braza 25.01.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dzień Dobry Biję wielkie pokłony dla mężusia BB Kalendarz bardzo mi się podoba My też!!! Nam też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 25.01.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 heh hejjj witajcie przyominam wam ze jutro sobota co bedziecie robic ja jade do mojego domku sialala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 heh hejjj witajcie przyominam wam ze jutro sobota co bedziecie robic ja jade do mojego domku sialala dzisiaj pieknie świeci słoneczko. Ja będzie tak jutro to wezmę wózek i pojadę na dłuuuuugo spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 I wyszły świetnie te realizacje!! Dzięki stokrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jest tak pioruńskie zimno, że po prostu wymiękłam Miałam jechać na konie, ale po spacerku w celu doknania zakupu tulipana i atramentu - i zagadka w tym miejscu, jak myślicie, po co mi tulipan i atrament??? - doszłam do wniosku, że wyjście z domu dzisiaj to tylko za karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 I wyszły świetnie te realizacje!! Dzięki stokrotne Jeśli chcesz, to zrobię jeszcze jedną z serią mebli Kamasutra i innym ustawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 I wyszły świetnie te realizacje!! Dzięki stokrotne Jeśli chcesz, to zrobię jeszcze jedną z serią mebli Kamasutra i innym ustawieniem hmmm Kamasutra podoba mi się ten temat Kontynułuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Brazia ja cały czas myślałam ze opcjonalne bedzie postawenie łóżka pod skośną ścianą bez okna, biurka pod samym oknem w szczycie a toaletki przy wejściu. WYdawało mi się, że przytulnym bedzi epostawienie stolika i foteli pod oknem dachowym bo tam jest raz ze wyzej a dwa wiecej swiatła. ALe tym ustawieniem łóżka w rogu to mnie zaskoczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jeżeli chodzi o tulipana i atrament hmmm nasuwa się tak na gorąco jedno skojarzenie można zabarwić wodę atramentem i włożyć doń tulipana nasuwa się tylko jedno pytanie: po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dzień Dobry Biję wielkie pokłony dla mężusia BB Kalendarz bardzo mi się podoba Dzięki... przekażę, pewnie mu to połechce męską próżność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No właśnie po co tulipan i atrament? Intryguje mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jeżeli chodzi o tulipana i atrament hmmm nasuwa się tak na gorąco jedno skojarzenie można zabarwić wodę atramentem i włożyć doń tulipana nasuwa się tylko jedno pytanie: po co??? żeby nabral oryginalnego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jeżeli chodzi o tulipana i atrament hmmm nasuwa się tak na gorąco jedno skojarzenie można zabarwić wodę atramentem i włożyć doń tulipana nasuwa się tylko jedno pytanie: po co??? żeby nabral oryginalnego koloru miałem to na końcu języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Bobunia w nagrodę batonik dla Ciebie http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/006/683.jpg Czego to nasi nauczyciele nie wymyślą!!! Ale może to i dobrze - samej wymyślać takich rzeczy pewnie by mi się nie chciało Maylandziu - łóżko w rogu pokoju to dosyć orginalny pomysł, ale i nie jest zbyt praktyczny - spanie ma na widoku. Jednak wydaje mi się, że wystarczy nawet elegancki parawan - o czym w pierwszej wersji zapomniałam - i po problemie Pokój Twoja córcia ma tak ogromny, że można poszaleć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 WYbrała sobie największy pokój w całym domu Jak mały lotniskowiec Wogóle to zajmie całe to skrzydło. Nastąpił naturalny podział góry: my-ona Nie tylko kondygnacje dzielą strefy prywatne od codziennej ale też 2 bryły domu dają możliwość podziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Sprzątasz już za długo.... wracaj Braza a Cibie gdzie wcięło??? To nie ładnie tak bez pożegnania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Sprzątasz już za długo.... wracaj Braza a Cibie gdzie wcięło??? To nie ładnie tak bez pożegnania.... Zaplątałam się w sklepach internetowych Muszę jaki obiad przygotować dla siebie i córci, będę więc zaglądać nieregularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A czego poszukujesz w tych sklepach????Obiad dla córci i Ciebie to pół godzinki i gotoway.....Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Braza co dobrego serwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Serwuję placka p węgiersku! Z sałatką z pomidorów, pasuje?? A w sklepach szukałam Harry'ego Potter'a i znalazłam!!! Już zamówiłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts