Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, Jamlesik chyba bardzo bliski prawdy jest:)

Ja podejrzewałam wcześniej, że to po prostu z nicnierobienia .... no poważnie. Rozleniwiłam się okrutnie, niewiele się ruszam tyle co z Tyrionem trochę pobiegam, drewno raz na tydzień przywiozę pod dom i przejdę z domu do auta i do jakiegoś sklepu. Dużo siedzę przed komputerem albo czytając książkę czy wślepiając się w TV. Ciekawe, że lekarka bez mojej sugestii najpierw zapytała właśnie o to, czy coś dźwignęłam a później, czy nie za dużo siedzę ostatnio. Stan zapalny się wdał ot co.

Kupiłam nowy monitor bo tamtem zaczął odmawiać współpracy, większy i jakoś mi się qurcze dziwnie w niego patrzy. Na tamtym miałam cały ekran zajęty a tutaj straszliwie dużo białego, bo tylko część zajęta. Ktoś mi podpowie, jak powiększyć obraz na monitorze??

W rzeczy samej, powinnaś dostać chyba najpierw NLPZ...

Ewa zresztą będzie lepiej wiedziała.

.

Ja??? ja też się zastanawiam, chyba Jamles miał rację, jeszcze badają, na co jej dali :)

Przypuszczam, że ten antybiotyk najbardziej działa na spokojne sumienie lekarza ;) Bo a nuż tam coś w tych oskrzelach siedzi niesłyszalnego??? A tak mamy działanie i przeciwbólowe i na ewentualnego cichego gościa bakteryjnego :) No ale jak działa, to w sumie dobrze. Bo jakby był niepotrzebny i jeszcze by nie działał, to dopiero by było

Gosiek, na poprawę humoru jak znalazł, skąd wiedziałaś, że mi potrzebne??

Córcia znowu ma gorączke, to juz zakrawa na kpinę! Powinnam z Tyrionem na szkolenie jechac, ale nigdy nie wiem, jak on się zachowa w samochodzie gdy jest sam z tyłu, no i mam problem, bije się z myslami, narazie to one wygrywają

Wracaj Maxtorka, wracaj, za rzadko ostatnio bywasz!!!!

... słońce świeci, przynajmniej tyle dobrego!

No właśnie Ewo, niedawno jakieś 2 tyg. temu. Stresy ... no nie wiem, Ona tak wszystko olewa, że chyba nie ma miejsca na stres, ale może się mylę. Dzisiaj to stres może mieć, bo zebrała ode mnie parę jobów ...

Osiczko, teoretycznie to moja ONkowa gnida zachowuje się okey, zawsze okey gdy ktoś jedzie z nim z tyłu. Gdy jest sam nigdy nie wiem, zdarzyło się już ze dwa razy, że straszliwie chciał przejąć kierownicę, pchał się do przodu, przeszkadzał - nudził się po prostu. Dlatego nigdy nie wiem, co znowu wymyśli. A przyznaję ... na te 10 czy 15 minut drogi nie chce mi się go przypinać ... no wiem, moja wina.

Przywiozłam trochę drewna pod dom, rozpaliłam w kominku, przeszliśmy się z gnidą po lesie ćwicząc od razu skakanie do zabawki tylko na pozwolenie i mając poczucie dobrze spełnionego obowiązku nie robię już nic. Nawet mi sie zupy nie chce odgrzać, a głodna chyba jestem ....