Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja już też po rozmowach z miłym paniem, ma dzisiaj przyjechać i obejrzeć, czy da się pokrywę bez koparki odkryć :lol2:

Jamlesik, pokażę ten Twój wpis Szanownemu .... bo to On, qwa miał to załatwić w listopadzie :mad:

jaka zima w centralnej????

Toć ja w samym centrum. Piękne słońce, temperatura plus 4 śnieg odpływa WIOSNA idzie. Ja już w mrozy nie uwierzę

Byliśmy w weekend 60km za Warszawą w stronę Łodzi.

Przed stolicą padał śnieg, wiało nieprzytomnie,

drogi w tych nie zalesionych obszarach całe w zaspach, tak nawiewało.

W niedzielę padał marznący deszcz, na chodnikach szklanka, na jezdni mało lepiej.

Dopiero za Wyszkowem jadąc w naszą stronę zrobiło się sucho.

Dziś u nas słonecznie i lekki minus, jeszcze nie płynie, wiosną nie pachnie, ale ładnie :)

Ahmed nabroił w szambie jak pijany zając, jutro mu podziękuję za wspólpracę, terrorystyczna, kilowata jego mać :mad:

Wodę mam w kranach!!!!!!!!! Cudowne uczucie, gdy można otwierać kurek widząc wypływającą przezroczystą ciecz!!! Teraz jednak po tych wszystkich atrakcjach mogę nieciekawie reagować na słowo "woda" więc proszę o ostrożność ...:wiggle:

Ahmed nabroił w szambie jak pijany zając, jutro mu podziękuję za wspólpracę, terrorystyczna, kilowata jego mać :mad:

Wodę mam w kranach!!!!!!!!! Cudowne uczucie, gdy można otwierać kurek widząc wypływającą przezroczystą ciecz!!! Teraz jednak po tych wszystkich atrakcjach mogę nieciekawie reagować na słowo "woda" więc proszę o ostrożność ...:wiggle:

Znaczy co...? Wracamy do tematu dżówna...? :rotfl:

Nie mówcie przy mnie "woda"!!!!!!!!!

Ahmed wlazł do szamba i się rozpychał, terrorysta kanalizacyjny, psia krew:mad: A tego na "w" nie było, bo rurka pod umywalką pękła, musiałam zakręcić zawór, bo bym miała dom wenecjański:mad: Pieprzę takie atrakcje, bardzo lubię gdy nic się nie dzieje, bardzo!!!!!!