Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... przyznaję bez bicia ... popłakałam się ze śmiechu ....

Ciekawe gdzie teraz się ujawni. Szansę, że nie wlezie mają posiadacze psów ... ale skoro u TAR-ci był, to może chodzi o większe psy ....:lol2:

Ahmed.jpg

Gagacia, dzięki za linka. Na ZooArt mają po 183 za 13 kg, sprawdź tam!

... przyznaję bez bicia ... popłakałam się ze śmiechu ....

Ciekawe gdzie teraz się ujawni. Szansę, że nie wlezie mają posiadacze psów ... ale skoro u TAR-ci był, to może chodzi o większe psy ....:lol2:

[ATTACH=CONFIG]241042[/ATTACH]

Gagacia, dzięki za linka. Na ZooArt mają po 183 za 13 kg, sprawdź tam!

bo moje na kosci sie nie rzucaja a na miecho:lol2:

Brazunia, dzięki ale pozostanę przy zooexpesie (dopóki mi nie podpadną).

Niewielka różnica w cenie a cała reszta bardzo OK plus ciągle dodatkowe punkty i sobie dobieram gratis to i owo.

Kiedys juz poleciałam na najniższą cenę (krakvet) i miała podobne przeżycia jak ktoś powyżej.

Wiesz - lepsze jest wrogiem dobrego :cool:, ale w pamięci (wdzięcznej) zapisuję!

jestem z zooart zadowolona tym bardziej, ze bialy je karme dla alergikow w wersji small dog. a niewiele jest sklepow, ktore te karme sprzedaja. sklep tez jest autoryzowany w royalu i jakby cos z karma bylo nie tak to interwencje mozna przez royala robic. nie spozniaja sie z dostawami, dobrze zapakowane wiec nie narzekam. choc najbardziej zakupy lubie robic w zooplusie tam tez mam pkt i za pkty gratisy. maja minus - nie maja hypoallergenic small dog dla Okrucha:rolleyes: Edytowane przez TAR

W telekarmie Acana dla szczeniaków dużych ras 50 zł. droższa, niestety.

Piekę mięso, wstawiłam na grzybową ... wszystko dlatego, że od wczoraj plecy mnie nie bolą. Nie ma jednak nic za darmo - antybiotyk musze łykać! Koty śpią pozwijane w kłębek w różnych pudełkach (ozdobnych), psisko uwaliło się na sofie, ale chyba mu za gorąco ... teraz leży pod drzwiami. U mnie pada, jest pochmurno i zimno - nic się nie chce, dobrze, że mam kominek!!!

a co, coś i w oskrzelach wysłuchali?

ciepło się opakuj i zwiń przed kominkiem, moze być w pudełku, ozdobnym ;)

Najlepiej nasmaruj się sadłem niedźwiedzim, a na plecy przyłóż skórkę bobrową!

Depsia :p

W plecach to mnie po prostu bolało, tak od łopatki w górę, najbardziej przy przechylaniu głowy do tyłu i w dół. Ponieważ zaczęło to być już upier...e bo nawet się ułożyć nie mogłam dobrze no to poszłam do lekarza i zaserwowano mi antybiotyk o przedłużonym działaniu. Już wczoraj po kilku godzinach przestałam czuc ból, dzisiaj po drugiej dawce prawie jak młoda bogini, tylko gdy zbyt szybko się ruszę czuję delikatnie ukłucie. Zobaczymy, zgodnie z zaleceniem mam brać ten antybiotyk przez 5 dni (tabletek jest 10) i odstawić celem sprawdzenia, czy znowu boli.

A jak fajczenie rzucę to bedę tak idealna, że aż nie do zniesienia!!!!!

Edytowane przez braza

No wiem Osiczka, wiem! Dlatego aktualnie nie widzę najmniejszego powodu do rzucania:lol2:

Dzień się zaczął o wiele za wcześnie, młoda kicia i Tyrion zabawiali się w berka od rana .... tylko dlaczego do cholery w mojej sypialni ???IIIII