Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Po antybiotyku przez 2 tygodnie łapie się wszystko, co fruwa w powietrzu. A teraz fruwa dużo, skoro nawet ja złapałam.

Zapakuj ją do wyra, obstaw malinami i innymi czosnkami, daj ibuprofen i popatrz co dalej.

Aaa, i litry picia. dosłownie litry. Pomaga.

Edytowane przez EZS

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To u Was już tylko zwierzyna zdrowa! Życzymy Młodej powrotu do zdrowia przed feriami!

Braza, jeżeli masz szambo z jakimiś bakteriami zatrudnionymi na etacie, to koniecznie po tych antybiotykach sypnij nowe bakterie, bo Ci się Ahmed zalęgnie na nowo.

Mnie się znów przypomina ta cywilizacja w zatokach, ale do mojej lekarki nie pójdę, bo mi znów zleci podstawowe badania krwi i powie, że nic nie widzi. A prywatnie mi się nie chce szukać.

Gosiek, ja mam takie szelki, tylko że mi się nie chce ich na 15 minut zapinać ... pisałam, że mi wstyd. A samochód to muszę zmienić koniecznie, ale teraz już tylko na terenówkę, żaden inny!!!! Mam właśnie sedana, cholera jasna!!!

Ewa dzięki. Tak się zastanawiam właśnie, co ze szkołą? W poniedziałek na pewno nie dam jej na wf, bo mają go na drugim koncu tego zaścianka - małe toot, ale z 10 minut się idzie. Obawiam się, że jak taka rozgrzana wylezie to kaplica.

Bakterie wrzucam, mam nadzieję, że Ahmed na długo się na mnie obraził ... No właśnie - wrzucać teraz, gdy na tym antybiotyku jeszcze jestem (wrzucałam w poniedziałek), czy dopiero po odstawieniu??

Wczoraj miałam randkę z Ahmedem, specjalne spotkanie świąteczne.

Upłakałam się, osmarkałam i kwiczałam.

Przedstawiałam sobą dość żałosny widok i to chyba była zemsta Ahmeda. :lol2:

Młody też i czasami strasznie chce prowadzić...

Greyuś na kierownicze stanowisko włazi zawsze jak go zostawię pod sklepem, zasiada przed kierą i obserwuje pilnie parking :rolleyes:

Wczoraj miałam randkę z Ahmedem, specjalne spotkanie świąteczne.

Upłakałam się, osmarkałam i kwiczałam.

Też Ci szambo wywaliło? ;)

Depsia, daj linka!!

Od rana oszalałam!!!! Wyprałam pokrowce sof, przetarłam szklane fronty sprzętów w celu sprawdzenia ściereczek do mycia szkła samą wodą - owszem działąją i zamiotłam podłogę .... To trzeba leczyć, natychmiast!!!!!

Braza, na wf to na pewno nie. Jak możesz, to zawieź ją do szkoły samochodem i przywieź, niech po autobusach się nie szwenda. Ale ze szkołą jako taką - ja mam zwykle strategię - póki dzieje się coś ale takie niewiadomoco, to do szkoły idzie. Jak się ma rozchorować, to i tak się rozchoruje i zostawienie w domu w fazie "wylęgania" nic nie da. Jak już się rozłoży, to zostanie a może jednak nie ;)