EZS 08.02.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Po antybiotyku przez 2 tygodnie łapie się wszystko, co fruwa w powietrzu. A teraz fruwa dużo, skoro nawet ja złapałam. Zapakuj ją do wyra, obstaw malinami i innymi czosnkami, daj ibuprofen i popatrz co dalej.Aaa, i litry picia. dosłownie litry. Pomaga. Edytowane 8 Lutego 2014 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Zdrówka dla młodej damy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 To u Was już tylko zwierzyna zdrowa! Życzymy Młodej powrotu do zdrowia przed feriami!Braza, jeżeli masz szambo z jakimiś bakteriami zatrudnionymi na etacie, to koniecznie po tych antybiotykach sypnij nowe bakterie, bo Ci się Ahmed zalęgnie na nowo.Mnie się znów przypomina ta cywilizacja w zatokach, ale do mojej lekarki nie pójdę, bo mi znów zleci podstawowe badania krwi i powie, że nic nie widzi. A prywatnie mi się nie chce szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Może takie szelki pomogą http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_1028.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 To się nazywa uparty pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 duży pies = duży bagażnik (tylko nie w sedanie).. prosta zasada ... ...pasy niepotrzebne, bezpieczne dla ludzi, wygodne dla psa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Oj, to prawda. Nasze psy mysliwskie zawsze w bagażniku jeździły, najwygodniej na świecie tam miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 no bez to żech se kupiła kombika:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No bo nasze rude to jakby za duże są na siedzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 no w momencie jak musiałam wybierać czy zabieram dziecko czy psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Gosiek, ja mam takie szelki, tylko że mi się nie chce ich na 15 minut zapinać ... pisałam, że mi wstyd. A samochód to muszę zmienić koniecznie, ale teraz już tylko na terenówkę, żaden inny!!!! Mam właśnie sedana, cholera jasna!!! Ewa dzięki. Tak się zastanawiam właśnie, co ze szkołą? W poniedziałek na pewno nie dam jej na wf, bo mają go na drugim koncu tego zaścianka - małe toot, ale z 10 minut się idzie. Obawiam się, że jak taka rozgrzana wylezie to kaplica. Bakterie wrzucam, mam nadzieję, że Ahmed na długo się na mnie obraził ... No właśnie - wrzucać teraz, gdy na tym antybiotyku jeszcze jestem (wrzucałam w poniedziałek), czy dopiero po odstawieniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Grucha na tylnym siedzeniu jeździ, na pace to zakupy są wożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Młody też i czasami strasznie chce prowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2014 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Wczoraj miałam randkę z Ahmedem, specjalne spotkanie świąteczne. Upłakałam się, osmarkałam i kwiczałam. Przedstawiałam sobą dość żałosny widok i to chyba była zemsta Ahmeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Młody też i czasami strasznie chce prowadzić... Greyuś na kierownicze stanowisko włazi zawsze jak go zostawię pod sklepem, zasiada przed kierą i obserwuje pilnie parking Wczoraj miałam randkę z Ahmedem, specjalne spotkanie świąteczne. Upłakałam się, osmarkałam i kwiczałam. Też Ci szambo wywaliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Nie - słuchałam dialogu Ahmeda z gotarzystą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Depsia, daj linka!! Od rana oszalałam!!!! Wyprałam pokrowce sof, przetarłam szklane fronty sprzętów w celu sprawdzenia ściereczek do mycia szkła samą wodą - owszem działąją i zamiotłam podłogę .... To trzeba leczyć, natychmiast!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.02.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Braza, na wf to na pewno nie. Jak możesz, to zawieź ją do szkoły samochodem i przywieź, niech po autobusach się nie szwenda. Ale ze szkołą jako taką - ja mam zwykle strategię - póki dzieje się coś ale takie niewiadomoco, to do szkoły idzie. Jak się ma rozchorować, to i tak się rozchoruje i zostawienie w domu w fazie "wylęgania" nic nie da. Jak już się rozłoży, to zostanie a może jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Odszukam i na priva Ci puszczę, bo to z gryzonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Wyczuwam pewną nadaktywność U Brazy... może tyż jej się coś wylęga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts