braza 23.02.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Sipatki, wypluj te słowa o mrozie!!!! Piekna pogoda! Trochę połaziłam po podwórku, pobawiłam się z gnidą ... a później zasiadłam z książką na sofie i ani myślałam cokolwiek robić! O, i to jest życie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Iza nie kracz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 i ani myślałam cokolwiek robić! Słusznie... też dziś aktywność ograniczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 e tam, przymrozki sa i w maju. a do marca tylko tydzien zostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Podobno Niemcy ogłosili koniec zimy. Znaczy meteorolodzy niemieccy. Ciekawe, co na to Amerykanie, bo to ich prognoza na temat zimy się sprawdziła. Może o wiośnie też coś mądrego mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2014 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Skoro żurawie i dzikie gęsi są to znaczy, że wiedzą! Ja wierzę w ich instynkt bardziej niż meteorologom bez względu na narodowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Ptaszyska sie drą arcywiosennie ale, u mnie przynajmniej, nie ma tego charakterystycznego czegoś w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2014 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Osia - chyba własnie uchwyciłaś, co mi cały czas nie pasuje...To jest właśnie to - brak CZEGOŚ w powietrzu. I dlatego nie chce mi się do ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2014 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 To COŚ o czym mówicie to przymrozek?? Bo u mnie znowu właśnie jest. Wstałam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.02.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 To nie czegoś brak w powietrzu tylko podświadomość mówi wam, to co jest oczywiste - za wcześnie, luty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Brazunia, widzę, że jesteś dzisiaj bardzo dumna z faktu, że już wstałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 To coś to zapach wiosny a tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2014 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Bardzo jestem z siebie dumna, bardzo!!! A teraz ubralam pościel dla mojej Córci i Jej gościa i zastanawiam się, czy jednak posprzatać w aucie ... Aktualnie jeszcze w szlafroku biegam i nie wiem, jak długo mi zejdzie w tym stroju:lol2: A jak pachnie wiosna?? Ja mam wrażenie, że jakos inaczej pachnie niż dotychczas .... ale kupiłam nowy zapach, może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Aktualnie jeszcze w szlafroku biegam Po pierwsze nie biegaj, bo się spocisz... i znów będziesz chora Po drugie wiosna ma charakterystyczny zapach:yes: a tego na razie w powietrzu nie wyczuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 trzeba bylo wczoraj do nas przyjechac, pachnialo juz wiosna (a moze to ja upocona) ,skowronki dawaly rowno, szczelilam sobie radlera na schodach - taaaak wiosennie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.02.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 U nas przy ogromnej ilości wilgoci w powietrzu, snujących się gęstych mgłach,jak w nocy przymroziło, a przymroziło ostro,nie można było się doskrobać szyb w aucie rano.Skrobaczki nic nie dały, dopiero spray.W moim oczku wodnym jeszcze można na łyżwach śmigać.W cieniu ono jest, więc lód nie puścił.Sama nie wiem czy wiosną pachnie, czy nie, ale jak patrzę w kalendarz i na to co za oknem,to taki dziwny niepokój we mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 nie dopuszczam juz do siebie nawet mysli, ze zima mialaby wrocic, wiosna ma byc i koniec, przymrozki to i do maja potrafia byc wiec to mi jakos nie nie robi. horty planowo potne w marcu, przycielamtylko te, ktorym raczej nic nie bedzie i ktore juz zielenieja jak trawy i lawendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 U mnie nic nie pachnie wiosną, nic nie zielenieje (poza gilami pod niektórymi nosami, ale na szczęście nie naszymi). Do ogrodu nadal mnie nie ciągnie. Przeczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ...jadąc na Gwoździkową kupiłem płatki dla rybek .... przyjechaliśmy ..... a tu staw oblodzony ... przy brzegach lód da się rozbić ... ale 2 metry dalej można by jeździć na łyżwach .... PS. płatki zachowałem na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ryby Ci tego nie wybaczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts