Mmelisa 17.02.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ¨sipatka... ja w PL chodzilam priv do lekarza... i jak mowilam ze cos nie tak ze mna, ze zle sie czuje tak dziwnie.. to on do mnie ze wszystko ok... yhmmm tego samego dnia wieczorem karetka na sygnale po mnie jechala... zagrozenie i mialam takie 3akcje z karetka... oki..ja tez juz koncze.. (i przepraszam z gory za brak literek..ale mam klawiature inna... i jak zmienie ustawienia to wtedy musze szukac lub przelaczac zeby znaki interpunkcyjne znalezc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ano rzadko zaglądasz, to fakt Meliska, ale bić nie będę! Byłam u Ciebie w dzienniku popatrzeć na Wdzięcznego ... nadal czuję sentyment do tego domu. Gdybym teraz budowała to na 100% byłby Wdzięczniak!!!! Każda z nas ma jakieś doświadczenia. Ja się cholernie cieszę, że tak wyszło z Młodą a nie inaczej, inna po cesarce płacze, bo chciała naturalnie ... ot życie! 18 lat temu w klinice w Poznaniu cesarka kosztowała 6-8 tys. Matko, 100% w górę, albo i więcej:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 O matko jak mi się chce spaaaaać.Kaaaawyyyyy ratunkuuuu mleczko w pracy wyszłooooo !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Kawy!!! Oj, Sipatko, miałas świetny pomysł, zaraz muszę poprosić Sołtysa o kawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 No! Ja dzisiaj na jodze tylko o kawie myślałam. Na razie herbatkę z imbirem wypiłam, ale zaraz sobie zrobię kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2014 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Wiem, późno, ale lepiej późno niż wcale!! Dla tych co się na kawie nie znają .... i dla tych którzy wiedzą, co znaczy kawa Dzisiaj moja inteligencja i mądrość błysnęła ... wylała się ... nie, dmuchnęła wręcz!!!! Za długo nie dokładałam do kominka, zostało niewiele żaru więc położyłam na nim drobne szczapki. Czekam... czekam ... a tu nic się rozpala. Otworzyłam szybę kominka i delikatnie dmuchnęłam ... psińco! Myślę sobie, za słaby mam dmuch; wzięłam gazetę i pomachałam nią ostro i z przytupem .... Popiół był wszędzie!!!!! Hosanna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 u nas wystarczy szyber otworzyć na maxa i drzwiczki od wyjmowania szuflady z popiołem... tak ciągnie, że czasami się zastanawiam czy kota nie wciągnie jak pałęta się gdzieś za blisko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Wyobraźnia mi zadziałała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2014 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Zajrzyjcie i poczytajcie, bo naprawdę warto!!! I konieczne komentarz p. Piotra Laskowskiego:lol2: Wrzucam, bo nie każdy wchodzi na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Co ciekawe, spora liczba Brytyjczyków już popędziła kota temu swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Mi jeszcze bardziej podobała się opowieść o Frankfurcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 No też śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.02.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A tak se pomacham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.02.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A my mamy w pracy nowego pracownika i wraz z nim ..... expres do kawy!!!! Przyniósł swój! No chyba musi podwyżkę dostać czy co????? Teraz wszędzie kawką pachnie a ja już nie muszę wybierać między plujką a rozpuszczalką ... No bo co to za wybór.. Choć Brazka by nie miała takich dylematów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.02.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 oj tam, bo wy sie nie znacie na kawie, tylko plujka to dobra kawa a nie tam jakies ekspresy albo rozpuszczalniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.02.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Rozpuszczalnik jest FUJ.Parzonkę wypiję jak muszę (nic innego nie ma). A express to express.Mówię tu o KAWIE a nie kapsułkach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.02.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 i coz poradze, ze nie lubie:lol2: chyba jakies przesilenie mam bo od wczoraj jak zombiak chodze, zasypiam na stojaco, najgorsze ze w trakcie prowadzenia auta tez mi sie kimac chce, musze mocno sie kontrolowac.wczoraj odlecialam spac ok. 18, wstalam o 6 wiec teoretycznie wyspana jestem. dzis mnie zmulilo to oddychanie na badaniach, glowa znowu ciezka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Najlepsza to jest kawa wg kuchni pięciu przemian, taka jak robi Sołtys. Potem rozpieszczalna. Ekspresowa - absolutna ostateczność ostateczności. Plujka - fuuuuuuuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2014 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Z ekspresu wypiję, ale musi być bardzo mocna, rozpuszczalka to resztki zebrane z podłogi plujka najlepsza bez dwóch zdań!!!! Cały dzień pada, zmorzyło mnie kole 15 - zaczyna się przednówkowa huśtawka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ooo, no to teraz wiem, czemu mi się tak dobrze spało. Nie spałam sama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts