nadzieję. Jadę po Młodą i z gnidą ONkową do weta, musimy znowu gruczoły sprawdzić bo się zaczął czochrać! Miłego wiatrodnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.01.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ale czemu podłoga w kuchni a podłoga w salonie nie?Zachodnie to zimna bo wszystkie wiatry na nią idą (w Polsce). Ale zwróć uwagę czy skądeś nie gwiździ, przejdź się wokół ścian w kuchni, poprzykładaj rękę itp (stary patent ze świecą i uchylającym się płomieniem).Te drzwi tarasowe - czy to nie jest słaby punkt?Nowe okno kuchenne? Czy jest szczelnie umocowane?Jeśli są nieszczelności którymi wieje to je wyczujesz "na rękę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.01.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jak Gniduś po wecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.01.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 chyba skoczyła do fryzjera przy okazji i się zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 hmmmm... a mówiłam daj więcej styro.... jedna robota, koszt niewielki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A Tobie nie zamontowali lodówek zamiast szuflad i szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No i co z gnidą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja też jestem ciekawa co z psu się dzieje. No i dlaczego mury przez lato się nie rozmroziły i zimą mają to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ... ściana w kuchni odkąd pamiętam była zimą po prostu zimna (tam są trzy mury: 2 poniemieckie i 3 postawiony przez pierwszych właścicieli; nie pytajcie po co, bo nie wiem!!!) było im zimno ten trzeci mur jest tylko na ścianie ( zachodniej lub południowej) z kuchni czy dookoła te dwa mury poniemieckie to może ściana ..... trójwarstwowa z powietrznym izolatorem teraz mi się tak nasunęło ..... odkopać i ocieplić fundament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 właśnie chciałam pytać czy fundament ocieplony:D ewentualnie od góry jak zabezpieczone... bo jak pustka między ścianami, a od góry mrozem zalatuje to można sobie na wierzchu nawet i srylion cm styro dawać, a efekt będzie taki jak przy pojedynczej, cienkiej ściance. To tak jakby zamknęli Cię nagą w skrzyni ocieplonej od wierzchu, no gorąco nie będzie:no: Zajrzyj do mnie bo mnie w temacie Ahmeda olśniło:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Wpadłam się przywitać. O KillYouAhmedzie poczytałam i nieźle się uśmiałam:rotfl:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 No proszę, Arctica dzisiaj budowlany geniusz ma włączony. Ja żebym włączała nie wiem ile, to nie wpadłabym... Ale podobno to się leczy. Pomyślę tylko czy aby na pewno mi ta terapia potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 inżynierski zakuty łeb Braza wcięło Cię u tego weta???? wycisnęli... wcisnęli... czy łepa u fryzjera urwali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Fryzjerka tak Brazę opitoliła, że nasza koleżanka wpadła w szał, zakillowała fryzjerkę, a kiedy ochłonęła, zrozumiała, że musi się ukrywać przed wymiarem sprawiedliwości oraz w ogóle przed ludźmi. Z tym, że to drugie to tylko do czasu odrośnięcia czupryny. Gorzej z wymiarem, więc wlazła do Ahmeda i teraz razem siedzą w rurze zawodząc, każde swoją śpiewkę. On po staremu, bo kiepsko zna angielski i więcej nie umie powiedzieć, Braza w mowie ojczystej, mniej więcej to samo, ale w czasie przeszłym i trybie dokonanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nawet ja do rury bym nie wlazła, chyba Cię z lekka już wyobraźnia poniosła I jestem absolutnie pewna, że to są szuflady nie lodówki!!!! Nikogo nie zabiłam, nie okradłam, nie zwyzywałam .... Gnida u weta była z gruczołami, następnym razem trzeba jechać profilaktycznie za jakieś 3 miesiące, bo znowu się zapalenie wdało, na szczęście drobne!! Arctica, zaraz polezę do Ciebie! Gagacia, gdyby to była sprawa drzwi tarasowych i okna to dopiero teraz byłoby w kuchni najchłodniej, a to jest od samego początku! Mam wrażenie, że to składowa kilku czynników: zachodnia strona, wyziębione ściany bez ocieplenia. Zresztą, cholera wie! Gdy przełączyłam grzejnik na 2 stopień grzania (w czasie mrozów) i zwiększyłam częstotliwość włączania z 1 razu (4 godziny nad ranem)do 3 (w południe i wieczorem po 2 godziny) zrobiło się ciepło i temp, ani razu nie spadła poniżej 20. Może to jest jakimś wytłumaczeniem ... Ahmed w rurach tak w ogóle zachowuje się dość przyzwoicie, ostatnio nawet nie wrzeszczał nic o kilowaniu (tfu...tfu...tfu...) Ciekawe, kiedy mu się odwidzi to dobre zachowanie ..... Idę na Ranczo, wrócę za 40 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Najlepiej ognisko zapal na Ahmedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Najlepiej ognisko zapal na Ahmedzie... Una jeszcze u Arctici nie była to nie wie po co jej to ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 .. Gnida u weta była z gruczołami, następnym razem trzeba jechać profilaktycznie za jakieś 3 miesiące, bo znowu się zapalenie wdało, na szczęście drobne!! Brazuniu, Grucha przy lekkim zapaleniu dostał czopki typu distreptaza... pchamy w rzyć od 3 dni i po skończeniu kuracji powiem czy poskutkowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts