tola 03.02.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Braza, nawet najdłuższa żmija mija, kłopoty też. Wyjdę z Tobą na papieroska, chcesz? Tylko się już nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Brazuniu... wprowadziłam się w listopadzie... pierwsza moja zima na swoim...kilka razy zamarzły rury od wody, szambo chciało wyleźć o własnych siłach wierzchem, a piec oszalał... wtedy już powinnam się rozsądnie spakować i wyprowadzić gdziekolwiek... a ja nadal tu trwam, mimo skopanego domu, wiejącego szparami wiatru i inszych przemiłych udogodnień XXI wieku jak rwany internet, czasem nieco utrudniony dojazd, pęknięte wężyki i zalane łazienki... Chciałyśmy mieszkać w dziczy, to cierpmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Chodź, musze zapalić ..... A kawę masz??? Nie??? No to zaparzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Pisałyśmy razem Osiczka, oczywiście masz rację, jak chcesz, to Ci wódki naleję ,.... Chcesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.02.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 jak z Osią to ja też tę wódkę zamiast kawyi nie dmuchaj na mnie, tylko w stronę modrzewia, odkadzić trzeba miejsce, coby się Królikowi dobrze kojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Braza, Ty kawę z ekspresu pijesz???Dzisiaj na stoku piłam plujkę - paskudna była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 A herbata jakaś znajdzie się dla wiedźmy znajomej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Herbatę mogę też zrobić, żałować nie będę ... proszę docenić piękno zaserwowania Chcecie wódki ??? No to macie, zasłużyłyście - do wyboru, bo nie wiem, co kto lubi ... Kawę z ekspresu takoż pijam, nie gardzę, ale wolę plujkę!! Agduś, Rozumiem, że jeśli plujka to tylko w Brazoczysku:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 A herbata jakaś znajdzie się dla wiedźmy znajomej...? Herbatę mogę też zrobić, żałować nie będę ... skąd woda ..... śnieg roztopiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Spytam z pewną dozą nieśmiałości............ Czy ja też załapię się na filiżaneczkę słodziutkiej kawusi z mleczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Spytam z pewną dozą nieśmiałości............ Czy ja też załapię się na filiżaneczkę słodziutkiej kawusi z mleczkiem u Brazy bez profanacji .... ino czorno bez cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jak w dobrym towarzystwie to i berbeluchy można się napić Dawaj Braza tą plujkę... byle BEZ cukru!!! Ale mi smaka narobiłaś, rozpuszczalną z mlikiem kończę... idę se plujki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 A pijcie do woli, nieprofanowana żadnymi wynalazkami Ahmeda wyprosiłam ze swojego życia!!! Przyjechał przemiły p. Józef i go wsysnął !! Nie będzie mi tu żaden terrorystyczny umarlak mącił wody!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Wsysnął... kości gruchotały? Pisz co to było byśmy się u siebie mogły wystrzegać takich niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Przeładowane szmbo Gośku, proza życia i ... głupia wiara na gębe, że wystarczy raz na 8-10 lat wywieźć.... Ot, nie popisałam się myśleniem tym razem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 szambo raz na 8 lat.... to takie jak u mnie ... tyle, że moje letnie używane sporadycznie i do domu nie podłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 to co to za szambo, ktore sie wywozi raz na 8 lat:o ja swoje co 8 tygodni oprozniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Może takie ............................................................ jak studnia ............................................. bez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Pisałyśmy razem Osiczka, oczywiście masz rację, jak chcesz, to Ci wódki naleję ,.... Chcesz??? jak z Osią to ja też tę wódkę zamiast kawy i nie dmuchaj na mnie, tylko w stronę modrzewia, odkadzić trzeba miejsce, coby się Królikowi dobrze kojarzyło Wódeczka w dobrym towarzystwie... mmmm... z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 to co to za szambo, ktore sie wywozi raz na 8 lat:o ja swoje co 8 tygodni oprozniam To jest szambo 2 komorowe z drenażem i powiem, że jak na co najmniej 5 lat nie wywożenia to i tak było okey. Pan zajmujący się tym powiedział, że on za czasów pierwszych właścicieli przyjeżdżał tutaj raz w roku. Przyszła właśnie moja zamówiona chemia, jutro pewnie będą słuchawki do komputera, bo te obecne ledwo zipią. W takich chwilach to ja normalnie kocham internet:D Tylko Krakvet mnie znowu wnerwił, na stronie nie mieli zaznaczone, jak zwykle, że karmy dla kotów sterylizowanych nie mają, zamówienie złożone w niedzielę, a dzisiaj mi dzwonią że w ciągu 7 dni dostarczą ... Noż qurna, to wczoraj nie wiedzieli, że nie mają Zaczynam się powoli rozglądać za nowym sklepem, bo oni już za często mi takie numery robili ... fakt, są cholera jak dotąd najtańsi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts