TAR 03.02.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 kurcze a u nas snieg topnieje w zastraszajacym tempie:rolleyes: co to bedzie jak mrozy przyjda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ę .... do d... taki początek roku... cza było myśleć pod koniec starego roku, wiem, bo dwa lata temu szukałem szambonurka w .....Sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 kurcze a u nas snieg topnieje w zastraszajacym tempie:rolleyes: co to bedzie jak mrozy przyjda:rolleyes: lodowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 lodowisko to frajda dla ludzi ale co roslinki na to? od jutra u nas mrozik znowu przez pare dni -8 do -4 i odwilz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Qpa na czasie tez na jutro szambowóz zamowilismy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ja już też po rozmowach z miłym paniem, ma dzisiaj przyjechać i obejrzeć, czy da się pokrywę bez koparki odkryć Jamlesik, pokażę ten Twój wpis Szanownemu .... bo to On, qwa miał to załatwić w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Qpa na czasie To zawsze jest wdzięczny temat do pogawędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 To zawsze jest wdzięczny temat do pogawędki To ja wolę o psach i kotach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 jaka zima w centralnej????Toć ja w samym centrum. Piękne słońce, temperatura plus 4 śnieg odpływa WIOSNA idzie. Ja już w mrozy nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 A temat goowien powraca niczym Ahmed u Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.02.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 jaka zima w centralnej???? Toć ja w samym centrum. Piękne słońce, temperatura plus 4 śnieg odpływa WIOSNA idzie. Ja już w mrozy nie uwierzę Byliśmy w weekend 60km za Warszawą w stronę Łodzi. Przed stolicą padał śnieg, wiało nieprzytomnie, drogi w tych nie zalesionych obszarach całe w zaspach, tak nawiewało. W niedzielę padał marznący deszcz, na chodnikach szklanka, na jezdni mało lepiej. Dopiero za Wyszkowem jadąc w naszą stronę zrobiło się sucho. Dziś u nas słonecznie i lekki minus, jeszcze nie płynie, wiosną nie pachnie, ale ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ahmed nabroił w szambie jak pijany zając, jutro mu podziękuję za wspólpracę, terrorystyczna, kilowata jego mać Wodę mam w kranach!!!!!!!!! Cudowne uczucie, gdy można otwierać kurek widząc wypływającą przezroczystą ciecz!!! Teraz jednak po tych wszystkich atrakcjach mogę nieciekawie reagować na słowo "woda" więc proszę o ostrożność ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ahmed nabroił w szambie jak pijany zając, jutro mu podziękuję za wspólpracę, terrorystyczna, kilowata jego mać Wodę mam w kranach!!!!!!!!! Cudowne uczucie, gdy można otwierać kurek widząc wypływającą przezroczystą ciecz!!! Teraz jednak po tych wszystkich atrakcjach mogę nieciekawie reagować na słowo "woda" więc proszę o ostrożność ... Znaczy co...? Wracamy do tematu dżówna...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Brazunia, woda to piękne słowo!!!Goowno zamiast wody - to fatalna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Kurczę, podrzućcie trochę tego śniegu!!!Pojeździłam dzisiaj na nartach, fajnie było, ale jeżeli tak dalej będzie, to w przyszłym tygodniu o śniegu będzie można tylko poczytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Tola, to znaczy, że byłaś jeszcze za daleko od Łodzi Trzeba było bliżej, byś miała pogodę. W niedzielę całkiem znośną a dziś piękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ....ale jeżeli tak dalej będzie, to w przyszłym tygodniu o śniegu będzie można tylko poczytać! w podręczniku z historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.02.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Tola, to znaczy, że byłaś jeszcze za daleko od Łodzi ...to nawigacja tak mnie źle poprowadziła, no! Zareklamuję dziadostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dlatego ja nie mam żadnych GiePeeSów... Braza .. a co z Ahmedem? no i dlaczego wody nie było... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Nie mówcie przy mnie "woda"!!!!!!!!! Ahmed wlazł do szamba i się rozpychał, terrorysta kanalizacyjny, psia krew:mad: A tego na "w" nie było, bo rurka pod umywalką pękła, musiałam zakręcić zawór, bo bym miała dom wenecjański Pieprzę takie atrakcje, bardzo lubię gdy nic się nie dzieje, bardzo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts