braza 01.02.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Podobnie jak u mnie,z tą różnicą, że ja zdegustowana nie jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.02.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.02.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Mam śnieg, - 3 i wiatr.. i kupę gorszych rzeczy więc chwilowo na pogodę nie narzekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Podobnie jak u mnie,z tą różnicą, że ja zdegustowana nie jestem! Mnie też się podoba ta odwilż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Niedziela ... jak ja to lubię, zgodnie z maksyma w stopce:wiggle: Wczoraj nabyłam drogą kupna dużą ilość mięsnego żarełka, zamrażarkę mam przepełnioną, papierosy są, kawa jest .... mogę się okopywać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 A ja jestem wściekła, bo ferie się zaczęły. Narty zjazdowe, narty biegowe... Dupa blada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 No tak ... w pełni rozumiem Twoja wściekłość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Lało dzisiaj jak z cebra! Jutro jadę na szkolne narty z Małgosią, ciekawa jestem, na jak długo wystarczy im tego sztucznego śniegu, który zaledwie tydzień temu zaczęli sypać. Kurczę, żeby chociaż śniegu był większy zapas, to ciepło by mnie nie martwiło. O wiele fajniej się jeździ na nartach, kiedy człowiek nie zamarza na wyciągu. No ale śniegu niewiele, więc niedługo sezon się skończy, chociaż się dla nas jeszcze nie zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Narciarzom faktycznie tylko współczuć pozostaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Kurczę, jeździć jutro, czy nie? Chyba wezmę narty i jeżeli nie będzie koszmarnej kolejki, to pojeżdżę, a jeżeli będzie, to odpuszczę. Ręka powinna znieść zwykłe jeżdżenie, tylko lepiej, żebym się nie przewracała, ani nie zahaczała kijkiem o nic. Z gipsem jeździłam, to z bandażem dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jak Ciebie znam to i na wózku inwalidzkim byś zjechała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ściera w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ściera się przyda, Ahmed wylazł z rur ale wlazł pod umywalkę ... stamtąd teraz wodę leje .... I'll Kill him:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.02.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Wracaliśmy dziś ze stolicy, padało, marzło, na wycieraczkach tworzyły się grudy lodu. Ciąganie tym czymś po szybach wydawało taki dźwięk, że zęby bolały. Tiry litewskie jeden za drugim, albo równolegle, zwłaszcza pomysły wyprzedzania pod górkę...groza. W sumie najgorsza pogoda w centralnej Polsce, im bliżej mojego bieguna, tym lepiej. Zrozumie to ktoś? Wieje mniej, mróz mniejszy, słońca ma być sporo...nie narzekam. Bo co to za mróz -6, to przedwiośnie Nasze ferie akurat w połowie są...ale to te szkolne. Moje prywatne zaczną się od piątku, z takich tam powodów pewnych Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Braza, Achmeda chyba moosisz zakilać, bo sie zaraza nie odczepi Tola, u nas dziś piękna pogoda, wreszcie bez wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.02.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Moose, podzielam Twoje zadowolenie, ja też przy silnym wietrze cierpię, a jak się uspokaja, to od razu życie piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Jak Ahmed wylazł z rur, to już i tak dobrze, z umywalki będzie o wiele łatwiej go wykurzyć. Chyba zima nam się kończy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Chyba zima nam się kończy! jaka zima, ..... taka mróz to był kilkunastostopniowy, ale śniegu tyle co na fotce, jutro poodkrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No widzisz Jamlesik, a ja miałam i mróz i śnieg, niczego nie okrywałam ... przetrwają najsilniejsi!!!!! Pochmurno u mnie i tak nieciekawie. Ahmed menda dalej bruździ pod umywalką, p. Andrzej może przyjechać dopiero po południu, do pana od wywożenia szamb dodzwonić się nie mogę .... do d... taki początek roku, może chociaż koniec będzie fajny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 a ja miałam i mróz i śnieg, niczego nie okrywałam ... przetrwają najsilniejsi!!!!! ... a śnieg to co zrobił a najsilniejszych to raz kopnie i ich nie ma i wcale nie myślę o roślinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts