Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazuniu... wprowadziłam się w listopadzie... pierwsza moja zima na swoim...kilka razy zamarzły rury od wody, szambo chciało wyleźć o własnych siłach wierzchem, a piec oszalał... wtedy już powinnam się rozsądnie spakować i wyprowadzić gdziekolwiek... a ja nadal tu trwam, mimo skopanego domu, wiejącego szparami wiatru i inszych przemiłych udogodnień XXI wieku jak rwany internet, czasem nieco utrudniony dojazd, pęknięte wężyki i zalane łazienki...

Chciałyśmy mieszkać w dziczy, to cierpmy...:rotfl:

jak z Osią to ja też tę wódkę zamiast kawy

i nie dmuchaj na mnie, tylko w stronę modrzewia,

odkadzić trzeba miejsce, coby się Królikowi dobrze kojarzyło

Herbatę mogę też zrobić, żałować nie będę

images?q=tbn:ANd9GcQmYKhSo-i187-btvx1buMwDoEfiZLZhXpsWrQvDGC0YztF0nt6

... proszę docenić piękno zaserwowania :wiggle:

Chcecie wódki ??? No to macie, zasłużyłyście - do wyboru, bo nie wiem, co kto lubi ...

images?q=tbn:ANd9GcT2DUrkLUq7VupHRZHOqBb3Iv9rXbU4Al4xL5bdk4DjSWm_zFbMHw

Kawę z ekspresu takoż pijam, nie gardzę, ale wolę plujkę!!

Agduś, Rozumiem, że jeśli plujka to tylko w Brazoczysku:wiggle:

Pisałyśmy razem Osiczka, oczywiście masz rację, jak chcesz, to Ci wódki naleję ,.... Chcesz???

jak z Osią to ja też tę wódkę zamiast kawy

i nie dmuchaj na mnie, tylko w stronę modrzewia,

odkadzić trzeba miejsce, coby się Królikowi dobrze kojarzyło

Wódeczka w dobrym towarzystwie... mmmm... z przyjemnością :)

to co to za szambo, ktore sie wywozi raz na 8 lat:o ja swoje co 8 tygodni oprozniam

To jest szambo 2 komorowe z drenażem i powiem, że jak na co najmniej 5 lat nie wywożenia to i tak było okey. Pan zajmujący się tym powiedział, że on za czasów pierwszych właścicieli przyjeżdżał tutaj raz w roku.

Przyszła właśnie moja zamówiona chemia, jutro pewnie będą słuchawki do komputera, bo te obecne ledwo zipią. W takich chwilach to ja normalnie kocham internet:D Tylko Krakvet mnie znowu wnerwił, na stronie nie mieli zaznaczone, jak zwykle, że karmy dla kotów sterylizowanych nie mają, zamówienie złożone w niedzielę, a dzisiaj mi dzwonią że w ciągu 7 dni dostarczą ... Noż qurna, to wczoraj nie wiedzieli, że nie mają:mad: Zaczynam się powoli rozglądać za nowym sklepem, bo oni już za często mi takie numery robili ... fakt, są cholera jak dotąd najtańsi ...