TAR 06.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ze tak powiem problem z glowy, mogie sie myc bez oporow, nic sie nie wylalo odpowiednie sluzby dzis raniutko zadzialaly. ahmed w pi....duuuuuuuu poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ... przyznaję bez bicia ... popłakałam się ze śmiechu .... Ciekawe gdzie teraz się ujawni. Szansę, że nie wlezie mają posiadacze psów ... ale skoro u TAR-ci był, to może chodzi o większe psy .... Gagacia, dzięki za linka. Na ZooArt mają po 183 za 13 kg, sprawdź tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Mam się bać???nie no, przecież ja szamba nie mam...ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ... przyznaję bez bicia ... popłakałam się ze śmiechu .... Ciekawe gdzie teraz się ujawni. Szansę, że nie wlezie mają posiadacze psów ... ale skoro u TAR-ci był, to może chodzi o większe psy .... [ATTACH=CONFIG]241042[/ATTACH] Gagacia, dzięki za linka. Na ZooArt mają po 183 za 13 kg, sprawdź tam! bo moje na kosci sie nie rzucaja a na miecho:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.02.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Brazunia, dzięki ale pozostanę przy zooexpesie (dopóki mi nie podpadną). Niewielka różnica w cenie a cała reszta bardzo OK plus ciągle dodatkowe punkty i sobie dobieram gratis to i owo. Kiedys juz poleciałam na najniższą cenę (krakvet) i miała podobne przeżycia jak ktoś powyżej. Wiesz - lepsze jest wrogiem dobrego , ale w pamięci (wdzięcznej) zapisuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) jestem z zooart zadowolona tym bardziej, ze bialy je karme dla alergikow w wersji small dog. a niewiele jest sklepow, ktore te karme sprzedaja. sklep tez jest autoryzowany w royalu i jakby cos z karma bylo nie tak to interwencje mozna przez royala robic. nie spozniaja sie z dostawami, dobrze zapakowane wiec nie narzekam. choc najbardziej zakupy lubie robic w zooplusie tam tez mam pkt i za pkty gratisy. maja minus - nie maja hypoallergenic small dog dla Okrucha:rolleyes: Edytowane 6 Lutego 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.02.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ja wlasnie zamowilam acane w telekarmie-moja tam byla najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 W telekarmie Acana dla szczeniaków dużych ras 50 zł. droższa, niestety. Piekę mięso, wstawiłam na grzybową ... wszystko dlatego, że od wczoraj plecy mnie nie bolą. Nie ma jednak nic za darmo - antybiotyk musze łykać! Koty śpią pozwijane w kłębek w różnych pudełkach (ozdobnych), psisko uwaliło się na sofie, ale chyba mu za gorąco ... teraz leży pod drzwiami. U mnie pada, jest pochmurno i zimno - nic się nie chce, dobrze, że mam kominek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.02.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 To ja już wolę moje roztopy ze słoneczkiem, niż Twoje z deszczem.Koty zaanektowały wszystkie pudełka po nowych butach, ale kiedy przystąpiły do destrukcji i znudziło mi się zamiatanie szczątków, pudełka usunęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Nie niszczą, wyobrażasz sobie?? Jestem pod wrażeniem .. tfu..tfu...tfu... Za to Tyrion niszczy wszystko, co choc przypomina karton ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.02.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.02.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 a co, coś i w oskrzelach wysłuchali? ciepło się opakuj i zwiń przed kominkiem, moze być w pudełku, ozdobnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 jak mnie klulo to fajczenie rzucilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 jak mnie klulo to fajczenie rzucilam Braze wcześniej fajczenie rzuci, niż Ona fajczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 a co, coś i w oskrzelach wysłuchali? ciepło się opakuj i zwiń przed kominkiem, moze być w pudełku, ozdobnym Najlepiej nasmaruj się sadłem niedźwiedzim, a na plecy przyłóż skórkę bobrową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Depsia W plecach to mnie po prostu bolało, tak od łopatki w górę, najbardziej przy przechylaniu głowy do tyłu i w dół. Ponieważ zaczęło to być już upier...e bo nawet się ułożyć nie mogłam dobrze no to poszłam do lekarza i zaserwowano mi antybiotyk o przedłużonym działaniu. Już wczoraj po kilku godzinach przestałam czuc ból, dzisiaj po drugiej dawce prawie jak młoda bogini, tylko gdy zbyt szybko się ruszę czuję delikatnie ukłucie. Zobaczymy, zgodnie z zaleceniem mam brać ten antybiotyk przez 5 dni (tabletek jest 10) i odstawić celem sprawdzenia, czy znowu boli. A jak fajczenie rzucę to bedę tak idealna, że aż nie do zniesienia!!!!! Edytowane 6 Lutego 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 No masz, ja z sercem na dłoni do niej, a ona mi z jęzorem na wierzchu! Podłość ludzka nie zna granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Też Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Braza, nie rzucaj palenia,,, nie możesz być bardziej idealna niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2014 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 No wiem Osiczka, wiem! Dlatego aktualnie nie widzę najmniejszego powodu do rzucania:lol2: Dzień się zaczął o wiele za wcześnie, młoda kicia i Tyrion zabawiali się w berka od rana .... tylko dlaczego do cholery w mojej sypialni ???IIIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts