Moose 19.02.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Spałyśmy we 3... hmmm... dziwne ale się wyspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 To prawda - dziwne, że w takiej ciasnocie i tak szybko się wyspałyśmy. Bardzo dobrze mi się spało z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 1. Z ekspresu2. Latte macchiato 3. Cappuccino (z ekspresu, nie z proszku)4. Plujka5. Rozpuszczalska Kawa według pięciu przemian jest słodka. Ostateczna ostateczność... Muszę mieć nastrój na wrażenia ekstremalne. Niewyspana jestem okropnie, bo się nie mogę przyzwyczaić po feriach do wstawania, a nie udaje mi się wcześnie chodzić spać, bo muszę dopieszczać swoją skypową obecnością pierworodne dziecię na wygnaniu. Wczoraj było ładnie, słonecznie i... zupełnie mnie rozłożyło wiosennie, znaczy nic mi się nie chciało. A dzisiaj było pochmurno i mgliście, więc poszłam pobiegać, 6,5 km przetruchtałam i mi się chciało. Jutro narty, a po dzisiejszym wieczornym WF-ie spodziewam się zakwasów... Spanie w dzień? Nie... Nie mogę się pozbierać po takiej drzemce, więc nie mam odwagi zasypiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zazwyczaj też nie lubię, z tych samych powodów.Jednak wczoraj sen był silniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 No patrzcie - też się wyspałam!!! To o której dzisiaj się umawiamy na kolejne śpiące doznania??? Znowu pochmurno i deszczowo, a niebieska tv podawała w prognozie słońce ... Albo im sie popierwiastkowało albo pogodzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 nie moge sie wyspac od 4 dni, powodow jest kilka z przewaga tych niedobrych i wkurzajacych:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 No patrzcie - też się wyspałam!!! To o której dzisiaj się umawiamy na kolejne śpiące doznania??? Znowu pochmurno i deszczowo, a niebieska tv podawała w prognozie słońce ... Albo im sie popierwiastkowało albo pogodzie .... U nas ciepło ale słońca niet A na drzemkę kole 16-17 możemy się wstępnie zmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.02.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Kawa z expresu kolegi w pracy daje radę. Bez niej wczoraj byłoby ciężko... Ale dziś jest lepiej - słoneczko.... Co nie znaczy, że expres stoi bezużyteczny.... DPSia - nie pij rozpuszczki - to sztuczne świństwo plastikowe! Dobry expres i dobra kawa. Jak nie masz - to parzonka, trudno, choć mój żołądek nie lubi.... ja też... (jakby mi niedobrze po niej..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 a jaki fajny filmik o 303 jest w tym linku, wiele z tego nie wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 W jakim linku, czego ja znowu nie wiem...? A z tą pogodą to się klaruje, było pochmurno, a teraz zrobiło się pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Markotko, świetną rzecz wypatrzyłaś!!! Ekstra film!! Depsia, w tym samym linku, w którym jest riposta Polaka i opowieść o niemieckim kontrolerze we Frankfurcie i angielskim pilocie. Pochmurno, ciepło i żurawie (nie żule!!!) dzioby drą - wiosna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Przedwczoraj pięknie, słonecznie, wczoraj pochmurno, dzisiaj w kratkę. Byłam z Małgo na nartach - już wyraźnie ostatnie podrygi stacji narciarskiej koło Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 U mnie jeszcze psy się drą... sucz sie chyba cołki w stadzie poczuła, bo oboje chcieli psa Sołtysa zjeść w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 No to MASZ STADO, Osiu. :D Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 No nie wiem Depsiu, czy mam się cieszyć czy martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ooo, no to teraz wiem, czemu mi się tak dobrze spało. Nie spałam sama! Spałyśmy we 3... hmmm... dziwne ale się wyspałam To prawda - dziwne, że w takiej ciasnocie i tak szybko się wyspałyśmy. Bardzo dobrze mi się spało z Wami! Się chyba pogubiłam ... nieco... Ktuś mógłby mię wytłumaczyć - kto z kim spał ... ? Bo się jednej sztuki doliczyć nie mogę ... Znaczy wychodzi mi, że Łośka spała z Depsią i ...z kim ? Z Sołtysem ? Ale jak we trzy to kto jeszcze ... przeca nie Braza ... chociaż doznania miała ... :rolleyes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Z Brazą i Depsią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 nie moge sie wyspac od 4 dni, powodow jest kilka z przewaga tych niedobrych i wkurzajacych:sick: witaj w klubie ja dziś obudziłam się rankiem, miała przewrócić na drugi bok gdy nagle mnie oświeciło - do czerwca mam jeszcze jedną atrakcję - musze zdać egzamin z angielskiego do specjalizacji. Egzamin jak egzamin, ale jeszcze jedna rzecz do przypilnowania / zrobienia / zapłacenia!!! Jak dożyję do wakacji, sama nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ewa siłą woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 dzisiaj pije lampke wina, musze sie dzis wyspac, bo nie dam rady. od poniedzialku tez dodatkowo dochodzi mi angielski, jasna dupa no:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts