DPS 04.02.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Kurde, przypomniałas mi, że muszę chrupki dla karusia zanabyć, czasem też dostaje. A nie ma juz ani okruszka! Czyli jednak Ahmeda goowniana jego mać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 I mnie ostatnio krekwet wcurwił... musiałam w telekarmie zamówić i czekać na zwrot kasy z krakvetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.02.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 z krakvetu zrezygnowalam po tym jak zepsute rzeczy od nich dostalam, potem doslali nowe na reklamacje - tez zepsute (jednak artykul o zlym przechowywaniu mial uzasadnienie),zaopatruje sie w 2 sklepach: w zooplusie i zooart. bralabym wszystko w zooplus (tam mam przelew 14 dni) ale nie ma karmy dla alergikow i najtansza jest w zooart. w jednym i drugim sklepie obsluga wzorowa, w zooplusie kupuje od 2011 r. i nigdy nie musialam nic reklamowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Z Krakvetu zrezygnowałam po tym, jak przez trzy tygodnie czekałam na dostawę, a pani dzwoniła raz na tydzień i zapowiadała, że za tydzień będzie dostawa. Dobrze, że z wyprzedzeniem zamówiłam. Po kolejnym telefonie powiedziałam, żeby się wypchali i usunęli moje dane z bazy klientów. Zamówiłam w Telekarmie i następnego dnia miałam karmę pod drzwiami. Fakt, że trochę drożej. Plujka tylko w Brazoczysku. W domu kawę z ekspresu preferuję, w knajpach też zazwyczaj ekspresowa bywa, ale ta wczorajsza była okropna - żałowałam, że nie jestem kaszalotem i nie mam fiszbinów, żeby kawę przecedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Właśnie zaczęłam porównywac ceny karm, nie ukrywam że chodzi mi tez o cenę, i doszłam do zooartu ... no i mają dość tanią Acanę - to lubię! Cholera, od kilku dni boli mnie w okolicach prawej łopatki i co z dnia na dzień coraz bardziej. Szlag mnie trafi, nie lubię gdy mnie coś boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Znaczy normalna jesteś. Ciesz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Właśnie zaczęłam porównywac ceny karm, nie ukrywam że chodzi mi tez o cenę, i doszłam do zooartu ... no i mają dość tanią Acanę - to lubię! Cholera, od kilku dni boli mnie w okolicach prawej łopatki i co z dnia na dzień coraz bardziej. Szlag mnie trafi, nie lubię gdy mnie coś boli. I dobrze - nie musisz się szczypać co by sprawdzać czy jeszcze żyjesz... Zważywszy na twoje terrorystyczne towarzystwo ... to dla twojego dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No tak ... powód do radości jest akuratny, macie rację Jeżysia, to Ty nie wiesz, że Ahmeda pogoniłam??? Aktualnie ma zakaz wstępu do rur!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 uważaj jak będziesz otwierać lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Nooo uważaj ... jak by nie spojrzeć w lodówce ma cieplej jak na dworze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Spokooooo, czy Wy naprawdę myślicie, że ja taka naiwna jestem .... sprawdziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ahmed chyba w jakieś tournee pojechał, od mojego Taty też wyjechał już, teraz pewnie innych szczęśliwców nawiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.02.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Też zrezygnowałam swego czasu z krakvetu. Teraz zooexpress i jestem zadowolona. Acana w dobrej cenie: http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=1587, kontakt łatwy, dostawa next day. Nie mam uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Braza ten twoj ahmed to zwykla swinia i tyle, nie wiem jak ale na moje szambo sie przerzucil i teraz ja mam goowniany problem. 3 dni juz na szambowoz czekam a on zepsuty. jak jutro zastepczy nie przyjedzie to sie zalejemy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 O ja nie mogę, naprawde wszędzie tylko nam goowno wypływa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Wszędzie jak wszędzie ale żeby u Tarci:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Braza ten twoj ahmed to zwykla swinia i tyle, nie wiem jak ale na moje szambo sie przerzucil i teraz ja mam goowniany problem. 3 dni juz na szambowoz czekam a on zepsuty. jak jutro zastepczy nie przyjedzie to sie zalejemy:sick: A nie lepiej sie zalać czymś innym...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 A nie lepiej sie zalać czymś innym...? Zważywszy, że Ahmed uzbrojony po zęby lepiej nie kracz ... bo ją krew zaleje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.02.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 To ja przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A nie lepiej sie zalać czymś innym...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts