Agduś 09.02.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Naprawdę w wolnocłowych tak dużo taniej? Na promie byłam i jakoś nie zauważyłam, chociaż akurat na perfumy nie patrzyłam, bo takich drogich nie kupuję, to i porównania nie mam. Jakby co, to moje pierworodne leci do UK jutro, ale nie wiem, kiedy wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Nie jest taniej, nas jako członków Unii nie dotyczy wolnocłówka, już pisałam. Szanowny jeśli ma możliwość pochodzenia po jakims portowym mieście, to zagląda do drogerii i ze dwa razy zdarzyło Mu się kupić moje Burrbery taniej. Mogę z Nim pogadać o tym Dolce Vita, ale obiecać niczego nie mogę, ostatnie 2 rejsy prawie w ogóle na ląd nie schodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Dolce Vita nie mam i nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Nie wiem, jak to jest formalnie, ale w wolnocłowym kupowałam na promie Jimmy Choo i Paco Rabanne.Obie marki około 25% taniej mi wyszły niż np. w sephora.pl.Nie sprawdzałam w tagomago, może tam mieliby korzystniejsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Jak tak o kosmetykach, to może ktoś wie, gdzie tanio kupić niefałszowane Dolce Vita? Mąż mi wspaniałomyślnie chce zasponsorować a mnie trochę żal kasy na typowe drogerie... Na moją ukochaną Channel tym bardziej, dior cenowo znośniejszy, ale też drogi zerknij na iperfumy.pl tam nawet ceny znosne, dolce vita - lubie, dawno nie uzywalam, czy one wysychaja od nieuzywania? http://www.iperfumy.pl/dior/dolce-vita-woda-toaletowa-dla-kobiet/ Edytowane 10 Lutego 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Naprawdę w wolnocłowych tak dużo taniej? Na promie byłam i jakoś nie zauważyłam, chociaż akurat na perfumy nie patrzyłam, bo takich drogich nie kupuję, to i porównania nie mam. Jakby co, to moje pierworodne leci do UK jutro, ale nie wiem, kiedy wraca. ostatnio na promie tez nie zauwazylam by jakos taniej byly ani perfumy, ani alkohole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.02.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Bo na promie taniej już nie jest, chyba, że są przeceny. To jest tak - u nas chanel czy dior przecenione nie bywają (Channel nigdy, dior raz na 10 lat) a marże są zabójcze. W takiej Anglii przeceny bywają nawet do 50% a i marże nie są tak rozpasane, więc można trafić taniej. Bywa na promie też, jak mają promocję czy na lotnisku, stąd wrażenie taniości. W iperfumy patrzyłam i ceny nawet ale są głosy, że jezeli nawet nie podróbki, to sprzedają duzo po terminie ważności a takie perfumy potem "nie trzymają zapachu" czyli są jak podróbka. A w końcu taki perfum w domu też ma trochę postać, przecież nie wyleję perfum za 200 zł w dwa tygodnie Braza, jakby twojny trafił na promocję cenową jednych z trzech zapachów, to ja chętnie się podepnę . To, co używam to Dolce Vita, Diuna lub Mademoiselle Channel. To ostatnie na przecenach nie bywa ale może właśnie? Za to Dior za granicą często jest w promocjach... Więc się uśmiecham :rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 na kartoniku od perfum jest data waznosci? az sprawdze. mam do porownania perfumy, ktore kupilam przez neta w sklepie projektantki i te kupione w iperfumy. wzielam tam, bo szybciej choc cenowo podobnie - taniej o tyle, ze za przesylke z uk nie place i karty visa mi nikt nie zhakuje, bo place za pobraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 no wlasnie tez nie kojarze zeby byla jakas data, zaciekawilas mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Fakt, obie marki kupowałam na promie w promocji, Jimmy Choo był w zestawie z balsamem, Paco Rabanne też akuratnie się promował. A że obu marek i tak uzywam, to skorzystałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2014 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ewa, nie ma sprawy, napiszę Szanownemu sms-a. Ja perfumy mam, zabezpieczył mnie poprzednio to spokojnie może szukać dla Ciebie.Nie jestem pewna, co do dat ważności, niektóre perfumy maja. Spotkałam się juz z tym, chociaż nie jestem pewna, czy to moje ostatnie opakowanie Burberry ma date, później sprawdzę. Pięęęęękna pogoda!! Cały dzień spędziłyśmy z Sąsiadką w mieście Szczecinku, jestem naładowana pozytywną energią, kupiłam wycieraczki zewnętrzne (jest szansa, że Tyrion ich szybko nie zdefrauduje), Córci nabyłam spodnie i jest cacy!! Tylko żeby jeszcze ta gnidowata mac Tyrion sie uspokoił, od 3 godzin pierdolca dostaje, nie można go uspokoic!! Albo szczeka jak nawiedzony, albo gania po domu jakby go osa ugryzła, no cholery dostanę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Zemsta za to, że został sam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 a ja tam czasami lubię produkty, co nie trzymają zapachu .... np. skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2014 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Takie przydałyby się co niektórym, oj przydały Nie był sam, to potwarz!!! Córcia została w domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Aaaa, no to w takim razie może to być wyłącznie szał radości spowodowany odzyskaniem szefowej stada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 u mnie dzis podejrzanie porzadek w domu zastalam po powrocie z pracy a psy cos zmeczone, bo spia zamiast szalec o tej porze:rolleyes: hmm az sie boje co jutro bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Braza, Twój radosny nastrój udzielił się Tyrionowi, po prostu. A może cieszy się z nowej wycieraczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Braza, Twój radosny nastrój udzielił się Tyrionowi, po prostu. A może cieszy się z nowej wycieraczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Wycieraczek jeszcze nie położyłam .... albo mój nastrój, albo ma kryzys wieku nastoletniego Ot, nacieszyłam się pogodą w mordę bulteriera!!! Deszcz pada, pochmurno i tak jakoś nieprzyjemnie no to rozpaliłam w kominku i jest git!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Wycieraczki właśnie położył Tyrion ... nie w tym miejscu, co prawda w którym ja bym chciała, ale liczą się chęci, no nie ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts