Gagata 11.02.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nie. Dać mu wbęcki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 I zabrać wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Zeżarł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Eeeee... chyba nieeee.... Braza innymi słowami by mówiła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.02.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Może jej już słów brakło... Brazie??.....sama nie wierzę w to co piszę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nooo, niegrzecznymi słowy .... Właśnie zainstalowałam w telefonie program do blokowania niektórych połączeń, szlag mnie trafił dzisiaj już, bo od 4 dni dzwonią do mnie z jakiegoś numeru (chyba Eco Vital sprawdzałam na stronie Kto dzwonił) a po odebraniu nie słychac nic albo głupawą muzyczkę. Nie mam pojęcia, czy zadziała, na razie nie dzwonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A jak się nazywa program i skąd go wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Kurczę, do mnie nikt z żądnymi głupstwami nie dzwoni. Powinnam się cieszyć, że mam szczęście, czy martwić, że nikt się ze mną nie liczy? Nawet sms-ów z informacją, że wygrałam 400 000 i mam tylko potwierdzić sms-em zwrotnym, nie dostaję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Do mnie to na sms-a dostaję info o randkach rozbieranych i seksie... z gorącą kobietą..... a na maila.. o powiększeniu penisa... No i nie mam pojęcia jak się tego pozbyć... jak spam zaznaczę to i tak ta cholera powiększać penisa chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) Ja akurat zainstalowałam sobie tę aplikację ale na tej stronie są inne do wyboru do koloru, komu jaka pasuje. Odkąd to działa, nie miałam żadnego połączenia z tych numerów, zobaczymy co dalej. Operator mi polecił. Qwa, zwariuję z tym psem!!! Co zrobic, żeby bydlę nie właziło mi na górę, bo zaczął bezczelnie się wpychać, a gdy go wywalam to szczeka .... no pierdolca dostanę!!! Jak z jednym jakoś zaczynam sobie radzić to ta gnida drugie w życie wprowadza!!! Chyba go, w mordę, za karę dostałam!!!!! Tylko co ja zrobiłam????? Edytowane 11 Lutego 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nie mam odwagi dociekać, co zrobiłaś. Zamontuj bramkę na dole, taką przeciwdzieciową. W końcu dziecko masz. Niegrzeczne troszkę... Arnika, ja nie mam problemów ze spamem od kiedy używam poczty gmailowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2014 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Brazuniu, spokój Cię jeno uratować może... i dużo stanowczości... Niby mój anielisty a teraz przy Sońce widać, że nie do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Braza, uważam że najwyższy czas przyszedł, żeby psa wykastrować.Oczywiście Twoja decyzja, ale widać ewidentnie, że pies bardzo chce Cię zdominować.Odebranie mu jąder powinno pozbawić go (przynajmniej w jakiejś części) tak silnych zapędów dominanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Depesia ale on chyba juz jest po ciachnieciu, czy psy pomieszalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No oczywiście, że po zabiegu, w październiku miał! Poddaję się! Wczoraj tak gdzieś kole 23.30 poszłam spać, tzn. najpierw wypuściłam koty, chwilę posiedziałam jeszcze z Tyrionem na ostatniego papieroska i położyłam się. W 2 min. później Tyrion zaczął szczekać!!! Nie pomogło uciszanie, przywołanie do sypialni - co zazwyczaj w chwilach jego podekscytowania pomagało - dalej szczekał. Nie zdzierżyłam i po kilkunastu minutach wypuściłam go na dwór. Szczekał dalej. Na szczęście dla mnie pobiegł w drugi koniec posesji, pod las i tam realizował się głosowo tak więc kole 00.20 zasnęłam. Mrozów nie ma, on jest dobrze zabezpieczony, drzwi do wiatrołapu uchylone - trudno, posiedzi na zewnątrz nic mu nie będzie! Obudziłam się o 4.50 .... Tyrion szczekał pod modrzewiem, czyli blisko sypialni.Powtarzam: poddaję się!! Nie mam sił już nim walczyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Na wchodzenie po schodach u nas pomagalo karanie w postaci odizolowania w osobnym pomieszczeniu. Braza u Ciebie by sie przydał jakis dobry behawiorysta, który zobaczy jak sie zachowuje pies i bedzie wiedział jak go naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Zadzwoń po Cezara Millana. W Polsce jeszcze nie był. A jak będzie termin wyznaczony, to my jeszcze do Was przyjedziemy z naszymi psimi problemami: Osica, DEPSIA, ja, Tarcia i kto tam jeszcze.... Będziemy wspólną terapię prowadzić A tak na serio - kawał drania z tego Tyriona, współczuję Ci. Ale imię mu dałaś Tyrion - dałaś - no to masz Tyriona - inteligentną bestyję Dobra. Wiem. Sama sobie pójdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jest takie coś jak obroża antyszczekowa... może spróbuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Kurde, a byłam pewna, że nie miał ciachu. Ot, starcze otępienie już chyba... Tu już rzeczywiście chyba tylko specjalista behawiorysta pomoże, trenerka jak widać nie całkiem dała mu radę. A na zewnątrz absolutnie nic mu nie będzie! Jest ciepło, a psy mają znacznie większą tolerancję na niskie temperatury od ludzi, więc spokojnie da radę. Chyba przyjdzie Ci pomyśleć o kojcu w jakimś nieco dalszym kącie posesji. Jak nabroi, to za karę i na uspokojenie - do kojca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A obroża działa, ale przez chwilę, potem pies się przyzwyczaja.I dopóki ją ma, trzyma gębę na kłódkę, a jak tylko się zdejmie - hulaj dusza, piekła nie ma.Ale to może być dobry pomysł, przynajmniej na jakiś czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts