Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

¨sipatka... ja w PL chodzilam priv do lekarza... i jak mowilam ze cos nie tak ze mna, ze zle sie czuje tak dziwnie.. to on do mnie ze wszystko ok...

yhmmm tego samego dnia wieczorem karetka na sygnale po mnie jechala... zagrozenie ;)

i mialam takie 3akcje z karetka...

oki..ja tez juz koncze..:yes:

(i przepraszam z gory za brak literek..ale mam klawiature inna... i jak zmienie ustawienia to wtedy musze szukac lub przelaczac zeby znaki interpunkcyjne znalezc) :lol2:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ano rzadko zaglądasz, to fakt Meliska, ale bić nie będę! Byłam u Ciebie w dzienniku popatrzeć na Wdzięcznego ... nadal czuję sentyment do tego domu. Gdybym teraz budowała to na 100% byłby Wdzięczniak!!!!

Każda z nas ma jakieś doświadczenia. Ja się cholernie cieszę, że tak wyszło z Młodą a nie inaczej, inna po cesarce płacze, bo chciała naturalnie ... ot życie! 18 lat temu w klinice w Poznaniu cesarka kosztowała 6-8 tys. Matko, 100% w górę, albo i więcej:eek:

Wiem, późno, ale lepiej późno niż wcale!!

Dla tych co się na kawie nie znają ....

images?q=tbn:ANd9GcQys1JyIhfNdhcr3_7zKzvNvFTmsvqeqQh_sHj6Ej29EYelNzT4

i dla tych którzy wiedzą, co znaczy kawa

images?q=tbn:ANd9GcRj83dkrsCPdO8bxHLOJnCZeMS7S2ojYaYZjgSIDugfj3_HR5qICw

Dzisiaj moja inteligencja i mądrość błysnęła ... wylała się ... nie, dmuchnęła wręcz!!!! Za długo nie dokładałam do kominka, zostało niewiele żaru więc położyłam na nim drobne szczapki. Czekam... czekam ... a tu nic się rozpala. Otworzyłam szybę kominka i delikatnie dmuchnęłam ... psińco! Myślę sobie, za słaby mam dmuch; wzięłam gazetę i pomachałam nią ostro i z przytupem .... Popiół był wszędzie!!!!! Hosanna!!!!!:D

A my mamy w pracy nowego pracownika i wraz z nim ..... expres do kawy!!!! Przyniósł swój! No chyba musi podwyżkę dostać czy co?????

Teraz wszędzie kawką pachnie a ja już nie muszę wybierać między plujką a rozpuszczalką ... No bo co to za wybór..:eek:

Choć Brazka by nie miała takich dylematów :cool:...

i coz poradze, ze nie lubie:lol2:

chyba jakies przesilenie mam bo od wczoraj jak zombiak chodze, zasypiam na stojaco, najgorsze ze w trakcie prowadzenia auta tez mi sie kimac chce, musze mocno sie kontrolowac.

wczoraj odlecialam spac ok. 18, wstalam o 6 wiec teoretycznie wyspana jestem. dzis mnie zmulilo to oddychanie na badaniach, glowa znowu ciezka:cool: