markoto 07.02.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Braza ale co ci zdiagnozowali ze antybiotyk dostalas na bol w plecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Hmmm... Ktoś je wpuścił...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.02.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Braza ale co ci zdiagnozowali ze antybiotyk dostalas na bol w plecach? jeszcze nic, badają na co ten antybiotyk jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Oooo, Jamlesik chyba bardzo bliski prawdy jest:) Ja podejrzewałam wcześniej, że to po prostu z nicnierobienia .... no poważnie. Rozleniwiłam się okrutnie, niewiele się ruszam tyle co z Tyrionem trochę pobiegam, drewno raz na tydzień przywiozę pod dom i przejdę z domu do auta i do jakiegoś sklepu. Dużo siedzę przed komputerem albo czytając książkę czy wślepiając się w TV. Ciekawe, że lekarka bez mojej sugestii najpierw zapytała właśnie o to, czy coś dźwignęłam a później, czy nie za dużo siedzę ostatnio. Stan zapalny się wdał ot co. Kupiłam nowy monitor bo tamtem zaczął odmawiać współpracy, większy i jakoś mi się qurcze dziwnie w niego patrzy. Na tamtym miałam cały ekran zajęty a tutaj straszliwie dużo białego, bo tylko część zajęta. Ktoś mi podpowie, jak powiększyć obraz na monitorze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ale to dziwne, na stan zapalny antybiotyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 W rzeczy samej, powinnaś dostać chyba najpierw NLPZ...Ewa zresztą będzie lepiej wiedziała. W kwestii monitora nie pomogę, bo się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Braza, musisz wejsc w panel sterowania, tam ikona ekran, zakładka ustawienia i tam poszukac w zaawansowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2014 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Oooo TARciu, dzięki. Nawet gdyby się okazało, że ten antybiotyk to zbyt pośpieszne działanie to ja i tak jestem cała happy, bo już nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2014 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 TARcia jesteś wielka!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 no wiem, mam zarabista nadwage ale sie odchudzam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.02.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 W rzeczy samej, powinnaś dostać chyba najpierw NLPZ... Ewa zresztą będzie lepiej wiedziała. . Ja??? ja też się zastanawiam, chyba Jamles miał rację, jeszcze badają, na co jej dali Przypuszczam, że ten antybiotyk najbardziej działa na spokojne sumienie lekarza Bo a nuż tam coś w tych oskrzelach siedzi niesłyszalnego??? A tak mamy działanie i przeciwbólowe i na ewentualnego cichego gościa bakteryjnego No ale jak działa, to w sumie dobrze. Bo jakby był niepotrzebny i jeszcze by nie działał, to dopiero by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pewnie, że najważniejsze, że działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No to mnie nie pozostaje nic innego jak tylko zdrówka życzyć ( bo resztę już prawie masz;)) Jeszcze tylko buziaki dla Córci i mizianko dla sierściuchów i futrzaka i spadam;) ( ale wrócę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 koniki przyniosłam i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Gosiek, na poprawę humoru jak znalazł, skąd wiedziałaś, że mi potrzebne?? Córcia znowu ma gorączke, to juz zakrawa na kpinę! Powinnam z Tyrionem na szkolenie jechac, ale nigdy nie wiem, jak on się zachowa w samochodzie gdy jest sam z tyłu, no i mam problem, bije się z myslami, narazie to one wygrywają Wracaj Maxtorka, wracaj, za rzadko ostatnio bywasz!!!! ... słońce świeci, przynajmniej tyle dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A co on robi w samochodzie ??? Grucha uwielbia jeździć... siada na tylnym siedzeniu na oparciu i pilnie obserwuje czy aby kierowca DOBRZE prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Braza, a kiwedy ona brała antybiotyk? Chyba nie dawno? Czy to stresy jakieś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No właśnie Ewo, niedawno jakieś 2 tyg. temu. Stresy ... no nie wiem, Ona tak wszystko olewa, że chyba nie ma miejsca na stres, ale może się mylę. Dzisiaj to stres może mieć, bo zebrała ode mnie parę jobów ... Osiczko, teoretycznie to moja ONkowa gnida zachowuje się okey, zawsze okey gdy ktoś jedzie z nim z tyłu. Gdy jest sam nigdy nie wiem, zdarzyło się już ze dwa razy, że straszliwie chciał przejąć kierownicę, pchał się do przodu, przeszkadzał - nudził się po prostu. Dlatego nigdy nie wiem, co znowu wymyśli. A przyznaję ... na te 10 czy 15 minut drogi nie chce mi się go przypinać ... no wiem, moja wina. Przywiozłam trochę drewna pod dom, rozpaliłam w kominku, przeszliśmy się z gnidą po lesie ćwicząc od razu skakanie do zabawki tylko na pozwolenie i mając poczucie dobrze spełnionego obowiązku nie robię już nic. Nawet mi sie zupy nie chce odgrzać, a głodna chyba jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Nudził się ??? Skoro tylko 15 minut jedziesz??? Też napaliłam w kominku i czekam na gości obiadowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts