Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z krakvetu zrezygnowalam po tym jak zepsute rzeczy od nich dostalam, potem doslali nowe na reklamacje - tez zepsute (jednak artykul o zlym przechowywaniu mial uzasadnienie),zaopatruje sie w 2 sklepach: w zooplusie i zooart. bralabym wszystko w zooplus (tam mam przelew 14 dni) ale nie ma karmy dla alergikow i najtansza jest w zooart. w jednym i drugim sklepie obsluga wzorowa, w zooplusie kupuje od 2011 r. i nigdy nie musialam nic reklamowac

Z Krakvetu zrezygnowałam po tym, jak przez trzy tygodnie czekałam na dostawę, a pani dzwoniła raz na tydzień i zapowiadała, że za tydzień będzie dostawa. Dobrze, że z wyprzedzeniem zamówiłam. Po kolejnym telefonie powiedziałam, żeby się wypchali i usunęli moje dane z bazy klientów. Zamówiłam w Telekarmie i następnego dnia miałam karmę pod drzwiami. Fakt, że trochę drożej.

Plujka tylko w Brazoczysku. W domu kawę z ekspresu preferuję, w knajpach też zazwyczaj ekspresowa bywa, ale ta wczorajsza była okropna - żałowałam, że nie jestem kaszalotem i nie mam fiszbinów, żeby kawę przecedzić.

Właśnie zaczęłam porównywac ceny karm, nie ukrywam że chodzi mi tez o cenę, i doszłam do zooartu ... no i mają dość tanią Acanę - to lubię!

Cholera, od kilku dni boli mnie w okolicach prawej łopatki i co z dnia na dzień coraz bardziej. Szlag mnie trafi, nie lubię gdy mnie coś boli.

Właśnie zaczęłam porównywac ceny karm, nie ukrywam że chodzi mi tez o cenę, i doszłam do zooartu ... no i mają dość tanią Acanę - to lubię!

Cholera, od kilku dni boli mnie w okolicach prawej łopatki i co z dnia na dzień coraz bardziej. Szlag mnie trafi, nie lubię gdy mnie coś boli.

I dobrze - nie musisz się szczypać co by sprawdzać czy jeszcze żyjesz... Zważywszy na twoje terrorystyczne towarzystwo ... to dla twojego dobra :p