Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo, niegrzecznymi słowy ....:)

Właśnie zainstalowałam w telefonie program do blokowania niektórych połączeń, szlag mnie trafił dzisiaj już, bo od 4 dni dzwonią do mnie z jakiegoś numeru (chyba Eco Vital sprawdzałam na stronie Kto dzwonił) a po odebraniu nie słychac nic albo głupawą muzyczkę. Nie mam pojęcia, czy zadziała, na razie nie dzwonią:)

Kurczę, do mnie nikt z żądnymi głupstwami nie dzwoni. Powinnam się cieszyć, że mam szczęście, czy martwić, że nikt się ze mną nie liczy? Nawet sms-ów z informacją, że wygrałam 400 000 i mam tylko potwierdzić sms-em zwrotnym, nie dostaję!

Ja akurat zainstalowałam sobie tę aplikację ale na tej stronie są inne do wyboru do koloru, komu jaka pasuje. Odkąd to działa, nie miałam żadnego połączenia z tych numerów, zobaczymy co dalej. Operator mi polecił.

Qwa, zwariuję z tym psem!!! Co zrobic, żeby bydlę nie właziło mi na górę, bo zaczął bezczelnie się wpychać, a gdy go wywalam to szczeka .... no pierdolca dostanę!!! Jak z jednym jakoś zaczynam sobie radzić to ta gnida drugie w życie wprowadza!!! Chyba go, w mordę, za karę dostałam!!!!! Tylko co ja zrobiłam?????

Edytowane przez braza

Braza, uważam że najwyższy czas przyszedł, żeby psa wykastrować.

Oczywiście Twoja decyzja, ale widać ewidentnie, że pies bardzo chce Cię zdominować.

Odebranie mu jąder powinno pozbawić go (przynajmniej w jakiejś części) tak silnych zapędów dominanta.

No oczywiście, że po zabiegu, w październiku miał!

Poddaję się! Wczoraj tak gdzieś kole 23.30 poszłam spać, tzn. najpierw wypuściłam koty, chwilę posiedziałam jeszcze z Tyrionem na ostatniego papieroska i położyłam się. W 2 min. później Tyrion zaczął szczekać!!! Nie pomogło uciszanie, przywołanie do sypialni - co zazwyczaj w chwilach jego podekscytowania pomagało - dalej szczekał. Nie zdzierżyłam i po kilkunastu minutach wypuściłam go na dwór. Szczekał dalej. Na szczęście dla mnie pobiegł w drugi koniec posesji, pod las i tam realizował się głosowo tak więc kole 00.20 zasnęłam. Mrozów nie ma, on jest dobrze zabezpieczony, drzwi do wiatrołapu uchylone - trudno, posiedzi na zewnątrz nic mu nie będzie! Obudziłam się o 4.50 .... Tyrion szczekał pod modrzewiem, czyli blisko sypialni.

Powtarzam: poddaję się!! Nie mam sił już nim walczyć!!

Zadzwoń po Cezara Millana. W Polsce jeszcze nie był. :no:

A jak będzie termin wyznaczony, to my jeszcze do Was przyjedziemy z naszymi psimi problemami: Osica, DEPSIA, ja, Tarcia i kto tam jeszcze....

Będziemy wspólną terapię prowadzić :lol2:

A tak na serio - kawał drania z tego Tyriona, współczuję Ci.

Ale imię mu dałaś Tyrion - dałaś - no to masz Tyriona - inteligentną bestyję :p

Dobra. Wiem. Sama sobie pójdę.

Kurde, a byłam pewna, że nie miał ciachu. :o

Ot, starcze otępienie już chyba... :oops:

Tu już rzeczywiście chyba tylko specjalista behawiorysta pomoże, trenerka jak widać nie całkiem dała mu radę.

A na zewnątrz absolutnie nic mu nie będzie!

Jest ciepło, a psy mają znacznie większą tolerancję na niskie temperatury od ludzi, więc spokojnie da radę.

Chyba przyjdzie Ci pomyśleć o kojcu w jakimś nieco dalszym kącie posesji.

Jak nabroi, to za karę i na uspokojenie - do kojca.

A obroża działa, ale przez chwilę, potem pies się przyzwyczaja.

I dopóki ją ma, trzyma gębę na kłódkę, a jak tylko się zdejmie - hulaj dusza, piekła nie ma.

Ale to może być dobry pomysł, przynajmniej na jakiś czas!