Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ona nie może jechać autobusem? :rolleyes:

Duża już przecie jest!

Moi od początku gimnazjum, od pierwszego dnia, nie dość, że musieli sami wstać (konsekwentnie nie budziłam), to jeszcze musieli sami sobie śniadanie zrobić i kanapki do szkoły.

Wyszłam z założenia, że rączki im do doopy nie przyrosły, a ja nie mam powodu, żeby wstawać, kiedy nie muszę.

Dali radę, choć oczywiście na początku zaliczyli parę spóźnień. ;)

Depsia, ja juz kilka razy mówiłam o tym. Autobus jest o 06.45, w szkole byłaby o 07.20 po co? Poza tym przejście 350 m przez las samym świtem naprawdę nie należy do ogromnych przyjemności. Nie wpomne już o tym, że nie ma żadnego pobocza, sama zresztą widziałaś, kierowcy bardzo często jadą w tym miejscu z prędkością urągającą wszelkim przepisom. Dlatego Ją wożę do szkoły, ze szkoły zdarza się, że tak kończy lekcje iż może wrócić autobusem i wtedy nie ma sprawy.

Taki jakiś smętny dzień mam. Szanowny właśnie wylądował w Paryżu, jedzie do Dunkierki a ja muszę autko odstawić do mechanika, bo trzeba sworzeń wymienić (cokolwiek by to nie znaczyło). Młoda kończy o 15 .... No, ale z fryzjerką jestem umówiona więc trochę mi się humor poprawi:wiggle:

Depsia, ja juz kilka razy mówiłam o tym. Autobus jest o 06.45, w szkole byłaby o 07.20 po co? Poza tym przejście 350 m przez las samym świtem naprawdę nie należy do ogromnych przyjemności. Nie wpomne już o tym, że nie ma żadnego pobocza, sama zresztą widziałaś, kierowcy bardzo często jadą w tym miejscu z prędkością urągającą wszelkim przepisom. Dlatego Ją wożę do szkoły, ze szkoły zdarza się, że tak kończy lekcje iż może wrócić autobusem i wtedy nie ma sprawy.

Taki jakiś smętny dzień mam. Szanowny właśnie wylądował w Paryżu, jedzie do Dunkierki a ja muszę autko odstawić do mechanika, bo trzeba sworzeń wymienić (cokolwiek by to nie znaczyło). Młoda kończy o 15 .... No, ale z fryzjerką jestem umówiona więc trochę mi się humor poprawi:wiggle:

tez mialam smetny poczatek dnia, maly bialy od rana mnie podcurwil, duzy bialy cala noc haftał, do tego jestem tak zmeczona, ze wyc mi sie chce z bolu (tez tak czasem macie?) i pojechalam na zakupy do leroya. kupilam fajne nozyce do zywoplotu, nozyce do krzaczorow, sekatorek i nozyce do trawiszcza, szary dywanik do sypialni, dywaniki przed wejscie tarasowe, 8 Sansewierii cylindrycznych do moich zabudow k-g (dawno takich szabelek szukalam) a ze byly przecenione z 40 na 10 zł. to wzielam komplet i zaczal mi humor powracac. i zajrzalam jeszcze do dekatlona po chlonny recznik dla kurdupli i rzutem na tasme wzielam 2 bawelniane koszulki fitness przecenione na 9,90. akurat do lazenia po domu i do pracy w ogrodzie sie nadadza:wiggle: zeby jeszcze tylko odbebnic dzis te 2 godziny angielskiego:bash:

Taaaak, zakupy bardzo poprawiają humor! Idąc od mechanika wstąpiłam po drodze do Rossmana, nabyłam 2 buteleczki zapachów, 2 paczki Haribo, kapcie (straszliwie kolorowe) i chusteczki, później u fryzjera wypiłam przy okazji kawę i jakos się zebrałąm, żeby pojechać dokończyć ten cholerny przegląd. W Netto zanabyłam swoja Gevalię ... a teraz zasiadłam przed komputerem zastanawiając się, dlaczego do cholery nie rozpaliłam wcześniej w kominku ???:)

Osica, jakie 3 godziny? I strzygłam i malowałam, ale moja fryzjerka ma takie lampy co to pod nimi zamiast 40 minut można siedzieć tylko 20-25 a farba pieknie łapie! Byłam jakieś 1,5 godziny!

Wiesz Depsiu, w lesie to ja też sklepów nie mam, no to jak wpadne do tego zaścianka (co to już cholera parę lubianych przeze mnie sklepów ma) to się wyżywam :)

Noooo, a mnie oczyewoście musiałyście przypomnieć, że czas najwyższy do fryzjera pójść!

Kurde, a tak mi się nie chce!

A powinnam, już mam stanowczo za długie kłaki...