Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lało dzisiaj jak z cebra! Jutro jadę na szkolne narty z Małgosią, ciekawa jestem, na jak długo wystarczy im tego sztucznego śniegu, który zaledwie tydzień temu zaczęli sypać. Kurczę, żeby chociaż śniegu był większy zapas, to ciepło by mnie nie martwiło. O wiele fajniej się jeździ na nartach, kiedy człowiek nie zamarza na wyciągu. No ale śniegu niewiele, więc niedługo sezon się skończy, chociaż się dla nas jeszcze nie zaczął.

Kurczę, jeździć jutro, czy nie? Chyba wezmę narty i jeżeli nie będzie koszmarnej kolejki, to pojeżdżę, a jeżeli będzie, to odpuszczę.

Ręka powinna znieść zwykłe jeżdżenie, tylko lepiej, żebym się nie przewracała, ani nie zahaczała kijkiem o nic. Z gipsem jeździłam, to z bandażem dam radę.

Wracaliśmy dziś ze stolicy, padało, marzło, na wycieraczkach tworzyły się grudy lodu.

Ciąganie tym czymś po szybach wydawało taki dźwięk, że zęby bolały.

Tiry litewskie jeden za drugim, albo równolegle,

zwłaszcza pomysły wyprzedzania pod górkę...groza.

W sumie najgorsza pogoda w centralnej Polsce, im bliżej mojego bieguna,

tym lepiej. Zrozumie to ktoś?

Wieje mniej, mróz mniejszy, słońca ma być sporo...nie narzekam.

Bo co to za mróz -6, to przedwiośnie ;)

Nasze ferie akurat w połowie są...ale to te szkolne.

Moje prywatne zaczną się od piątku, z takich tam powodów pewnych :rolleyes:

Dobry wieczór :)

No widzisz Jamlesik, a ja miałam i mróz i śnieg, niczego nie okrywałam ... przetrwają najsilniejsi!!!!!

Pochmurno u mnie i tak nieciekawie. Ahmed menda dalej bruździ pod umywalką, p. Andrzej może przyjechać dopiero po południu, do pana od wywożenia szamb dodzwonić się nie mogę .... do d... taki początek roku, może chociaż koniec będzie fajny ...